Super effektiv webshop, med rigtig godt kød til virkelig gode priser. Konceptet med man selv henter ordre er genialt istedet for andre steder hvor man begraves i utallige gebyrer for emballage, for... Toon meer
I forbindelse med en rund fødselsdag med cirka 30 gæster fandt vi Bøje Kød Engros. Vi bestilte hele sider af varmrøget laks, koldrøget laks, gravad laks samt en større portion rejser og en stor oksem... Toon meer
Købte nogle hjemmeformet burgerbøffer. Bad om at få dem vacumpakket. Det er resulteret I at jeg har fået 5 plader frosen kød da bøfferne er blevet mast sammen. Derudover købte jeg noget frosen kyll... Toon meer
Jeg bor lige på grænsen af leveringsområdet. Jeg ringede derfor til kundeservice og blev oplyst om at de indimellem havde kørsler i området og ville være i stand til at levere ugen efter, da de havd... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Vleesgroothandel
- Cateringeten en -drank leverancier
- Vleesbewerker
- Vleesproductleverancier
- Online voedselbezorgdienst
Geschreven door het bedrijf
Kvalitetskød til engrospris! Udvalgt og skåret af rigtige slagtere. Hos os er der ingen fordyrende mellemled og altid garanti for ultramørt, saftigt og vanvittig smagfuldt kød! Kort fortalt, er vi alt andet end smagsløse kødoplevelser, gummi-steaks og seje sener. Vi tilbyder udelukkende kvalitetskød fra nogle af verdens bedste leverandører - altid testet og kvalitetssikret af både os og vores årelange og tætte samarbejde med både restauranter, kvalitetskantiner og storkøkkener.
Kirstinehøj 75, 2770, Kastrup, Denemarken
- kundeservice@bojekod.dk
- bojekod.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fuldstændig perfekte produkter de føre…
Fuldstændig perfekte produkter de føre deroppe .. alt lige fra kød , pølser , salater osv osv .. nemt med afhentning og ikke mindst gode priser .. ALT ER I TOP !! Top karakterer herfra ..
Høj nettopris
Prisen var god. Jeg gik 5 kg svinekæber, men efter jeg havde rendet dem, var der kun 3 kg. tilbage.
Grunden til at vi handler hos jer
Grunden til at vi handler hos jer, er fordi at vi synes at jeres produkter er rigtig gode. Det eneste der er "galt" er at jeres priser er for høje.
Vi fik ikke den vare vi havde bestilt.
Super oplevelse at handle hos Bøje
Super oplevelse at handle hos Bøje. Jeg bestilte på nettet aftnen før og hentede dagen efter. De mest fantastiske bøffer vi har fået længe. Mørt og lækkert. Super kvalitet
Det er uden tvivl kalvekød
Det er uden tvivl kalvekød - her i huset vil vi have OKSEKØD!!!
Godt kød, klar til afhentning da jeg kom
Altid lækkert mørt og frisk kød
Altid lækkert mørt og frisk kød, mine varmeste anbefalinger.
God kvalitet som altid hos jer
Varen klar til afhentning som aftalt
Varen klar til afhentning som aftalt. Behagelig ekspedition ved afhentning. Og ikke mindst var kvaliteten af varen i orden.
Argentinske striploins helt i top
Nemt at bestille og hente og de bedste bøffer jeg har fået nogensinde. Alle gæster NØD de skønneste argentinske striploins.
Altid fin service og høj kvalitet til…
Altid fin service og høj kvalitet til rimelige priser.
dejlig service
Lees meer over geverifieerde reviews.