Boloo Reviews

2.041

4,3

Al 4 jaar klant bij Boloo en service is zoals altijd tiptop in orde. Along the way andere aanbieders geprobeerd maar de user interface is belange niet zo goed en betrouwbaar. We email service en... Toon meer

Boloo helpt mij om mijn BOL store te optimaliseren. Ze zorgen voor inzicht en automatisering zodat ik veel minder moeite hoef te stoppen in simpele taken. Ook de extra functies, zoals de AI-lis... Toon meer

Boloo bevat enorm waardevolle data om op bol te kunnen verkopen. Het platform is zeer handig en overzichtelijk en laat ook toe om product research te doen, e-mail campagnes om bvb. facturen automatisc... Toon meer

1. E-commerceplatform

Boloo is het all-in-one platform voor het starten en opschalen van een winstgevende bol.com business.

Uitstekend

2K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(2.041)

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Boloo forwarding ga er niet mee in zee!!

Boloo forwarding oftewel cargomate, ga er niet mee in zee!!! Dit bedrijf reageert niet of nauwelijks, is onduidelijk over de status van je zendingen. Factuurtjes kunnen ze wel sturen, maar een telefoon opnemen of fatsoenlijke klantenservice is te veel gevraagd. Mijn bedrijf heet WebGalaxy en ik wacht nu al 8 weken op mijn levering uit China waarvan m’n zending al dik 2 weken in Nederland is. Ik geloof er niks van dat het door de douane word tegengehouden. Want dat is wat ze zeggen.

23 september 2025

Geannuleerd maar toch niet

Ik heb dit gelijk na mijn proefabonnement opgezegd, ik zie nu dat ik al sinds april aan het betalen ben. Ik krijg geen mails ter bevestiging van mijn abonnement, kan hier alleen in mijn bank wat over terugvinden en ze hebben hem zelf dus weer door laten lopen. Ook HELEMAAL GEEN mails met facturen o.i.d.. Echt een slechte zaak!

26 augustus 2025

Boloo zelf oke, Boloo forwarding Rampzalig wees gewaarschuwd

Boloo zelf is prima alleen de omzettracker is al tijden niet meer accuraat. Verder prima.

Boloo Forwarding/Boloo Cargomate is een ander verhaal, ze hebben zelfs reviews uitgezet daarop. Op de nieuwe trustpilot
wordt ook niet meer gereageerd.

Telefonisch al maanden niet tot slecht bereikbaar, van de afgelopen 7 zendingen is er maar een normaal geleverd.

Telkens niet verdwijnt bij de zending van China naar Nederland maar in Nederland.

Meerdere malen wordt een leveringsdatum toegezegd en per mail bevestigd, om er vervolgens achter te komen dat het niet geleverd wordt bij geen track en trace en twee maal met track en trace is het pakket niet aangeboden bij de verzendpartij.

Wanneer je levering fout gaat, hoef je ook geen bericht vanuit Cargomate te verwachten.

Daar bovenop ook nog een officiele klacht ingediend waar niets mee werd gedaan.

Na meer dan 50 zendingen en flink omzetgemis hebben we collectief besloten om naar een ander bedrijf te gaan.

Erg nare partij en structuur, klantenservice is de enige die je kan spreken en hun kunnen /willen maar erg beperkt handelen. Daarnaast hoef je er niet van uit te gaan dat er wordt teruggebeld. Typisch zo’n 1x reageren en dan de volgende dag weer een keer half reageren klantenservice.

Ik heb nog nooit een negatieve review geschreven, ik had gewild dat ik een review als deze zou zien voordat ik had besloten om deze zaken bij Boloo Cargomate te laten lopen. Wees gewaarschuwd en anders kom je er zelf snel genoeg achter.

20 augustus 2025

Na de intake het coachingstraject…

Na de intake het coachingstraject ingegaan om te leren hoe te verkopen via bol.com middels software via Boloo dit onder begeleiding van een ervaren bol.com verkoper. Achteraf is de begeleiding tijdens het coachingstraject slecht tot matig. Als je vragen hebt, wordt je elke keer doorverwezen naar de videocursus of je moet de level calls terugkijken. Als je er nog steeds niet uitkomt, duurt het soms super lang voordat je antwoord krijgt en als je antwoord krijgt, is het summier. De coach is meer met zijn eigen business bezig dan met jou te helpen. Live calls met de coach zijn snel en beperkt. Coachingstraject is naar mijn inziens weggegooid geld.

1 mei 2025

Jongens wees gewaarschuwd voor boloo…

Jongens wees gewaarschuwd voor boloo opeens zeggen mensen die mij hebben geholpen dat ze daar niet meer werken en dat ze mij ook niet kunnen helpen. DUS LET DAAROP!!!!!!!!!

9 januari 2025

Antwoord van Boloo

Hoi! Het kan zijn dat je een teamlid hebt gesproken dat inmiddels niet meer werkzaam is bij Boloo, maar je kunt natuurlijk altijd bij ons terecht, via de chat, e-mail (www.boloo.co/contact) en community. We helpen je uiteraard graag. Laat je ons weten waar je hulp bij zou willen?

Ik ben heel erg blij dat ik te weten…

Ik ben heel erg blij dat ik te weten ben gekomen over Boloo.
Dat gebeurde zo heel apart ook.
Ik was aan het werk en leerde die dag iemand kennen en we kwamen in gesprek over het verkopen online.
Die persoon deed dat al en gaf mij tips voor te beginnen.
1 van die tips was Boloo.
Ik ben met de cursussen begonnen en ben ook de stappen aan het uitvoeren.
Zo heb ik mijn inschrijving kvk al gehad.
Producten uitgepluist.
En de volgende stappen kijk ik ook naar uit!
Bedankt dmv jullie cursus heeft het al vele vraagtekens weggehaald op de weg naar mijn succesvolle onderneming.

24 juli 2025

Een proef abonnement waar je op gepakt…

Een proef abonnement waar je op gepakt wordt.

Dan denk je even te kijken of het iets voor je is. Je gaat gelijk nat.

Geef geen creditcard gegevens. Ze blijven incasseren.

Op mails komt geen respons.

16 mei 2025

Beste Hans,

Je laat voor de tweede keer een review achter met dezelfde insteek. Ik heb op je eerdere review gereageerd. Hierop heb ik geen reactie ontvangen. Wij hebben ook geen e-mails ontvangen (wellicht heb je die wel verstuurd, maar naar een mailadres wat niet door ons in gebruik is?)

Uiteraard help ik je graag verder. Dat lukt alleen als je contact met ons opneemt (via info@boloo.co of naar mij persoonlijk daphne@boloo.co), want via dit platform heb ik jammer genoeg geen inzicht in je contactgegevens.

Wij incasseren niet zonder toestemming en hebben geen enkele intentie om onterechte incasso's door te laten lopen.

Laten we snel voor een oplossing gaan.

Goed en efficient alleen comminicatie…

Goed en efficient alleen comminicatie kan beter

18 juni 2025

Antwoord van Boloo

Bedankt voor de review Margareth! Als je tijd hebt, zou je dan specifiek willen delen hoe je de communicatie graag beter ziet? Daar leren we graag van. Je kunt hier reageren of via e-mail naar daphne@boloo.co. Alvast hartelijk dank!

Drama

Ik ben overgestapt naar Marktmentor vanwege de onverwachte maandelijkse orderkosten midden in een tweejarig abonnement, dat niet opzegbaar was. Ook ben ik ontevreden over de gebrekkige methode voor productonderzoek.

23 mei 2025

Antwoord van Boloo

Beste Pascal, vervelend om te lezen dat je de orderkosten als onverwacht hebt ervaren. Voorafgaand aan de verandering hebben wij op verschillende kanalen, o.a. via e-mail, toelichting gegeven over de aankomende verandering. Hopelijk heb je dat destijds wel in goede orde ontvangen. Wat betreft productonderzoek, ben ik erg benieuwd wat je bij Boloo hebt gemist waardoor je het als gebrekkig ervaarde. Uiteraard leren en ontwikkelen we graag door. We vinden het jammer dat je bent overgestapt, maar wensen je uiteraard het allerbeste als het aankomt op een succesvolle business. Hopelijk wil je met ons delen wat we kunnen verbeteren.

Daphne van Boloo

Top!

Maak al jaren gebruik van boloo voor mijn bol.com (sinds 2020) store en ik ben super tevreden met de software/tools die ze aanbieden + cursus materiaal zoals de 10x cursus.

Sinds kort volg ik ook coaching om verder op te schalen en ben hier ook super tevreden over! Goede duidelijke begeleiding die je echt verder helpt en een gemotiveerde community met mede bol ondernemers voor al je vragen.

28 april 2025

Antwoord van Boloo

Tof dat je er al zolang bij bent en dat we met je mee mogen groeien. Op naar grote(re) successen!

Betrouwbare organisatie

Goede introductie door Herbert voor de cursus met 1op1 mentorship. Super gemotiveerd geraakt door de informatie en perspectief van de begeleiding om eindelijk mijn lang gekoesterde droom om een eigen website op te zetten te gaan realiseren. Helaas door gezondheidsproblemen heb ik af moeten haken en hierin toonde Boloo zich als een betrouwbare organisatie en is mij direct tegemoet gekomen. Goede ervaring!

10 april 2025

Antwoord van Boloo

Bedankt voor de beoordeling, gezondheid op #1. Wij wensen je veel beterschap!

Goede tool!

App werkt heel goed eerder wat problemen gehad met de zoekwoord verkenner maar lag blijkbaar aan mijn browser.
de gratis curses geeft meer value dan ik ooit had gedacht zeker een aanrader!

17 april 2025

Antwoord van Boloo

Hi Luca, ik heb je een informatieverzoek gestuurd, zodat ik met je gegevens kan nakijken waarom de keyword verkenner niet voor je werkt. De verkenner werkt voor andere members gelukkig naar behoren, maar dit zou voor jou uiteraard ook het geval moeten zijn. Ik hoop van je te horen, dan gaan we op zoek naar een oplossing.

Zonde van je geld: systeem werkt niet meer naar behoren

Zonde van je geld: systeem werkt niet meer naar behoren
Ik ben al langere tijd klant bij Boloo, maar wat ooit een handige tool was, is inmiddels een frustrerende ervaring geworden.

Ten eerste hanteren ze sinds kort een variabele prijs per aantal bestellingen, zonder dat dit vooraf is gecommuniceerd. Ik betaal nu soms bijna €100 per maand, en dat voor een systeem dat steeds slechter functioneert.

De voorraadbeheerder werkt voor geen meter, de browserextensie toont verkeerde of helemaal geen data, en het is onmogelijk om nog fatsoenlijk een e-mailcampagne op te zetten omdat je geen producten meer kunt toevoegen. Campagnes blijven daardoor hangen.

Kortom: niks werkt meer zoals voorheen. En ik hoor van steeds meer collega-ondernemers dat ze overwegen over te stappen naar alternatieven zoals Rylee of Markmentor en ik ben daar nu ook serieus naar aan het kijken.

Mijn advies: denk nog eens goed na voordat je hier een abonnement afsluit. Voor deze prijs mag je véél meer verwachten.

17 april 2025

Antwoord van Boloo

Beste Arco, ik reageer graag stapsgewijs op je feedback, zodat we alle punten aankaarten. Je geeft aan al langere tijd klant te zijn en uiteraard hechten we daar veel waarde aan.

1) Het zou zeker kwalijk zijn als wij het wijzigen van de abonnementsvoorwaarden naar deels variabele kosten niet zouden communiceren. Wij hebben destijds communicatie uitgestuurd om onze members te informeren. Uiteraard ga ik graag na waarom dit niet bij jou is aangekomen. Dat is niet oké. Ik stuur je daarvoor een informatieverzoek, zodat ik het met je gegevens kan controleren.

2) Dat een belangrijk deel van de software je niet de ondersteuning biedt die je ervan mag verwachten, is natuurlijk een no-go. Uiteraard kijken wij graag met je mee, want hoewel er uitzonderingen zijn, werkt dit deel voor het gros van onze members naar behoren. Ervaren individuele members issues, dan zetten we alle zeilen bij om dit op te lossen. Ieder member verdient een optimaal werkende tool.

Ik zie dat je gelijktijdig met deze review de situatie bij ons hebt aangekaart en dat je in gesprek bent met mijn collega. Laten we zo snel mogelijk naar een oplossing werken, want het is ons grootste doel om jou optimaal te ondersteunen in je business.

Wat een vreselijke partij is dit

Wat een vreselijke partij is dit. En alle 5 reviews zijn gefabriceerd, dat ziet elk normaal denkend persoon van een kilometer afstand. Een en al gebakken lucht.

3 april 2025

Antwoord van Boloo

Hoi John, 'gebakken' lucht wordt vaak geroepen bij online cursussen met weinig concrete inhoud. Hoewel wij groot voorstander zijn van nuttige online (en offline) kennis -sommige klanten nemen graag coaching bij ons af- ligt onze basis in het bieden van software voor ondernemers en bedrijven die op bol.com verkopen.

Denk hierbij aan tools voor het vergemakkelijken van marktonderzoek, het bijhouden van facturen, e-mailcampagnes en inzicht in retouren.

In onze database vind ik geen account op jouw naam. Is er een manier waarop we je niet goed van dienst zijn geweest? Wil je dit dan met ons delen? Boloo klanten ondersteunen in hun bedrijf is onze grootste prioriteit.

Niet doen, dit is waarom...

Mensen, trap hier toch niet in. De goede reviews zijn mensen die blij zijn met hun eerste bol verkoop in hun leven. Op lange termijn is dit niks. Waarom cursussen verkopen hoe je succesvol wordt op Bol? Waarom doen ze het dan zelf niet?......... Denk hier maar eens over na. Ik onderneem al 25 jaar met succes. Binnen 5 jaar een BV. Zonder hulp, zonder cursus. Trap hier aub niet in mensen...

29 maart 2025

Antwoord van Boloo

Beste TJ, dat je al 25 jaar succesvol onderneemt is wat ons betreft heel inspirerend! De 25 jaar moeten wij nog maar eens aan zien te tikken ;), challenge accepted!

In de beginjaren van ons ondernemerschap hebben wij ontdekt hoe waardevol een sterk netwerk is. Vandaar dat wij andere ondernemers maar al te graag welkom heten in onze community.

Wij bieden met veel plezier coaching aan (uiteraard gegeven door coaches die zelf al een aantal jaren succesvol verkopen op bol.com). Daarnaast ligt de basis van Boloo in de software die we aanbieden om het runnen van een bedrijf via bol.com te vergemakkelijken.

Denk hierbij aan tools voor marktanalyses en het vereenvoudigen van administratieve taken.

Overweeg je met jouw BV ook om op Bol te verkopen of doe je dit al? Dan nodigen we je graag uit om onze gratis trial te proberen!

Je zal merken dat wij zeker weten ook zelf actief verkopen op bol.com en vooral heel veel passie hebben om ondernemers grote stappen te laten maken.

Teamwork makes the dream work!