Boender Outdoor Tuinmeubelen Reviews 11

4,4

1. Tuinmeubelwinkel

Boender Outdoor Tuinmeubelen vertegenwoordiger van het merk Boender & Boender Outdoor, staat voor innovatieve tuinmeubeldesigns en uitzonderlijke kwaliteit. Vanuit Rotterdam brengen we een frisse wind in de buitenmeubelindustrie. Ondanks onze jonge aanwezigheid in de markt, wordt ons merk al erkend voor zijn unieke stijl en ongeëvenaarde klanttevredenheid. Bij ons vindt u niet alleen meubels, maar een levensstijl.

4,4

Uitstekend

Voortreffelijke en zeer vriendelijke service

We waren op zoek naar twee specifieke loungestoelen van Garden Impressions en een bijpassend tafeltje. Via Google kwamen we terecht bij de webwinkel Boender Outdoor Tuinmeubelen.

De prijs lag aanzienlijk lager dan de vaste prijs bij andere winkels, waar deze stoelen overal voor dezelfde (hogere) prijs worden aangeboden.

Op de website van Boender was de levertijd niet helemaal duidelijk en werd het tafeltje niet aangeboden. Op zondag stuurde ik een e-mail met mijn vragen, waarop ik diezelfde dag nog antwoord kreeg.

Boender bood aan om het tafeltje speciaal voor ons in te kopen, zodat we de complete set met ruim 17% voordeel ten opzichte van andere aanbieders konden bestellen. Daarnaast kregen we spontaan twee Boender Outdoor fleece dekens gratis bij onze bestelling.

Omdat we de set dit weekend nodig hadden, heeft de eigenaar deze vandaag persoonlijk bezorgd. Hij heeft de dozen zorgvuldig binnengezet, zodat ze niet in de weg stonden en de inhoud niet kon beschadigen.

Per abuis was hij de dekentjes vergeten mee te nemen, maar tot onze verrassing heeft hij deze dezelfde dag nog via PostNL verzonden, zodat we ze morgen al ontvangen.

Kortom: korte, vriendelijke communicatielijnen en een meer dan uitstekende klantgerichte service. Een startup die alle kansen verdient.

27 maart 2026

Nette levering en hoge kwaliteit

Onlangs hier een tuinset besteld en ben erg tevreden over de hele ervaring. De website is gebruiksvriendelijk en het bestellen ging snel en soepel. De levering was netjes op tijd en de tuinset zelf is van hoge kwaliteit en mooi afgewerkt. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar goede tuinmeubelen!

14 januari 2025

Ik werd snel geholpen door een…

Ik werd snel geholpen door een medewerker telefonisch, ik had wat vragen over een product. Na het gesprek heb ik de tuinset aangeschaft. Ik ben heel blij met mijn nieuwe aankoop. De verzending was wel 1,5 maand te laat vanwege dat het product niet meer op voorraad was. Maar ook hier kreeg ik een korting voor als compensatie. Dankjewel!

18 december 2024