Bedste boligkøbs-rådgivnig ever!
Vi har efterhånden flyttet en del gange, og derfor brugt mange forskellige "rådgivere" i forbindelse med vores huskøb. Denne gang handlede det om vores endelige drømmebolig, og derfor var vi naturligvis også lidt i vildrede, da de forskellige typer boliger vi kiggede på, var af ældre dato med en masse tilknyttede dokumenter, servitutter, foreninger mm., man skulle have med i sin beslutning. Ja, helt til endelig udarbejdelse af skødet, som Maria også afsluttede. Den altomfattende "service" samt ydelse, var vi faktisk ikke klar over, at man kunne få - ej heller så vedkommende. Vi fik Maria anbefalet ved et lykketræf, og det har været en fantastisk oplevelse fra start til slut. Maria er ikke alene utrolig professionel og imponerende vidende omkring sit fag, men også personlig og favnende i netop vores behov og forståelsen af, hvad der var vigtigt for os. Maria var ud over det sædvanlige velforberedt til vores møder, hvor hun havde læst alt igennem og sat sig grundigt ind i tingene. Fra første møde satte hun os lige så grundigt ind i alt hvad der skulle tages med i betragtningen - især også eventuelle faldgruber, som vi ikke kunne læse mellem linjer. Men vigtigst var at hun satte sig ind i "os" og hvordan hun bedst ville kunne få os i mål. Med 6 huskøb inden for 10 år, har vi endnu ikke mødt den faglige ekspertise eller menneskelige indsigt hos en boligrådgiver før nu. Vi er kommet i mål med vores drømmebolig, og havde også et par, der desværre smuttede undervejs i processen, hvor Maria endda holdt gejsten og dampen oppe hos os. Vi giver vores varmeste, ærligste anbefaling til Maria fra Boligspecialisten, som har hjulpet os langt over forventet og vi er nu endeligt i lykkeligt mål. Alle fortjener og burde have en rådgiver med i processen, som Maria.
2 maart 2025
Review zonder uitnodiging