Ik bestelde op 12/03/2025 een boek dat volgens de website op voorraad was. Later bleek dat het toch niet beschikbaar was, maar men zou “kijken of ze het alsnog konden vinden”. We zijn nu 10 maa... Toon meer
Bogamo heeft een verrassend breed en groot aanbod op het gebied van boeken, muziek, games en meer en is bij machte een internationaal publiek van dienst te zijn. Voor kopers zowel als verkopers is Bo... Toon meer
Boek ontvangen waar ik al tijden naar op zoek was! Volgende boek zal zeker weer bij Bogamo worden besteld. Klantenservice was ook zeer actief en heeft alle vragen binnen rap tempo beantwoord.
op 12/4 via bol.com boekje : Beeld-Engels, v.Dale besteld voor 36.75 euro. Bij t artikel stond dat levering tussen 18 en 24 april was. Echter op 13/4 was er de mededeling dat t is meegegeven aan be... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Altijd goed zakendoen met Bogamo
Altijd goed zakendoen met Bogamo - snelle betaling - vriendelijke communicatie.
Niet geleverd
Bij bol.com een boek besteld via Bogamo. Net zoals bij vele anderen werd ook bij mij niets geleverd. Nadat ik via de mail contact heb gezocht werd vrijwel direct de order geannuleerd en een paar dagen later kreeg ik het bericht dat de order niet te vinden was in hun systeem omdat deze waarschijnlijk was geannuleerd.
Ik weet natuurlijk niet wat er was gebeurd wanneer ik geen contact gezocht zou hebben, maar het zou me niets verwonderen dat er dan van hun kant ook geen enkele actie was ondernomen.
Het geld werd door bol.com vlot weer teruggestuurd, maar bespaar je het risico en koop gewoon ergens anders.

snelle en correcte afhandeling
Correcte afhandeling
Zoals steeds een snelle en correcte…
Zoals steeds een snelle en correcte betaling.
Prettige communicatie
Prettige communicatie, regelmatig terugkerende klant. Afhandeling verloopt altijd vlot.
Achterlijke hoge prijzen!!
Achterlijke hoge prijzen!!! Vaak het drievoudige van de werkelijke prijs.
Beschamend en tegelijkertijd lachwekkend!
Wie koopt hier in hemelsnaam cd's of lp's?
Ikke niet!

Alle keren zeer tevreden
Goede communicatie, snelle betaling! We hebben al een aantal keer eerder zaken gedaan met elkaar en ook al die keren zeer tevreden. Graag weer tot een volgende keer!
Open en heldere communicatie
Patrick is erg vriendelijk in zijn…
Patrick is erg vriendelijk in zijn communicatie.
Koopt vaker bij mij
Koopt vaker bij mij. Dat verloopt altijd prima.
De Heer Bogamo betaalt zijn rekeningen…
De Heer Bogamo betaalt zijn rekeningen vlot.
vlotte afhandeling en betaling
goede klant
regelmatig krijgen we bestellingen van deze klant
vlotte betaling
Vriendelijk en snelle betaling
Fijne communicatie.
Volkomen onbetrouwbare leverancier
Volkomen onbetrouwbare leverancier. Koop niet !! Als je via bol.com besteld hoor je niets meer. Geen enkel bericht. Schandalig