Jeg solgte mine to lejligheder gennem Advokatkontoret og Selvsalg.dk. Jeg bruger normalt aldrig "pakkeløsninger", idet jeg selv finder bedre løsninger. Men her kunne jeg konstatere, at pakken absolut... Toon meer
Vi har brugt boligadvokaterne i forbindelse med køb af hus. Vores advokat Søren Reffstrup udførte et fantastisk stykke arbejde - og lidt til. Han var dygtig og var dygtig til at forklare os alle dok... Toon meer
Helt igennem formidabel vejledning igennem et stort og trættende forløb, med en lidt hurtig mægler, som troede han kunne lave et hurtigt salg overfor et førstegangskøber-par. Min mand og je... Toon meer
Badeværelse ikke ordentlig lavet i forbindelse med køb af bolig. Fra første opkald var der 100% styr på processen (var der ikke hos andre advokater jeg talte med), og vi følte os i trygge hænder. V... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Helt igennem formidabel vejledning…
Min mand og jeg var førstegangskøbere af en ældre villa. I jorden omkring villaen lå en gammel olietank, og vi vidste jo godt at det kunne være et problem, men omfanget af problemet var nok ikke helt gået op for os.
Laura fra Boligadvokatkontoret havde helt styr på al lovgivning og proces omkring olietanke. Herunder hvad man skal være opmærksom på i sådan en situation, hvilke selskaber der var ordentlige og hvordan betingelserne skulle skrues sammen så vi ikke endte med en regning for noget.
Hun fik i forhandling krævet, overfor sælger, at jorden blev undersøgt for forurening, hvilket sælger og mægler mente var at skyde gråspurve med kanoner, men for pokker hvor havde Laura bare ret. Jorden var forurenet. Det betød et hav af ekstra undersøgelser, rensning af jord og godkendelse hos region + kommune, alt sammen forhandlet på købers regning. Et kæmpe arbejde som stod på i fire måneder inden købet var endeligt. Vi har hele tiden følt os trygge i at Laura havde styr på tingene igennem hele forløbet.
Foruden olietanksproblemet, var der styr på alt med manglende byggetilladelser, prøvningsattester til brændeovne, hvilke ejerskifteforsikringer der er færrest problemer med, hvordan vi forholder os til foreløbige ejendomsskatter etc.
Som usikre førstegangskøbere var Laura helt fantastisk og betryggende.
Prisen var glimrende og med den vejledning vi fik, kan Boligadvokatkontoret kun få vores bedst anbefalinger
Kompetencerne er i orden
Vores tilknyttede advokat var både hurtig til at vende tilbage på mail og telefonopkald, og virkede yderst kompetent.
Hvis jeg skulle komme med et negativt punkt, så var det, at jeg tror vi kunne være kommet hurtigere i mål, hvis vi havde været noget mere proaktive overfor sælger. Dette er dog ligeså meget vores eget ansvar, da vi ønskede at indgå et forlig.
Spild af tid
Mine køber af mit håndværkertilbud ville bruge Boligadvokatkontoret, de sendte en lang godkendelses mail, med krav der var helt uden i hampen. For er et håndværker tilbud til 250.000. Man skulle tro de ikke havde læst købesaftalen og det hele var standart se sendte ud
I do not recommend - and check all agreements after secretary is handling your case.
In the beginning, the contact was good. But as Pari Astrid wrote after paying the bill and the secretary took over the case .... We had to look after everything ourselves. In the end, due to the secretary's oversight, we had to have a new fireplace that did not work as well as the old one, and after more than a month of contact, the attorney graciously agreed to pay half the cost of the device that we had to buy for the fireplace to work properly. She also had a grudge against me that I was calling a lot, demanding a reply to my e-mails regarding a non-working fireplace. I do not recommend it. And when the secretary takes over, you better keep an eye on everything yourself.
In addition, I am still considering writing a complaint to Advokatnævnets. I'm two stars because on beginning contact was ok.
En bedre partner får man ikke
Vi oplevede, som sælgere af villa, en helt igennem engageret og professionel håndtering af sagen fra boligadvokatkontorets side. Når vi igen har behov for assistance bliver det helt afgjort igennem boligadvokatkontoret
Meget utrygt og mangelfuldt
Meget utrygt, uprofessionelt og mangelfuldt.
Vi lavede aftale med Boligadvokatkontoret om at skulle hjælpe med en familehandel af bolig. I starten var der hurtig kontakt med advokaten og vi lavede en aftale.
Men derefter var det stærkt kritisabelt. Vi havde gjort os umage med at forklare sagen. Alligevel var der alvorlige fejl i deres forslag til kontrakter, som vi selv måtte opdage og hjælpe dem med at rette. Derpå var det svært at få kontakt til advokaten, hvor vi i stedet skulle være i kontakt med en advokatsekretær, der var ubehøvlet, uhjælpsom og strid. Vi oplevede faktisk, at advokatkontoret direkte modarbejdede os i sagen og lagde en masse arbejde over på os, som vi havde hyret dem til.
Handlen var lige ved at strande, hvis det ikke var for vores egen indsats. Der var ingen hjælp at hente hos Boligadvokatkontoret.
Det virker som om, de kun er ude på at få kunder ind i stalden for så at lave så lidt som muligt.
Alt i alt var det, som skulle være vores hjælp i stedet nogle, vi skulle slås med. Slet ikke det, vi forventer af at hyre en advokat.
Hvis du har en bolighandel, der kræver andet end samlebåndsarbejde, så hold dig væk!
Stærkt betryggende at have dem med!
Det har været stærkt betryggende at have Boligadvokatkontoret med i købet af fritidsbolig. Superrart at købsaftale blev gennemgået i telefonmøde og at advokaten med sin viden kunne pege på de (små) problemer der var deri, og senere tog dig af at få “rettet til” og delaftaler på plads. Vi oplevede os fuldt “dækket ind” - og synes det i den grad var “pengene værd”.
Godt og trygt
Boligadvokatkontoret har været en god hjælp ved køb af bolig. Fuldt tilfreds med deres gode service, hurtig respons og ikke mindst deres gode forklaringer og hjælp til ting man ikke forstår. Vil varmt anbefale at bruge dem hvis man vil have en tryg oplevelse vedr. Boligkøb
Professionelt, trygt og prisrigtigt.
Vi har gentagende gange benyttet Boligadvokatkontoret i forbindelse med køb af ejendom og de vil helt sikkert være vores første valg ved behov for yderligere advokathjælp. Professionelt, trygt og prisrigtigt.
En virkelig dårlig oplevelse som har været utryg og ubehagelig hele vejen igennem.
Efter vi betalte for den ydelse vi skulle have, kunne vi ikke komme i kontakt med advokaten. I stedet overtog en advokatsekretær, som lavede fejl på fejl. Når vi venligt henvendte os ang. fejlene, blev vi mødt af vedkommende på en virkelig ubehøvlet møde. Hun var kort for hovedet og har decideret snerret af os. Vedkommende har direkte modarbejdet vores sag, og vi har selv måtte holde trådene og holde styr på hele processen og kontakte de implicerede. Ved henvendelse og kontakt til Boligadvokatkontoret ang. fejl og ubehøvlethed, tog de sig ikke engang tid til at svare os. Havde jeg bare vidst dette, havde jeg aldrig brugt Boligadvokatkontoret.
Meget tilfreds
Brugte dem til min 3. bolighandel og var MEGET tilfreds super god behandling lige fra start til slut, og super gode til at følge op på diverse elementer i forløbet.
God rådgivning og relevant hjælp
God rådgivning og relevant hjælp. Vi fik den ønskede assistance
Helt igennem professionelt arbejde
Helt igennem professionelt arbejde. God dialog, kompetent personale og hurtig responstid. Vi fik køberrådgivning ifbm. huskøb og det var perfekt rådgivning for nogle, der var helt på bar bund.
Virkelig dårlig service.
Virkelig dårlig service.. betalt 9100 kr og endte med at skaffe en anden advokat, da de ikke kunne fuldføre opgave..
Ubehøvlet st snakke med og overhovedet ikke interesseret i kunden..
De er kun ude på at tjene penge og har kostet os dyrt
Yderst professionelle
Vi har brugt Boligadvokatkontoret nu i forbindelse med tre køb. Og vi kan kun give den varmeste anbefaling herfra. Om det har været en landejendom eller ejerlejlighed så har de været yderst professionelle, dygtige og overholder aftaler.
Jeg var førstegangskøber af hus
Jeg var førstegangskøber af hus, og min oplevelse ved brug af Boligadvokatkontoret har været særdeles positiv. Jeg kan i allerhøjeste grad anbefale, at man gør brug af deres advokatbistand ved køb af hus; let forståelig sagsbehandling, hurtig i vendingen ... bare rigtig godt.
super vejledning
vi har brugt Boligadvokatkontoret ved køb af andelslejlighed for 5 år siden og i år til køb af sommerhus.
Begge gange har det været en super hjælp, hvor de har hjulpet os med råd og vejledning og sparet os penge også.
herfra en stor anbefaling, og vil sikkert selv bruge dem igen hvis det bliver nødvendigt,
Langsommelig kommunikation og sagsbehandling
Solgte i juli mit sommerhus via Boliga Selvsalg.
Salget var enkelt og ukompliceret, bortset fra, at det i forløbet var svært at få kontakt og tilbagemelding fra mægleren på advokatkontoret. Underskrift på købsaftalen blev i tide reddet af en vaks studentermedhjælper.
Den digitale sagsgang med underskrifter osv. foregår fortrinsvis på pdf filer, og manglede undertiden ved fremsendelse.
Refusionsopgørelse på salget blev efter rykker opgjort knap 2 måneder efter salg, trods alle opgørelser var tilsendt langt tidligere.
Forundret over at den digitale sagsgang virker så uformidlet og lemfældig - de har jo formentlig mange kunder, når også Boliga anbefaler dem i deres selvsalg.
Vakse og søde studernterhjælpere i “teamet” får oplevelsen op på 2 stjerner.
Dyrt - hvis køber springer fra:(
Ifm. selvsalg fik jeg udarbejdet en købsaftale af boligadvokatkontoret - uden oplysning om - inden vi indgik aftalen - at der ikke var tale om solgt eller gratis. (Jeg kunne også have spurgt, men havde ikke tænkt tanken at køber kunne springe fra).
Køber trak sig inden underskrift af købsaftalen. Dvs. arbejde udført af advokat eller i højere grad studentermedhjælper var udarbejdelse af en standard købsaftale. Prisen for dette var 9.000,- inkl. moms. Det er bitre penge at betale for at få løst en lille andel af opgaven i en salgsproces, som en boligadvokat skal varetage. Dertil var arbejdet primært udført af en studentermedhjælper.
Jeg anbefaler
1): I overvejer at indføre solgt eller gratis
2) hvis i ikke indfører solgt eller gratis, at I advisere kunderne om dette inden der indgås aftale om bistand
3) der gives en kreditnota på en andel af beløbet hvis en køber trækker sig inden underskrevet købsaftale.
Lees meer over geverifieerde reviews.