Bodylab Reviews 6.076

4,5

Som vanligt bra. Köper alltid från bodylab då dom alltid har hög kvalitet på sina produkter och det är en skandinavisk tillverkare. Bäst i pris på protein. Uppskattar extra erbjudanden. Saknar däremot... Toon meer

Nöjd med produkterna, köper elektrolyter, proteinpulver, kreatin, bars och proteinpankakor. Ger 4/5, missade deras erbjudande med en dag ordern hade precis gått iväg (gratis bars). De ville inte a... Toon meer

Great stuff here at Bodylab! It's not packed with sugars or artificial flavors. Coming from America, I've taken everything from NOXplode ,Yellow Jackets, Double Dragon Win50 etc and i've never had a p... Toon meer

Allt gick väldigt snabbt och jag är väldigt nöjd hur simpelt allt var. Jag ät lite besviken över att jag inte fick min shaler med paketet, men kjndsuport löste det och jag får den nu istället. Det som... Toon meer

1. Fitness- en voedingsservice
  2. Fitnesswinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Bodylab är ledande inom proteinpulver. Bodylab Nutrition är både registrerade och godkända som livsmedelsgrossist, importör och producent. Detta resulterar i att proteinpulver och andra produkter som weight gainer eller kreatin från Bodylab blir kvalitets- och säkerhetstestat av världens strängaste kontrollsystem.

Bodylab

Kvalitetsprodukter
Snabb leverans
Gratis frakt vid köp över 500:-

4,5

Uitstekend

6K reviews

Tog längre tid än vanligt men bra…

Tog längre tid än vanligt men bra produkter och bra pris.

13 maart 2026

Tack för din recension! 💜
Vi beklagar att leveransen tog längre tid än vanligt, men det är glädjande att höra att du fortfarande är nöjd med både produkterna och priserna.

Chalotte

Svårt att ge omdömen när jag knappt…

Svårt att ge omdömen när jag knappt använt den

11 mei 2025

Hej

Det ska vi självklart följa upp 😊

Ordernumret du har skickat till oss är tyvärr inte korrekt, så vi kan inte hitta ärendet i systemet. Skicka gärna ett mejl till oss med rätt ordernummer, så tittar vi närmare på det direkt.

Bra varor

Bra varor. Bra priser. Rabatter.

28 april 2026

Hej Clenn,

Tack så mycket för din recension.

Vad roligt att höra.

Snabb leverans

Snabb leverans! Bra produkter, rekommenderas!

20 februari 2026

Hej Karoleen,

Stort tack.

Vi är glada att du är nöjd med både produkterna och den snabba leveransen.

Cecilie

Saknar leverans i en vecka nu.

Saknar leverans i en vecka nu.
Väldigt dåligt

26 april 2026

Antwoord van Bodylab

För 8 dagar sedan skickade du oss ett mejl om att du önskade göra en ändring i din beställning – i samband med detta annullerade vi din beställning och bad dig att lägga en ny korrekt beställning. Har du inte sett det svaret från oss?

Din beställning är därför annullerad, och du behöver själv lägga en ny korrekt beställning.

Roliga smaker

26 april 2026

Hej Gustav,

Stort tack, vi är glada att du gillar våra smaker.

Cecilie

Bästa frukosten 🐱🐱🐱 samt bra pris

Bästa frukosten 🐱🐱🐱 samt bra pris. Kommer göra en ny beställning när mina protein Pan tagit slut 🐱🐱🐱

23 april 2026

Hej Mattias,

Stort tack.

Härligt att höra att du är nöjd med både priset och produkten. Vi ser fram emot din nästa beställning.

Väldigt nöjd

Väldigt nöjd. Ni är fantastiska!

22 april 2026

Hej Hanna,

Stort tack.

Vad roligt att höra att du är så nöjd det betyder mycket för oss.

Cecilie

Något långsam transport och lite olika…

Något långsam transport och lite olika hur man ska hämta ut sina paket. Ibland i butik längre bort och ibland i en box.

15 januari 2026

Hej Patrik,

Stort tack för din ärliga recension.

Vi beklagar att leveransen och utlämningen inte varit helt smidig.

Cecilie

Tyvärr kan jag inte få ut paketet ur…

Tyvärr kan jag inte få ut paketet ur skåpet!

20 april 2026

Hej

Det låter verkligen frustrerande – det förstår jag godt.

Har du haft möjlighet att kontakta transportören? Det är nämligen de som har åtkomst till skåpet och som kan hjälpa dig vidare med att få ut paketet.

Om du har problem med att komma i kontakt med dem, är du självklart välkommen att skriva till vår kundservice, så hjälper vi dig gärna vidare.