Bolagsplatsen Reviews 239

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som förvärvsbolag är vi mycket nöjda med Bolagsplatsens tjänst. Det är Sveriges i särklass största marknadsplats för bolagsförsäljningar och förenklar för oss att komma i kontakt med alla bolag som är... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Här är platsen man ska annonsera om man vill sälja sin e-handel. Alltid trevliga och tillmötesgående. Hade dock önskat mer guidning gällande prissättning och strategi från första början. Även hoppats... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har precis sålt vår verksamhet genom Bolagsplatsen. Hela processen tog ca 6 månader. Vi lade upp en annons i vintras och fick flera relevanta svar varav ett par ledde till konkreta diskussioner. I... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Online marktplaats

Geschreven door het bedrijf

Sveriges största plattform för att köpa och sälja företag. Här hittar du tusentals företag till salu inom alla möjliga branscher över hela Sverige.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Proffsigt och enkelt hanterat!

Proffsigt och enkelt hanterat. Snabbt agerat och jag är mycket nöjd hittills.

10 juni 2026

Hej Kenneth!

Tack för ditt fina omdöme!

Vi är glada att höra att du är nöjd med hur processen har fungerat och att du upplevt både ett smidigt samarbete och snabb återkoppling. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Tack för att du använder Bolagsplatsen!

Mvh

Tryggt med ansvar

Jag kände att Niklas gav en mycket gedigen kunskap om företagsöverlåtelser. Mycket väl utformad annons. Snabba besked på mina frågor.

9 juni 2026

Hej Calle!

Tack för ditt fina omdöme!

Vi är glada att höra att du kände dig väl omhändertagen genom processen och att du uppskattade både vägledningen och återkopplingen. Det betyder mycket för oss att kunna bidra med kunskap och stöd i samband med en företagsöverlåtelse.

Tack för att du valde Bolagsplatsen!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det är okej men dyrt för annonsen…

Det är okej men dyrt för annonsen tycker jag

26 mei 2026

Hej Radin,

Stort tack för att du tog dig tiden att lämna feedback. Vi uppskattar det verkligen!

Vi förstår att priset kan kännas högt, och vi jobbar hela tiden för att din annons ska ge så mycket värde som möjligt. På Bolagsplatsen får du exponering mot Sveriges största nätverk av aktiva företagsköpare.

Om du känner att du inte fått ut full effekt av din annons hjälper vi dig gärna att se över texten, bilderna och målgruppen så att den presterar bättre. Hör av dig till oss på info@bolagsplatsen.se så tar vi det därifrån.

Tack igen för din återkoppling och lycka till med försäljningen!

Korrekt hantering.

Korrekt hantering av vårt försäljningsprojekt. Vi har redan fått ett antal intressanta spekulanter efter bara några få dagar.

2 juni 2026

Hej Ulf!

Tack för ditt omdöme!
Vi är glada att höra att du är nöjd med hanteringen av försäljningsprocessen och att annonsen redan har genererat ett positivt gensvar. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och tack för att du valde Bolagsplatsen.

Mycket bra bemötande

Mycket bra bemötande
Snabb återkoppling
Lyhörda och väldigt förstående

1 juni 2026

Antwoord van Bolagsplatsen

Hej RW! Tack för ditt fina omdöme. Du får gärna kontakta mig på hugo@bolagsplatsen.se. Skulle gärna vilja första mer om vad du upplevde att vi gjorde bra och vilken rådgivare som hjälpte dig.

VD, Bolagsplatsen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har använt mig av bolagsplatsen förut…

Har använt mig av bolagsplatsen förut och de är både proffsiga och en bra plattform för att nå ut till köpare

1 mei 2026

Antwoord van Bolagsplatsen

Hej Mikael! Stort tack för de fina ordet och att du är en återkommande kund.

VD, Bolagsplatsen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det är en stor sida med mycket som jag…

Det är en stor sida med mycket som jag inte har greppet.

27 mei 2026

Tack för din feedback!

Vi förstår att det kan kännas som att det är mycket att sätta sig in i på hemsidan. Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post så hjälper vi dig gärna och guidar dig genom hur hemsidan fungerar. Vi finns här för att göra det så enkelt som möjligt för dig. 😊

VD Bolagsplatsen

Hi Paul!

Thank you for your review!
We are happy to hear that you are satisfied with the service and appreciated the transparent communication throughout the process.

Thank you for choosing Bolagsplatsen!

Kind regards,
The Team at Bolagsplatsen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Enkelt att annonsera och svara på…

Enkelt att annonsera och svara på intressenternas mail. Lite väl dyrt men det är ju det mesta. Det är ändå en prisvärd plats att synas på

15 mei 2026

Hej Ellen!

Tack för ditt omdöme!
Vi är glada att höra att du upplever tjänsten som smidig och enkel att använda. Vi uppskattar också din ärliga återkoppling kring prissättningen och är glada att du ändå ser värdet i att annonsera hos oss.

Tack för att du valde Bolagsplatsen!

Allt fungerar jättebra

Allt fungerar jättebra

30 april 2026

Hej Mohammed!

Tack för ditt omdöme!
Vi är glada att höra att du är nöjd och att allt har fungerat bra. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Tack för att du valde Bolagsplatsen.

Hej Tony!

Tack för ditt omdöme!
Vi är glada att höra att processen gick smidigt och att du uppskattade den snabba hanteringen. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och tack för att du valde Bolagsplatsen!

Bra service

Bra service! Bra platsen för den som vill köpa eller bolaget! Rekommenterat!

29 april 2026

Antwoord van Bolagsplatsen

Stort tack för din fina feedback!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både vår service och plattformen. Vi uppskattar verkligen din rekommendation.

Bolagsplatsen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Det är krångligt att svara på annonser

Det är krångligt att svara på annonser, och när jag ringer er nu är tonen inte lika trevlig.

22 april 2026

Antwoord van Bolagsplatsen

Tack för att du tar dig tid att dela din upplevelse.

Det är självklart inte så vi vill att det ska kännas varken när du svarar på annonser eller när du är i kontakt med oss. Vi arbetar kontinuerligt med att göra processen så enkel och smidig som möjligt, och din feedback är väldigt värdefull i det arbetet.

Vi tar också till oss det du säger om bemötandet per telefon. Det ska alltid vara trevligt och professionellt, och här har vi uppenbart inte levt upp till förväntningarna.

Hör gärna av dig till oss igen så att vi kan förstå mer om vad som hände och hjälpa dig vidare på bästa sätt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra bemötande och all information jag…

Bra bemötande och all information jag behövde.

22 april 2026

Antwoord van Bolagsplatsen

Tack för dina vänliga ord! Det glädjer oss att du fick ett bra bemötande och den information du behövde. Vi finns här om du behöver hjälp och stöttning under processen.

Mitt bästa val

Jag hade under en lång tid kontakt med Samuel på Bolagsplatsen för att få råd med att sälja mitt företag som jag haft under 33år. Det var alltid trevligt bemötande från Samuel därför valde jag Bolagsplatsen för uppdraget istället för Mäklarfirma, vilket jag inte ångrar. Bolagsplatsen är värd mitt högsta betyg 5 sjärnor.

10 april 2026

Tack för ditt fina omdöme!
Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med ditt val och att du upplevde ett bra stöd genom hela processen. Det betyder mycket för oss att få vara en del av en så viktig affär.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det har varit en lyckad annonsering…

Det har varit en lyckad annonsering hittills med
mer intressenter än jag räknat med.

9 april 2026

Hej Bo!

Tack för ditt fina omdöme!
Vi är glada att höra att annonseringen har gett ett så bra gensvar och att du fått ett större intresse än förväntat. Tack för att du delar med dig av din upplevelse och stort tack för att du valde Bolagsplatsen.

Välligt bra

God kunskapsnivå med tydliga information.

23 maart 2026

Tack för ditt omdöme!
Vi är glada att höra att du upplevde informationen som tydlig och att du fick bra vägledning. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och tack för att du valde Bolagsplatsen!

Allt var egentligen toppen

Allt var egentligen toppen. Dock är jag lite missnöjd med värdering av mig bolag

23 maart 2026

Hej Andreas!

Tack för ditt omdöme!
Vi är glada att höra att du i stort sett är nöjd med samarbetet. Samtidigt uppskattar vi din återkoppling kring värderingen – det är en viktig del av processen och något vi ständigt arbetar med att utveckla.

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill diskutera detta vidare.

Tack för att du valde Bolagsplatsen.

Känns genuint seriösa

Känns genuint seriösa. Snabba och beskriver bolagen proffsigt

20 maart 2026

Hej Robert!
Tack för ditt fina omdöme!

Vi är glada att höra att du upplevt samarbetet som förtroendefullt. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och tack för att du valde Bolagsplatsen!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.