Mycket nöjd med servicen! Snabb och professionell service, trevligt bemötande och allt gick smidigt. Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera Bono!
Lees wat reviewers zeggen
Bra produkter och bra bemötande från kundtjänst. En av flaskorna med bodymist hade läckt ut 2/3 av innehållet när vi öppnade paketet. Jag skickade bilder påflaska och kartong på lördagen och frågade o... Toon meer
Väldigt nöjd! Alltid lika bra och trevlig service, ett stort utbud av kosttillskott av hög kvalitet och dessutom otroligt snabba leveranser. Beställningarna skickas snabbt och allt fungerar smidigt... Toon meer
Jätte, jättebra fransk mat! Bästa franska mat jag smakat i Göteborg. Perfekta, inte för salta, moulefrites åt jag i somras och idag åt jag en perfekt råbiff. Ostron också jättebra. Mannen väldigt nöjd... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
- Haarproductenwinkel
- Natuurlijke geneesmiddelenwinkel
Geschreven door het bedrijf
BONO är din pålitliga webbutik för kosttillskott. ✓ Leverans inom 2-3 dagar med PostNord. ✓ Fri frakt från 599. ✓ Gratis produkt vid varje beställning. ✓ Betala senare med Klarna.
Contactgegevens
Zweden
- bono.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 76% van zijn negatieve reviews beantwoord
bra produkt samt snabb leverans
Genomtänkt e-handelslösning med rätt sak på rätt plats
Väldigt genomtänkt köpflöde där rätt information fanns tillgänglig vid rätt tillfälle. Exempel: Tydligt vad frakten skulle kosta direkt vid produktsidan till skillnad från andra e-handelsbutiker där denna information måste letas fram på andra sidor.
Rent gränssnitt som gjorde det enkelt att se relevant information.
Trevligt med gåva också :-)
Bra produkter och priser
Bra produkter och priser. Snabb leverans. Toppen!
Snabb leverans och kvalitetsprodukter
Snabb leverans och kvalitetsprodukter
Jag hade en bra upplevelse eftersom…
Jag hade en bra upplevelse eftersom beställningen var enkel att genomföra och levererasen gick snabbt.
Information på hemsidan var tydligt och jag kände mig trygg när jag handlade.
Företaget är bra på att erbjuda pålitliga produkter, smidig service och snabb leverans.
Kundupplevelsen känns professionell och seriös
Snabb leverans av högkvalitativa…
Snabb leverans av högkvalitativa produkter, till bra priser. Att sedan gratis produkten var en relativt stor plastburk med lite vitamintabletter i botten kan jag ha överseende med 😆
Hittade en kosttillskott vara billigt…
Hittade en kosttillskott vara billigt hos bono.se men när jag komm fram till kassa så, med fraktkostnad som är dyrare än hos bono's konkurrenterna ,så skulle det bli dyrare köp för mig än hos konkurrenterna, så jag tyvärr avbröt köpet . Ni får skylla er själva.

Antwoord van BONO
Snabb leverans. Bra priset och bra produkter. Även får gratis leverans och present om man köper mer än 600kr.
Bra utbud och prisvärt!
L-tryptofan
Sover så bra på L - tryptofan.
Snabb och enkel beställning
Jag tyckte mycket bra om dem från…
Jag tyckte mycket bra om dem från början. Men på senare tid har jag blivit misstänksam mot dem eftersom de vägrar att svara på frågor. Jag har påmint dem om min fråga flera gånger och jag får alltid ett svar på engelska att de ska svara senare. Detta har hållit på i över en månad, fortfarande inget svar!

Antwoord van BONO
Mycket bra pris på Turmeric Curcumin av…
Mycket bra pris på Turmeric Curcumin av god kvalité, dessutom en gåva (D3 +K2) på köpet.
Förvånande beställning…
Jag blev förvånad över den snabba ihop packningen och den snabba leveransen.
Från beställning till leverans tog den 4 dagar.
Helt otroligt. Jättebra butik.
Och produkten var helt perfekt.
Har beställt härifrån några gånger och är väldigt nöjd.
Bra priser och snabb leverans.
Pagato tre confezioni per riceverne solo una
Rispetto alla scorsa recensione con lo stesso titolo dello scorso 18 Gennaio, sono riuscito ad ottenere il ristoro dei 2 pezzi mancanti, quindi, rivaluto il mio giudizio sull'azienda.
Anche se per un problema di sistema non si riusciva a rispedire la parte dell'ordine mancante (così mi è stato spiegato via mail) l'azienda è intervenuta con il ristoro delle due confezioni non ricevute.
Extremt dålig kundsupport = bedrägliga
Extremt dålig kundsupport.
Felaktiga varor skickades och debiterades. Jag kontaktade Bono kundsupport i god tid för retur och återbetalning, vilket utlovades. Sedan svarar Bono ej, de blandar ihop andra ärenden, missar returen, gör ej återbetalning trots att de för nästan 14 dagar sedan mottagit de returnerade produkterna, med tydliga bevis av leverade från transportbolaget.

Antwoord van BONO
disgusting slimy people that spam your…
disgusting slimy people that spam your email and then ask for ratings
if you put 1 star you get redirected to their own website
if you hit 4 or better you get directed to trustpilot