Jeg bestilte et cover til en MacBook som skulle gives i gave. Det første jeg hører efter jeg har modtaget ordrebekræftelse er om jeg vil anmelde min oplevelse… Jeg skriver til firmaet for at sige jeg... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Har bestilt for næsten en uge siden, og har ingen opdateringer modtaget sådan jeg placerede min ordre… ingen track & trace, og ingen besked om afsendelse… Igår aftes fik jeg så en mail fra Bomo, me... Toon meer
Forsøger du at kontakte dem via telefon, virker det oplyste nummer på deres hjemmeside ikke? Ikke særlig betrykkende. Ville returner mit køb. Forsøgte at skrive til deres info mail…der skulle 3 m... Toon meer
Har i dag endelig modtaget min pakke efter snart 3 ugers tid. Det tog rigtigt lang tid. Jeg var faktisk ved at blive bekymret over manglende information, og rigtig mange forgæves telefonopkald, som... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Platanvej 32, 1810, Frederiksberg C, Denemarken
- 71 99 90 75
- info@bomo.dk
- bomo.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg har bestilt og betalt min ordre men…
Jeg har bestilt og betalt min ordre men ikke modtaget den og får så en mail om at ordren er leveret. Jeg forsøger at skrive og ringe til Bomo men mail besvares ikke og telefonnummer virker ikke. Jeg kan af gode grunde ikke anbefale andre at bestille her.
25 dage og intet cover og ingen penge retur...
12 dage og intet cover. Ingen svar på mails. Meget skidt.
Update: 25 efter bestilling er der stadig ingen cover eller nogen svar fra Bomo.
Firma under nedlukning
Under al kritik! Har ikke modtaget mit sleeve, telefonnummeret til dem eksisterer ikke, og de har ikke svaret på alle mine mails?! Læste i en anden anmeldelse her på siden at når man søger på deres CVR-nummer, står der at de er under tvangsopløsning. Åbenbart har de "undladt" at lukke ned for deres hjemmeside siden i vinters hvor de dårlige anmeldelser begyndte. Trist men sandt, undgå bomo.dk!!
Opdatering: Som en supervigtig tilføjelse kan jeg oplyse købsbeløbet aldrig er blevet trukket fra min konto, selvom jeg modtog ordrebekræftelse kort efter.
Ingen pakke
Ingen pakke - kan ikke komme i kontakt med dem, hverken over mail, sms eller telefon.
Jeg vil fraråde andre at købe produkter hos dem.
Bestil ikke herfra!
Bestilt for en uge siden. Intet modtaget, intet hørt. Hører ikke fra jer på mine mails, og jeres telefonnummer er ikke i drift...?
Dårligt firma
Hvorfor søren snyder i kunderne på den måde, jeg søgte på jeres cvr nummer og der står at i er under tvangsopløsning. Det burde være ulovligt at tage penge fra mennesker på den måde. Jeg har bestilt fra jer for 4 dage siden og har ingen mails modtaget overhovedet udover en ordre bekræftelse.
Jeg har ikke fået min vare hos jer!!
Lange svar tider og dårlig kundeservice
De svare ikke på mail, henter ikke pakke selvom det loves, min pakke har nu ligget klar til afhentning i 6 dage.
Jeg håber den afhentes inden den kommer retur til mig. Jeg køber ikke noget her mere.
Har ikke modtaget min pakke
Har ikke modtaget min pakke, og Bomo svarer ikke på mine mails..
opdatering 23/3: Jeg modtog endelig min pakke i går!
Ingen betjening
Bestilte et computer sleeve og sendte det retur en uge efter. Fik besked fra GLS om at pakken var afhentet af BOMO, men har ikke fået pengene retur. Har ringet og skrevet utallige gange, men det lykkes mig ikke at komme igennem. Det er nu tre måneder siden og jeg har givet op.
Ingen respons
Fik et sleeve i julegave, som var for småt, selvom der stod, at det passede til en 15" bærbar. Skrev til Bomo om at få refunderet det, men har ikke hørt noget. Det var lige efter jul. Det er dybt til grin og ufatteligt uprofessionelt. Hold jer langt væk!
Bedste kunderservice
Bedste kunderservice jeg nogensinde har oplevet fra et firma. Bestilte et Macbook cover i August 2019, og jeg modtog den forkerte pasform til min Macbook. Efter jeg sendte dem en besked om at det var den forkerte, sendte de STRAKS en ny en som var den rigtige. Herudover kom en medarbejder personligt hen og hentede det gamle cover, for at jeg ikke skulle døje med forsendelsen. Har aldrig oplevet så professionel service.
Efter 6 uger er min pakke stadig ikke…
Efter 6 uger er min pakke stadig ikke kommet, pengene er hævet og jeg kan ikke komme i kontakt med Bomo. Telefonnummeret på deres hjemmeside duer ikke og de svarer ikke på mine mange mails.
Hold Jer langt væk fra denne hjemmeside. Det er fup.
Det er umuligt at komme i kontakt med…
Det er umuligt at komme i kontakt med Bomo, hvilket er utrygt og utroværdigt, når man har betalt for et produkt og ønsker at returnere det...
Manglende respons
Manglende respons, kunne ikke komme i kontakt med kundeservice der endvidere ikke svarede på flere henvendelser i forbindelse med manglende levering fra DAO
Manglende vare og ingen respons fra Bomo
14 dage efter bestilling har vi ikke fået den bestilte vare og pengene blev hævet et par dage efter bestilling. Har forsøgt at kontakte Bomo både via e-mail og sms, men har ikke modtaget noget svar.
Meget god serves:)
Hurtig levering og opfølgning om tilfredshed
Meget hurtig kvittering for køb, hurtig modtagelse og opfølgning på købet
Dit is Trustpilot