Böckmann Reviews 221

TrustScore 4 uit 5

3,8

1. Auto-accessoire winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Seit 1956 stellen die Böckmann Fahrzeugwerke PKW-Anhängern, Pferdeanhänger, Viehanhänger und Horse Trucks her. Als Marktführer für Pferdeanhänger und europaweit führender Hersteller für PKW-Anhänger überzeugt das Familienunternehmen durch mittlerweile mehr als 750.000 verkaufte Anhänger. „Aus der Praxis, für die Praxis“ lautet das Motto von Böckmann und seinen 300 Mitarbeitern, denn die Entwicklungen der Anhänger und Transporter beruhen auf jahrelangen Erfahrungen aus der Reitsport- und Transportbranche.

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Verrotte trailer

Maximaal 8 jaar geleden een böckmann duo esprit trailer gekocht. Helaas is deze trailer van zeer slechte kwaliteit.
- Alle 4 de banden moeten vervangen worden terwijl de trailer echt niet erg intensief is gebruikt.
- De trailerbanden slaan snel vast als je de rem iets te hard aan trekt. Deze krijg je dan erg moeilijk weer los.
- De platen bij de deur zijn helemaal verrot (1 nieuwe plaat is 2000 euro)
- de voorste plaat verrot ook (nog eens 2000 euro?)
- Op de platen van de zijkanten (aan de buitenkant) zie je heel veel bobbeltjes, dit zal dus binnenkort ook gaan rotten.

We werden bij de dealer alleen maar gewezen op het feit dat we de kitranden niet goed hadden laten onderhouden. En we zouden een korting krijgen. Maar wat is een korting op een bedrag van 2000 euro....

Dus als je een bockmann wilt. Koop dan eerst een hok waar hij in kan staan want anders heb je over een paar jaar een totaal verrotte trailer.

16 december 2023
Logo Böckmann

Antwoord van Böckmann

Hallo,
Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met uw aanhangwagen.
Stuur ons een bericht naar marketing@boeckmann.com met uw chassisnummer, dan kijken wij uw geval na.
Geef ook aan bij welke speciaalzaak u voor regulier onderhoud bent geweest.

Over het algemeen adviseren wij een jaarlijks onderhoud van de aanhanger door een Böckmann-dealer. Hierdoor kunnen beschadigingen aan afdichtingen in een vroeg stadium worden opgemerkt en kan zo het binnendringen van vocht worden voorkomen.

Hartelijke groeten van het Böckmann-team

Reviews in alle talen tonen. (221 reviews)