Lees wat reviewers zeggen
Jätte, jättebra fransk mat! Bästa franska mat jag smakat i Göteborg. Perfekta, inte för salta, moulefrites åt jag i somras och idag åt jag en perfekt råbiff. Ostron också jättebra. Mannen väldigt nöjd... Toon meer
Väldigt genomtänkt köpflöde där rätt information fanns tillgänglig vid rätt tillfälle. Exempel: Tydligt vad frakten skulle kosta direkt vid produktsidan till skillnad från andra e-handelsbutiker d... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
- Haarproductenwinkel
- Natuurlijke geneesmiddelenwinkel
Geschreven door het bedrijf
BONO är din pålitliga webbutik för kosttillskott. ✓ Leverans inom 2-3 dagar med PostNord. ✓ Fri frakt från 599. ✓ Gratis produkt vid varje beställning. ✓ Betala senare med Klarna.
Contactgegevens
Zweden
- bono.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 76% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Perfekt
Väldigt bra sida att beställa ifrån .verkar vara bra produkter. Snabb leverans . Bara positivt .
Kvalitet och snabbhet!
Högkvalitativa produkter och alltid snabb och pålitlig leverans. Är otroligt glad att jag hittade BONO. <3
Bra pris och komplett sortiment
Bra pris och komplett sortiment. Snabb och smidig leverans. Alla rätt!
Quality products with good prices and…
Quality products with good prices and fast delivery. It's my goto store for supplements.
Bra produkter och bra bemötande från…
Bra produkter och bra bemötande från kundtjänst. En av flaskorna med bodymist hade läckt ut 2/3 av innehållet när vi öppnade paketet. Jag skickade bilder påflaska och kartong på lördagen och frågade om vi kunde få en ersättningsflaska. Den nya flaskan fanns att hämta ut på tisdagen. Snabbt jobbat!
Så bra !!!!!!
Väldigt nöjd
Väldigt nöjd! Alltid lika bra och trevlig service, ett stort utbud av kosttillskott av hög kvalitet och dessutom otroligt snabba leveranser. Beställningarna skickas snabbt och allt fungerar smidigt från början till slut.
En webbutik jag gärna återkommer till och varmt kan rekommendera! 🌸
Fick fel produkt
Fick fel produkt, kundtjänst var sedan i princip omöjliga att få svar av och otroligt ohjälpsamma.

Antwoord van BONO
Mycket bra upplevelse
Mycket bra upplevelse! Produkterna har hög kvalitet och leveransen var riktigt snabb. Priserna är i det högre laget, men jag antar att det beror på den goda kvaliteten och garantin som gör det värt det.
Jag är så nöjd med Bonos produkter.
Finns förbättringspotensial
Fungerade ungefär som tänkt. Prisvärt, snabb leverans.
Bytte dock ut den beställda vara mot vad jag förmodar en livärdig produkt, men hade kanske kunnat informera om detta. Därav 4 och inte 5 stjärnor.
Excellent
Very good service, fast, good products that are hard to find in other stores, love it! I will continue buying.
Tycker att det är ett bra företag med…
Tycker att det är ett bra företag med mycket bra produkter.
Hög kvalitet till ett bra pris!
Produkterna jag köpt hos er håller väldigt hög kvalitet & levereras väldigt snabbt! Gillar era produkter & kommer att fortsätta handla hos er.
Snabb leverans! Jag köpte min protein och NMN härifrån och produkterna är för närvarande under användning. Tack för ett jättefint bemötande! 🌟🌟🌟🌟🌟
Fick det jag beställde i ganska bra tid.
Snabb leverans. Bra kundtjänst. Bra nätsida med tydlig information.
Bra service samt excellent kvalitet
Dit is Trustpilot