Bedrijfsgegevens

1. Massage-spa
  2. Gezichtsbehandelingsspa
  3. Thaise massage

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til min klinik i Sakskøbing , hvor jeg tilbyder fysiurgisk massage og cupping terapi med sundhedsfaglig baggrund. Jeg er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør, med 10 års erfaring. Mit mål er at kombinere faglig ekspertise, med en helhedsorienteret tilgang til dit velvære. Udover dybdegående behandlinger, i form af massage, cupping terapi og Gua sha, tilbyder jeg også wellness-oplevelser, såsom ansigtsbehandlinger og facial cupping, der giver din hud fornyet glød og afslapning. Jeg bruger kun produkter af højeste kvalitet uden parfume. Hos mig vil du opleve rolige og behagelige omgivelser, hvor mindfulness musik, bidrager til en følelse af ro og balance. Jeg lægger stor vægt på, at dit besøg hos mig, skal være tid til forkælelse og indre ro. Bestiller du tid til massage og cuppingterapi / Gua sha tager vi første gang en snak om, hvad der er af udfordringer i bevægeapparatet og lægger en behandlingsplan, for det videre forløb

4,1

3 sterren
2 sterren
1 ster

Behandling

Hos Bodyrepair får man den behandling og en god oplevelse hos Maria jeg har prøvet cupping det har været rigtig godt for mig 🙂 sidste gang jeg var hos Maria kunne jeg næste ikke går men efter Marias behandling kunne jeg gå igen 🙂jeg kan kun sige at Maria er er god til sine arbejdemetoder

29 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De største anbefalinger herfra...

Jeg har efterhånden fået en del behandlinger hos Bodyrepair - og altid med rigtig god effekt.
F.eks. ved muskelspændinger, med tilhørende hovedpine, hvor Maria med almindelig massage har fået løsnet godt op, og jeg har altid mærket effekt fra første behandling.
Ved nogle behandlinger har hun suppleret med cupping, som tilfører et "nyt element" til den traditionelle massage.
Maria udfører også ansigtsbehandling, som også bare er en virkelig god oplevelse.
Sidst ankomne behandling hos Bodyrepair er Thai yoga massage. En behandlingsform, hvor der sker behandling af hele kroppen i form af "tryk", massage og generel arbejde med muskulatur. Jeg har gigt men oplever, med denne behandling, virkelig stor effekt. Blandt andet ved mindre hævelse i led, lettere ved smidighed mv. Derudover sker behandlingen i en form, hvor man virkelig oplever at "komme ned i gear". Det er - kort sagt - en behandlingsform, som skal opleves.
Uanset hvilken behandlingsform man vælger hos Bodyrepair, så foregår det altid i rolige, hyggelige og trygge omgivelser, hvor der også lægges vægt på wellnesskonceptet.
De største anbefalinger herfra.

29 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hos Bodyrepair får man den behandling…

Hos Bodyrepair får man den behandling og oplevelse, som man håber på. Jeg har nu været hos Bodyrepair nogle gange, hvor jeg både har fået massage, cupping, Thai yoga massage og ansigtsmassage🙏 (Ansigtsmassagen byder på de lækreste produkter)
Der er skabt et rum, hvor man ikke kan andet end at slappe af og nyde behandlingerne, som bliver udført helt professionelt af Maria. Behandlingerne giver resultater, og man føler en stor lettelse bagefter. Maria er samtidigt ekstremt god til både råd og vejledning i forhold til kommende behandlingen- Hvad er godt i forhold til de problemer, man kommer med?! Man føler sig hele tiden i trygge hænder.
Udover hendes professionel arbejdsmetoder, er Marias priser til en god pris. Det kan stærkt anbefales.

16 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter alt for mange år med sport på…

Efter alt for mange år med sport på eliteniveau, med stive og spændte nakkemuskler og spændingshovedpine til følge hvor div. Fysioterapeuter, akupunktører og lign. Ikke har hjulpet det store, oplever jeg efter én behandling en mærkbar effekt og hverdagen er blevet mere tåleligt, der skal selvfølgelig flere cupping behandlinger til for mit vedkommende og det ser jeg i den grad frem til 👌🏼 topkarakter herfra 👍🏼vh.Eric Brisson.

13 januari 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.