Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg bestilte et cover til en MacBook som skulle gives i gave. Det første jeg hører efter jeg har modtaget ordrebekræftelse er om jeg vil anmelde min oplevelse… Jeg skriver til firmaet for at sige jeg... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har bestilt for næsten en uge siden, og har ingen opdateringer modtaget sådan jeg placerede min ordre… ingen track & trace, og ingen besked om afsendelse… Igår aftes fik jeg så en mail fra Bomo, me... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Forsøger du at kontakte dem via telefon, virker det oplyste nummer på deres hjemmeside ikke? Ikke særlig betrykkende. Ville returner mit køb. Forsøgte at skrive til deres info mail…der skulle 3 m... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Har i dag endelig modtaget min pakke efter snart 3 ugers tid. Det tog rigtigt lang tid. Jeg var faktisk ved at blive bekymret over manglende information, og rigtig mange forgæves telefonopkald, som... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

2,3

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

SUPER DUPPER

super levering, super varer og super betjening

15 april 2018

Hej Louis

Tak for din positive anmeldelse.

Fortsat god dag. :)

Venlig hilsen Simon fra Bomo.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig og perfekt levering…

Super hurtig og perfekt levering (bestilt søndag - ankom til min dør natten til tirsdag kl. 3.35) fra et firma med så stor humor at jeg frygtede, at bekræftelsesmailen var fake.
Varen lever derudover helt op til mine ønsker og forventninger.
Et firma jeg klart kan anbefale 😘

14 maart 2018

helt i top

Billigt, hurtigt og et produkt i høj kvalitet.

23 februari 2018

Hej

Vi takker for den fine anmeldelse, den er helt i top ;-)

Lækkert produkt

Lækkert produkt, super hurtig levering og fantastisk humor i følgemails, mv.
Kan kun anbefales!!

22 februari 2018

Hej

Tak for din fine anbefaling, vi er glade for at høre at din oplevelse var i top :-)

Lynhurtig service

Jeg bestilte min pakke sen fredag eftermiddag, og 20 minutter efter var forsendelsen pakket. Pakken var allerede fremme i posthuset lørdag formiddag, og produktet var super fin kvalitet :) kan stærkt anbefales!

21 februari 2018

Hej Emilie

Tak for din anmeldelse, og dejligt at høre at du har fået en lynhurtig levering :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ingen klager, kun tilfreds.

Jeg modtog mit sleeve morgenen efter de havde sendt det afsted. Det virker ind til videre at det er i rigtig god kvalitet, min familie er i hvert fald misundlig:) De emails man får på vejen fra Bomo er ret sjove og underholdene, så det er i den grad et plus.
I kan sagtnes stole på dem, og hvis ikke du stoler på levering, har du mulighed for at møde op ved deres lager og få udleveret din vare:)

16 februari 2018

Hej Sabine

Tusind tak for din uddybende anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Vi er glade for, at du at vi kunne glæde dig og misunde din familie ;-)

Fortsat god aften! Og vi håber at se dig på shoppen snart igen. :-)

Venlig hilsen Simon fra Bomo.dk

Levering på 20 timer

Jeg bestilte et cover til min mac for 20 timer siden, og har allerede fået pakken!!! Fantastisk!
Og tak for guldkaramellen - jeg er fan af jer!

16 februari 2018

Hej Sarah

Vi takker meget for de fine ord. Det er dejligt at høre, at du fået en lynhurtig levering. :-)

Og vi er også fan af kunder som dig ;-)

Fantastisk firma

Fantastisk firma. Bestilte fredag kl 16.15 og modtog min pakke lørdag 6.30, den var forsvarligt pakket ind og varen var nøjagtig som billedet på websitet - helt vildt fantastisk!

13 februari 2018

Hej

Tusind tak for din anmeldelse. Vi håber at se dig på shoppen snart igen. :-)

Fortsat god aften.

Super service og hurtig Leving

29 januari 2018

Hej

Dejligt at høre, at du fik en god service og lynhurtig levering. :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god support og hurtig levering

Rigtig lækker support. Hurtig svar og levering. Jeg kan kun anbefale at handle hos dem

27 januari 2018

Hej Morten

Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling. :-)

Håner du får en fortsat god aften

Hurtigt og nemt

27 januari 2018

Hej Son

Vi takker og bukker for den fine anmeldelse

Utrolig hurtigt og til en god pris,

Utrolig hurtigt og til en god pris,
kan varmt anbefales

24 januari 2018

Hej Poul

Tak for din feedback. :-)

Vi håber at se dig på shoppen igen snart

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig godt firma og gode produkter til …

Rigtig godt firma og gode produkter til rigtig fine priser. Hurtig levering. Kan kun anbefales til andre 😊 Køber helt sikkert her igen.

21 januari 2018

Hej Lone

Vi takker for din anbefaling, og dejligt at høre du har fået en god oplevelse :-)

Super duper!

20 januari 2018

Hej Thomas

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at vi kunne give dig en god oplevelse :-)

go service..

20 januari 2018

Hej Torben

Tusind tak for din anmeldelse. :-)