De største anbefalinger herfra...
Jeg har efterhånden fået en del behandlinger hos Bodyrepair - og altid med rigtig god effekt.
F.eks. ved muskelspændinger, med tilhørende hovedpine, hvor Maria med almindelig massage har fået løsnet godt op, og jeg har altid mærket effekt fra første behandling.
Ved nogle behandlinger har hun suppleret med cupping, som tilfører et "nyt element" til den traditionelle massage.
Maria udfører også ansigtsbehandling, som også bare er en virkelig god oplevelse.
Sidst ankomne behandling hos Bodyrepair er Thai yoga massage. En behandlingsform, hvor der sker behandling af hele kroppen i form af "tryk", massage og generel arbejde med muskulatur. Jeg har gigt men oplever, med denne behandling, virkelig stor effekt. Blandt andet ved mindre hævelse i led, lettere ved smidighed mv. Derudover sker behandlingen i en form, hvor man virkelig oplever at "komme ned i gear". Det er - kort sagt - en behandlingsform, som skal opleves.
Uanset hvilken behandlingsform man vælger hos Bodyrepair, så foregår det altid i rolige, hyggelige og trygge omgivelser, hvor der også lægges vægt på wellnesskonceptet.
De største anbefalinger herfra.
29 januari 2025
Review zonder uitnodiging