Bolighuset Reviews

4,7

Jeg bestilte et tæppe online hos Bolighuset. Leveringen tog cirka 8 dage, hvilket var helt fint. Tæppet lever fuldt ud op til mine forventninger – det er rigtig flot og virker til at være af god kvali... Toon meer

Produktet var fint, men desværre var fragtoplysningerne ikke angivet korrekt. Spisebordet vi havde bestilt, og selv skulle samle, blev oplyst leveret i 4 pakker af 40 kg stykket. Desværre viste de... Toon meer

Alt spillede fra start til slut. Fantastisk service, flot butik og levering præcis som aftalt. Bestemt et besøg værd – kan varmt anbefales! ⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastisk service! Jeg havde købt et tv-møbel som jeg grundet flytning ikke åbnede før en måned efter modtagelsen. Pakken så umiddelbart ubeskadiget ud, men da jeg åbner pakken er det ene... Toon meer

1. Meubelwinkel
  2. Slaapkamermeubilair winkel
  3. Woonkamermeubilairwinkel
  4. Kantoormeubilair winkel
  5. Tuinmeubelwinkel
  6. Zitbankenwinkel

Hos Bolighuset Ringkøbing vil vi gøre hvad vi kan for at du får en god oplevelse både i vores fysiske butik og i vores webshop, vi er alle faguddannet så alle spørgsmål omkring møbler er mer end velkomne!

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

47 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

De burde have 10 stjerner

De burde have 10 stjerner, super sød betjening, De giver sig tid til at svare på alle spørgsmål. Har fået de smukkeste og lækreste møbler. Kan kun varmt anbefales. Jeg er mere end tilfred med både produkter og behandling.

11 maart 2025

Virkelig god service på telefonen

Virkelig god service på telefonen. Medarbejder gik på lageret for at se efter, om den vare jeg ønskede var der. Bolighuset sendte den samme dag (fredag) og jeg modtag den mandag :-)

28 februari 2025

Perfekt

Perfekt - det var værd at vente på. Bordet er lige præcis som på billederne og kun ros til Bolighuset.

25 februari 2025

Stressless® Chilli spisebordsstol

Købte 2 stk. Stressless® Chilli spisebordsstol, det gik helt fint, nem bestilling og rigtig god information. Stolene kom 1 uge før, så det var dejligt, fin levering, med informationer, der holdte.
Stolene er meget flotte så vi er meget tilfredse.

20 februari 2025

Kommode

En virkelig flot og kvalitets kommode. God kommunikation med butikken, præcis levering

30 januari 2025

Første køb

Første gang jeg handlede i Bolighuset, bestemt ikke sidste gang, alt forløb hurtigt og sikkert
Mit køb er jeg yderst tilfreds med

13 januari 2025

En rigtig god oplevelse

Købte 6 spisebordsstole og en kontorstol hos dem. Det var en rigtig god oplevelse. Stolene blev valgt efter grundig og kompetent vejledning af Jimmy. Herefter blev der oplyst en leveringsdato. Og den blev holdt til punkt og prikke. Jeg er en meget glad og tilfreds kunde. Kan kun varmt anbefale Bolighuset og Jimmy. Vil helst sikkert købe hos dem igen.

7 november 2024

Fantastisk service

Fantastisk service, alle aftale blev overholdt og kæmpe stor hjælpsomhed af Frederik da vi først skulle ændre farve og derefter vente med levering.
Kan varmt anbefale at handle hos Bolighuset.

21 oktober 2024