Jeg blev anbefalet Brian i gennem mit netværk. Jeg er førstegangskøbende til en lejlighed i Aarhus og der har ikke været en finger at sætte på forløbet hos Brian. Han rådgiver og er grundig i sit arbe... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det er 3 gang jeg benytter Boligpapirer.dk, og som de 2 andre gange, lever de fuldstændigt op til mine forventninger, hurtig, nem og sikker sagsgang, vedrørende alt hvad en bolighandel indebærer, en f... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har har haft en helt utrolig god oplevelse hos boligpapirer.dk i forbindelse med vores huskøb. Brian var altid nem at komme i kontakt med, gav letforståelig råd og vejledning og har performet lang... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
boligpapirer.dk beskæftiger sig med de fleste opgaver indenfor handel med fast ejendom. Her får du professionel rådgivning, når du har købt bolig, sommerhus, andelsbolig eller ejerlejlighd gennem ejendomsmægler. Sælger du din bolig privat, f.eks. gennem Facebook eller anden selvsalgs-hjemmeside, og mangler en rådgiver til at klare papirgangen med købsaftale og skøde, kan boligpapirer.dk klarer opgaven. Skal du have klaret en familieoverdragelse, f.eks. af sommerhus eller ejerlejlighed, så kontakt boligpapirer.dk for at høre, hvordan det kan klares. I samme forbindelse kan der også laves gældsbreve, f.eks. i forbindelse med overdragelse som gave. Er du og din partner gået fra hinanden, og skal den ene af jer overtage den tidligere fælles bolig, så kan boligpapirer.dk også hjælpe, så det hele klares så nemt og hurtigt som muligt. Har du købt en grund - privat eller kommunalt - kan boligpapirer.dk hjælpe med udarbejdelse/gennemgang af købsaftale og efterfølgende tinglysning af skødet. Tinglysning af skifteretsattest klares også hurtigt og nemt. Uanset opgaven kender du prisen på forhånd. Her er ingen skujlte gebyrer eller honorarer. Til gengæld får du altid professionel rådgivning af uddannet ejendomsmægler, som har arbejdet med fast ejendom siden 2005. Du er altid velkommen til, ganske uforpligtende, at kontakte boligpapirer.dk for at høre, hvad boligpapirer.dk kan gøre for dig.
Gøgeurten 34, 7500, Holstebro, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Brian fra boligpapirer.dk har været yderst professionel, og en fornøjelse at samarbejde med. Skal vi en dag købe endnu et hus, vil jeg helt sikkert kontakte Brian igen.
Stor anbefaling herfra.

Antwoord van boligpapirer.dk
Brian er simpelthen bare manden, hvis man skal igennem det cirkus, der hedder “boligkøb”. Helt grønne i det her har Brian været en enorm hjælp for os. Vi har følt os trygge og godt tilpas med ham ved vores side.
Flink, humoristisk og meget kompetent –
5 stjerner er absolut på sin plads.

Antwoord van boligpapirer.dk
Jeg har nu brugt Brian fra boligpapirer et par gange, og det har altid været 110% perfekt, jeg vil helt sikkert bruge ham igen.

Antwoord van boligpapirer.dk
Ord kan ikke beskrive det!
Brian gik langt flere skridt for mig end jeg nogensinde havde drømt om!
Money well spend!

Antwoord van boligpapirer.dk
Fra start til slut en god, faglig og professionel oplevelse !

Antwoord van boligpapirer.dk
Har brugt Boligpapirer.dk flere gange, og hver gang var det en kompetent, hurtig og professionel håndtering af sagen. Bedste anbefalinger herfra.

Antwoord van boligpapirer.dk
Vi har fået en særdeles professionel og tryg rådgivning i forbindelse med huskøbet. Alt blev forklaret klart og forståeligt, og vi følte os godt klædt på gennem hele processen. Rådgiveren var grundig, tilgængelig og havde virkelig vores interesser for øje. Kan varmt anbefales.

Antwoord van boligpapirer.dk
En absolut professionel og dygtig mand til at håndterer vores overtagelse af min mors hus og klarede det hele for os. Han holdt også øje med at det gik som planlagt og alt kom i mål til tiden

Antwoord van boligpapirer.dk
Brian har været rigtig god at snakke med og er meget imødekommende. Han har guidet os hele vejen igennem hussalget og fundet gode løsninger på, hvordan tingene kunne skrives. Han har åbent og ærligt besvaret spørgsmål og opkald uden den mindste ventetid. Ingen klager herfra. Ham bruger vi fremover.

Antwoord van boligpapirer.dk
Virkelig en god oplevelse, alt blev gjordt perfekt og til tiden, havde man spørgsmål blev det besvaret med det samme som betyder noget for mig.

Antwoord van boligpapirer.dk
Det var dejligt, at have Brian til at kigge mine papirer igennem. Han rakte selv ud til mig, for at forklare hvad jeg gik indtil, og uddybede godt, så jeg ikke sad med spørgsmål tilbage. Brian gjorde et grundigt arbejde, og var altid klar, hvis jeg havde spørgsmål, eller noget jeg undrede mig over.

Antwoord van boligpapirer.dk
Brian har igen været en stor hjælp med boligkøb. Han er grundig, hurtig og ordentlig og skaber overblik og tryghed i købsprocessen. Kæmpe anbefaling herfra!

Antwoord van boligpapirer.dk
Det er så anden gang i år jeg bruger boligpapier.dk.
Denne gang pga. jeg for første gang skulle købe hus alene.
Og takket været boligpapier.dk som havde styr på alt lige fra at gennemgå en tilstandsrapport, BBR og tinglysning, følte jeg mig tryg igennem hele forløbet.

Antwoord van boligpapirer.dk
Fantastisk dialog med brian og super hjælp til både køb og salg.
Han kan kun anbefales. Og man får følelsen af at han kender en og ved hvad man har brug for.
Han svarer hurtig og går i dybden med opgaven.

Antwoord van boligpapirer.dk
Boligpapir har styret papir gangen ved salget af huset
Det må jeg bare sige at de har gjort rigtig godt
Står altid til rådighed
Super seriøs