Vi havde desværre i første omgang en skuffende oplevelse med Bomae i forbindelse med boligrådgivning. Forløbet levede ikke op til vores forventninger, og der var blandt andet udfordringer med både... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
alle har været professionelle, åbne , super gode til at forklare, inddragende i hvad der skal ske især når man er ny i bolig området jeg er meget tilfreds.
Bedrijf heeft geantwoord
Bomae er en kæmpe hjælp når man, som os, er nye på boligmarkedet. Der er mange faldgrupper og ubekendte, når man ikke har stået i en købsproces før. Vi ser bestemt ikke os selv som naive, men der er t... Toon meer
Geschreven door het bedrijf

Bomaes køberrådgivere guider boligkøbere hele vejen igennem købsprocessen. Vi har som de eneste Køberrådgiver i Danmark, alt samlet ét sted. Vi forhandler med både ejendomsmægler og bank samt sørger for gennemgang af alle relevante dokumenter ved vores juridiske rådgivere.
Nygårdsvej 5A, 2100, København Ø, Denemarken
Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg kan på alle måder anbefale Bomae på det varmeste. De hjalp mig med t bringe mit drømmehus i land. Jeg stod i en situation hvor jeg skulle tænke og handle hurtigt og absolut ingen forstand havde på boligmarkedet. De tog min sag med det samme om formiddagen og dagen efter var huset mit. Måneden derefter var vi i daglig kommunikation .
I løbet af processen gennemgik de alt fra købsaftale til handlens mange dokumenter, de adresseret spørgsmål til mægler, fremskaffet supplerende oplysninger samt gennemgik svar, som de modtog via mægler. Efter at alle nødvendige forhold var blevet afdækket, blev processen afsluttet med såvel skøde som refusionsopgørelse, De var hele tiden meget tålmodige ,- venlige og opmuntrende og jeg følte mig 100% tryg.
Kan anbefale på det varmeste.

Antwoord van Bomae Køberrådgivning
It was a very nice experience. In the beginning I was worried about if they can live up to there promise. But I was happy that I chose them. I will definitely recommend them

Antwoord van Bomae Køberrådgivning
Unfortunately our experience was not the best one. The main issue was timing: since the housing market here moves very quickly, we often sent them potential properties ourselves, but by the time they evaluated them, the houses were already sold. Maybe they have more clients than they can handle… This delay made the whole process much more frustrating for us as clients.
Although they were recommended to us by people who had a positive experience, I believe it really depends on which employee you work with. In our case, the service Was a bit disappointing. At one point, we even sign an agreement for a house that the bank later rejected, because the numbers had not been properly checked.
For the fees they charge, we don’t feel the service matched expectations, so unfortunately we cannot recommend them based on our experience.

Antwoord van Bomae Køberrådgivning
I har været helt vildt gode til at give kyndig hjælp og rådgivning til købet vores nye fantastiske hus. Tusind tak!
Kæmpe anbefaling herfra ✌️

Antwoord van Bomae Køberrådgivning
Dårlig kommunikation og sparsom vejledning. Ikke det forløb som vi blev lovet, og bedre forventningsafstemning

Antwoord van Bomae Køberrådgivning
Rigtig godt og informativt møde med Sten, som gav sig rigtig god tid til, at forklare og rådgive.
Bomae kan klart anbefales.

Antwoord van Bomae Køberrådgivning
Som førstegangskøber af bolig havde jeg mange spørgsmål og tvivl, men Bomae var meget hjælpsomme med at give køberrådgivning, økonomisk rådgivning og juridisk rådgivning. Jeg fik altid klare og hurtige svar. De er meget professionelle og vidende. Tak til Bomae for at gøre mit boligkøb meget problemfrit.

Antwoord van Bomae Køberrådgivning
Hurtig og kompetent rådgivning, dialogen gennem hele processen var behagelig og saglig og rådgivningen var til let at forstå og forholde sig til
God og hurtig rådgivning, der gav øget tryghed i handlen.
"Et boligkøb skal være trygt og gennemsigtigt". Sådan stod der i jeres takkemail efter samarbejdet. Det har processen ikke været. Desværre!
Det startede fantastisk og de indledende møder med jeres salgsperson var virkelig betryggende. Desværre gik det ned af bakke herfra. Vi blev kastet videre mellem flere forskellige medarbejdere, og til sidst til en ekstern partner, som overtog sagen fordi I ikke havde kapacitet. Meget forvirrende og utrygt samarbejde.
Jeg må indrømme at jeg var en smule skeptisk, om det var en god ide, at få andre til at hjælpe mig, men fandt ret hurtigt ud af at de penge de skal have var givet godt ud, især når man er ene og har for mange grå hår i toppen, så er det lidt/meget svært at låne penge, men det lykkes på et par dage at få det igennem, vedr. at finde en bolig var det dog mig selv som have fundet dem, men også fordi det ikke skulle være for langt væk for mit arbejde, men det var først ved det 3. hus, som jeg skrev under på som gik hele vejen igennem, kæmpe tak til Maria, for alle hendes indput mv. og især da hun fandt ud af at det ene hus ikke havde godkendt 1 sal
Må nok indrømme, at det nok var det bedste hus jeg fik, selv om Sten synes der var for mange fejl især på El (mener der var 61 store som små fejl)
Jeg vil anbefale Bomae til alle, da de har flere kompetencer end normale mennesker har, og de finder kigger længere tilbage i tiden, end man selv ville gøre.
Endnu engang, tak til hele holdet bag ved Bomae, især Maria og Sten, som skulle fange mig når jeg var på arbejde, mens jeg kørte imellem mine kunder, og havde andre personlige ting at slås med
ps. Bedre sent end aldrig, overtog mit hus 1/4-2025

Antwoord van Bomae Køberrådgivning
Stor ros til Bomae for kompetent og professionel rådgivning! Jeg følte mig i gode hænder og var tryg i hele processen ifm. med mit boligkøb. Jeg havde forsøgt at sætte mig ind i alle dokumenterne, aftaler, servitutter mm. og alligevel havde jeg overset en meget vigtig servitut, som Bomae rådgiveren selvfølgelig havde spottet og jeg kunne udfordre køber ift. præcisering og konsekvenser. Kan kun anbefale at tage fat i Bomae, når der kræves dygtige og kompetente medarbejder inden for bolighandel.

Antwoord van Bomae Køberrådgivning
Vi har brugt Sten som juridisk rådgiver og kan varmt anbefale det valg. Sten er dygtig og grundig og er super skarp til, at følge op og følge tingene til dørs. Vi kan til enhver tid anbefale Sten , hvis man står og skal bruge en juridisk rådgiver ifm. boligkøb.

Antwoord van Bomae Køberrådgivning
var førstegangskøbere. Tænkte at hvis man betalte 30.000 for rådgivning ville der være nogen der hjalp med at du ikke begik fejl.
Det gør Bomae ikke. Hvis ikke du ved på forhånd hvordan du skal bruge dem er de nærmest ubrugelige.
De hjælper dig frem til at du har skrevet under så ikke et sekund længere.
Og de hjælper dig ikke med at informere dig om og undersøge hvad der kan være galt inden.
Ikke engang at sørge for ifm overtagelse at hjælpe dig med fejl og mangler gør de - du bliver videresendt til en anden advokat
De fortæller dig heller ikke hvis du laver din beslutning på en forkert baggrund. Såsom hvis du siger du med vilje ikke vil få en byggesagkyndig ud fordi “så dækker ejerskifteforsikringen jo ikke hvis der er noget”
Måske skulle vi lige være blevet vejledt i at den jo ikke kan bruges til noget hvis det ikke er opført ulovligt - så det er totalt hul i hovedet ikke at finde ud af hvad der er ved at falde fra hinanden inden køb.
Du køber professionel vejledning for 30000 og det du “får” er en der kigger på nettet i lokalplanen og priser på info om andre solgte boliger i området. Du tror du har købt ro i maven men det er kun falsk sikkerhed.
Intet vejledning omkring om det du køber er dybt godnat, bare du får købt så de kan få deres penge.
Køb en byggesagkyndig og eller nogen andres vejledning. Bomae sørger i hvert fald ikke for du er informeret og ikke laver et meget, meget dumt valg

Antwoord van Bomae Køberrådgivning
God forståelse for vores case - god afgrænsning af løsningen - detaljeorienteret

Antwoord van Bomae Køberrådgivning
På bagkant sidder vi desværre med en bitter følelse på forløbet. Men faktisk også under. Vi tog hele pakken, men på bagkant, skulle vi have holdt os til den juridiske. Eller slet ingen...
Når man køber sig til rådgivning, forventer man også de gør sig umage, er løsningsorienteret og proaktive - men det endte med vi selv at skulle være, ved:
A) løste finansiering med vores egen bank (..og transparensen i den finansielle rådgivning er lidt besynderlig - vi fik hvert fald ikke noget ud af det)
B) Vi endte med SELV at finde kritiske forhold ved boligen, som Bomae burde have fundet qua deres vederlag. Hele modellen går vel ud på, at man køber sig til "ingen ubehagelige overraskelser" i handlen (som de skriver online), men holder jo så ikke, når de ikke leverer på lige netop dét. Og så heller ikke engang har overskud nok til at indrømme eller undskylde på bagkant, at de ikke har udført deres arbejde godt nok. Man får følelsen af, at det er hurtigst muligt videre til næste sag.
C) Vi havde nær tabt boligen på gulvet i forbeholdsdelen, hvis vi ikke selv havde været løsningsorienteret i tilgangen til boligen.
Så derfor, vær kritisk over for flosklerne på hjemmesiden. Vær selv også grunding og kritisk på boligen, og hvis du er ressourcestærk, så drop samarbejdet og løb med det selv med sparring fra ChatGPT i stedet. Den er ofte mere løsningsorienteret og særdeles god til at give flere og kritiske perspektiver på situationen.

Antwoord van Bomae Køberrådgivning
Vi valgte den fulde pakke som førstegangskøbere ved Bomae og vi er meget tilfredse og imponerede over hele forløbet! Vi ville nok vælge dem igen ved næste boligkøb. Marko, vores finansielle rådgiver, var meget hjælpsom til at svare på store og små spørgsmål fra os (flere gange), og fik forhandlet et fint tilbud på boliglån (meget bedre end det vi selv havde prøvet at forhandle os til ved egen bank). Jeg er stadig imponeret over hans evne til at tegne spejlvendt til vores online møder når han skulle forklare ting til os. Da vi havde fundet en bolig vi gerne ville byde på gik tingene lige pludselig meget hurtigt, men Kristina var endnu hurtigere på aftrækkeren og vi bor i dag i vores drømmehus. Emma og Christina var en kæmpe hjælp til at få overblik over alle de vigtige dokumenter og hjalp os til at forstå de forskellige juridiske dele i processen. Vi har hele vejen igennem følt at vi havde et kompetent, hjælpsomt og tilgængeligt team til at hjælpe os. Vi kan kun varmt anbefale Bomae.

Antwoord van Bomae Køberrådgivning
Lees meer over geverifieerde reviews.