Bestelling geplaatst bij Boek met Oplossingen en het boek werd redelijk snel geleverd. Helaas ontbrak het cadeaupakket dat ik erbij had besteld. Na mijn eerste e-mail kreeg ik geen reactie, w... Toon meer
Communicatie kan stukken beter
Na mijn eerste e-mail kreeg ik geen reactie, wat frustrerend was. Pas nadat ik een formele herinnering stuurde met een duidelijke termijn en aangaf eventueel een klacht in te dienen via het EU ODR-platform en het Europees Consumenten Centrum (ECC), kreeg ik reactie.
Het ontbrekende pakket werd daarna opnieuw verzonden en is inmiddels ontvangen. Het probleem is dus uiteindelijk opgelost.
Wel jammer dat er eerst extra stappen nodig waren om een reactie te krijgen. Tip voor andere klanten: controleer je bestelling goed en neem bij problemen direct duidelijk en formeel contact op.
Mijn eerdere review was 1 ster, ik heb deze nu aangepast naar 3 sterren.
Boek heb ik gekregen ziet er mooi en…
Boek heb ik gekregen ziet er mooi en stevig uit . Had alleen niet gezien dat je die dingen wat je er in moet doen apart moet bij bestellen helaas . Maar ben naar de winkel gegaan en spullen gehaald . En zelf HD ik nog genoeg in huis . Vandaar 4 ⭐️
Levering niet compleet maar wel betaald
Boeken waren vrij snel geleverd maar de cadeausets ontbreken en na veelvuldige mailen en zelfs 2 voicemails nog geen reactie. Je kunt ook nergens je levering opvolgen. Jammer, want duur en was kerstcadeau dat ik nu nog zelf moet vullen.
Oplossingen oek…
Leuk boek maar als je er alles inplakt kan het niet meer mooi dicht. Lijkt nogal rommelig zo. Is een geschenk maar durf het niet afgeven omwille van de rare vorm.
Ook besteld
Ook besteld, met toevoeging..maar nooit gekregen. Mailtje na mailtje gestuurd maar krijg nooit antwoord.
Boek met oplossingen
Deze week het boek en de box met spullen om in te plakken ontvangen. Boek is stevig, maar nu alles erin zit, kan het niet dicht. Mail gestuurd en om een oplossing gevraagd, tot op heden geen reactie.
Jammer want het is duur, en het is bedoeld als kerst geschenk.
Op hun eigen site staan alleen maar de positieve reacties.
Geen cadeaupakket
Boek is gekomen, maar ook ik door enthousiasme niet gezien dat het pakket met de spulletjes die in het boek moeten, apart besteld moest worden. Dus mijn vriendin kreeg alleen het boek en dat is een raar gezicht. Dus verrassing mislukt. Op mails (al 3 verstuurd) krijg ik totaal geen reactie. Want ik wou het cadeau pakket alsnog bestellen. Deze kun je alleen als extra optie aanvinken en ik vertik het om nog eens zo’n boek te bestellen voor veel geld… Heel slecht dit. Geld verdienen, maar geen klantenservice
1 ster niet waardig !
In mijn enthousiasme vergat ik het inhoudspakket bij het boek te bestellen (waarom bied men dat sowieso apart aan ?? Dit vraagt om problemen) . Blijkt dat je het verrassingspakket NIET apart kan bestellen !!! Dat is in mijn ogen niet WILLEN handelen . Of je nu een boek moet verzenden of een pakket met prul waar je vet op verdient …
Mooi boek, goede kwaliteit! Minpunt: geen mail of reactie ontvangen.
11 februari jl. dit boek besteld, zonder vooraf te onderzoeken of dit wel een bonafide bedrijf is om bij te bestellen. Kreeg netjes een mail dat de bestelling was ontvangen en dat ik bericht zou krijgen als deze onderweg was, maar daarna bleef het stil. Na een aantal dagen toch een mail gestuurd, met de vraag wanneer het boek verstuurd zou worden, omdat het voor een afscheid van een collega is. Geen reactie. Gezocht op reviews en ja: daar werd ik niet blij van wat las.... dacht dan ook dat ik mijn geld kwijt was. Na 2 dagen nogmaals een mail gestuurd; weer geen reactie. Bellen kan ook niet, nergens een nummer te vinden. Vandaag wilde ik een laatste poging wagen, maar tot mijn grote blijdschap werd het boek bezorgd! En deze ziet er top uit! Het is alleen erg jammer, dat er geen mail over de bezorging is verzonden, wat wel in de bevestiging stond. En dat ik tot op heden geen reactie heb gekregen op mijn mailtjes. Dat is echt een minpunt. Maar voor wat betreft de kwaliteit van het boek: helemaal top!
Jammer dat de verzending lang duurt.
Na bestelling geen reactie meer. Twee weken later toch maar een mailtje gestuurd, maar geen reactie. Een paar dagen toch maar eens googlen naar reviews. Ik baalde dat ik dit niet eerder had gedaan, anders had ik niet besteld. Toch maar weer een mailtje gestuurd waar mijn bestelling bleef. Een dag later kreeg ik een reactie dat het boek al verstuurd was en dat er vertraging bij het postkantoor was. Aangezien ik deze reactie hier al gelezen had, heb ik gereageerd dat ik deze 'smoes' al eerder gelezen had en nog een week afwacht voordat ik mijn geld terug wil. Een dag later kreeg ik mijn bestelling binnen. Toch even nieuwsgierig naar het verzendverloop. Blijkt dat het pakketje pas verstuurd was (vanuit Duitsland) op de dag dat ik een reactie ontving.
Het boek ziet er leuk uit, heel leuk om als cadeautje te geven!
2e keer niets ontvangen.
2e keer niets ontvangen.
1e keer ging goed. 2e keer niet. Na een positieve eerste keer, de tweede keer niets ontvangen. Erg jammer en raar. Geen contact te krijgen. Niet via email en niet via de telefoon.
Slecht bedrijf.
Ik moet even mijn vorige review…
Ik moet even mijn vorige review aanpassen! Ik heb het boek met oplossingen binnen gekregen. Na wat mails over en weer, ligt hij toch echt op de mat! Blij mee! Stevige kwaliteit, en netjes bedrukt met foto!
Besteld/betaald maar nooit ontvangen
Begin november een boek met extra toevoeging besteld 49,95 betaald maar nooit ontvangen. Veel mailtjes gestuurd waarop eerst geen reactie daarna een vijandige reactie gekregen dat ze altijd alle bestellingen leveren maar dan heel toevallig niet bij mij ik had hem gepersonaliseerd met foto van mijn dochter. Ik krijg het gevoel dat mensen die zeggen hem wel te hebben ontvangen gekocht zijn want ik ken nu meer die hem niet dan wel hebben ontvangen. Maar nog steeds mijn geld niet teruggehaald. Ik vind dit echt een kwadelijke zaak!!!
Boek 6/10 besteld
Boek 6/10 besteld. Ondertussen al 6 weken aan het wachten!! “Probleem” ligt bij postkantoor zeggen ze… nee fout is bij hun! Geen boek en geen geld terug. Geen service en klanten int zak zetten noem ik dat. 😡
Geduld hebben
Lang geduurd voordat er iets binnenkwam, ruim buiten de afgesproken leverdatum
Geen communicatie tussentijd dat het langer zou duren ofzo
Uiteindelijk, verassend wel ontvangen en prims kwaliteit
Maar de communicatie en levering kan en mag echt beter
Je bent je geld kwijt als je een fout maakt
Ik heb het boek besteld en kwam een dag later kwam ik erachter dat ik mijn huisnr vergeten was gelijk gemaild maar er was niks aan te doen. Ze beloven veel om je te helpen maar er komt geen of weinig reactie. Ik zit nog steeds op een oplossing te wachten.
Nijs ontvangen en geen reactie van biek…
Nijs ontvangen en geen reactie van boek met oplossingen
Van 1 naar 4 sterren
In eerste instantie was ik niet zo positief: ik had besteld en betaald, en na het ontvangen van de verzendbevestiging bleef het heel stil en kwam er ook geen boek. Via de mail een aantal keer contact gehad, uiteindelijk na 2 weken netjes mijn geld terug gestort gekregen. Maar tot mijn verbazing viel na 4 weken alsnog het boek op de mat! En die is zeker van goede kwaliteit: stevige bladzijden en het zit goed in elkaar. De verkoper wilde niet alsnog het boek betaald hebben, omdat het wachten al vervelend genoeg was volgens hen. Dus uiteindelijk wel een positieve review, want als je genoeg geduld hebt, heb je uiteindelijk gewoon een prima product!
Nog steeds niets ontvangen
Nog steeds niets ontvangen. Email gekregen boek is onderweg maar postnl heeft vertraging. Geloof het niet zo! Maar goed dat ik altijd alles achteraf betaal. Ik geen boek en hun geen poen.
Super snel (binnen een week )ontvangen…
Super snel (binnen een week )ontvangen via DHL. Heel erg leuk , ik weet zeker dat degene die hem krijgt het leuk zal vinden !