Boltix is in 2023 gestart met het aanbieden van de beste fatbikes. Onze naam is geïnspireerd door Ogden Bolton Jr, de pionier die in 1895 het allereerste patent voor de elektrische fiets indiende. Bij Boltix staat "ix" voor innovatie, creativiteit en vooruitgang - waarden die wij hoog in het vaandel dragen. Duurzaamheid zit in ons DNA. We geloven dat de keuze voor elektrische fietsen een positieve impact kan hebben op het milieu. Daarom bieden wij fatbikes met zorgvuldig geselecteerde duurzame materialen en componenten. Onze focus ligt op het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het bevorderen van een groenere toekomst voor ons allemaal. Met onze samenwerking van Trees4all planten wij per verkochte fiets, maar liefst 10 bomen terug. Duurzaamheid zit in ons DNA. We geloven dat de keuze voor elektrische fietsen een positieve impact kan hebben op het milieu. Daarom bieden wij fatbikes met zorgvuldig geselecteerde duurzame materialen en componenten. Onze focus ligt op het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het bevorderen van een groenere toekomst voor ons allemaal. Met onze samenwerking van Trees4all planten wij per verkochte fiets, maar liefst 10 bomen terug. Onze belofte om een product van uitstekende kwaliteit te leveren staat ons hoog. We staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte fatbike en streven ernaar om je de beste fietservaring te bieden. Mankeert er iets aan je fatbike? Dan lossen wij het voor je op. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.
Vechtstraat 74a, 8021 AZ, Zwolle, Nederland
- +31621694332
- Info@boltix.nl
- boltix.nl
Mensen keken ook naar
mooie fiets rijdt goed de batterij…
mooie fiets rijdt goed de batterij werkt op de aangegeven capaciteit. Ik raad deze fiets- en Boltix.

Antwoord van Boltix
Boltix gaat de extra mile voor jou als…
Boltix gaat de extra mile voor jou als klant. Verwachtingen zijn overtroffen op het gebied van service. Betrouwbare partij. Ik raad zeker aan hier je fatbike te kopen.
De service is top-notch
De service is top-notch, ze hebben een breed assortiment om uit te kiezen. Snelle levering en behulpzame klantenservice maken de ervaring compleet. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve fatbike! 🚲👍🏼😊
Top service!
Super blij met mijn fatbike
Super blij met mijn fatbike. Fantastisch om verschillende plekken op deze prettige fiets te ontdekken. Ook erg tevreden met de service. Voor de aanschaf een goed advies gehad en een snelle levering
Top bedrijf met goede service
Zeer tevreden met mijn fatbike, snelle levering en zeer goede kwaliteit. Al met al een goede ervaring, beveel ze zeker aan!
Ik geef Boltix 5 sterren omdat de…
Ik geef Boltix 5 sterren omdat de persoonlijke communicatie erg fijn was. Daarnaast is de Boltix fatbike echt een topper, kwalitatief erg goed en ook erg mooi. Aanrader!!
Ik heb een fijne ervaring bij Boltix
Ik heb een fijne ervaring bij Boltix. Ze geven goed advies en leveren mooie, goede fatbikes. Hartelijk dank voor de fijne ervaring! Zeker een aanrader!
Erg tevreden!
Heel blij met mijn mooie nieuwe fatbike. Fietst erg fijn en de communicatie was super!
Super goede service
Super mooie fatbikes die net even wat…
Super mooie fatbikes die net even wat anders zijn dan de anderen!
Uniek
Ik ben super tevreden met mijn fatbike van Boltix! Wat ik zo leuk vind is het unieke design die mijn fatbike heeft en die had ik nog nooit eerder gezien! Fijn dat er zo’n breed aanbod is.
Super fijn allemaal
Super fijne service! Fijne communicatie en ze denken graag met je mee! Ook de fiets is echt top kwaliteit!! Aanrader
Heel blij met onze stoere fatbike,s
Heel blij met onze stoere fatbike,s. Al heel wat km gefietst tijdens onze camperreis door Europa
Super service, blij met mijn fiets
Ben helemaal blij met mijn nieuwe fiets gekocht bij Boltix. Super goed geholpen met de vragen die ik nog had en blij met de goede service. Top!