Lees wat reviewers zeggen
WSZYSTKO jest świetne! 1. Funkcjonalna, intuicyjna strona internetowa; 2. Staranne i merytoryczne opisy artykułów; 3. Znakomite ceny, opcja rabatu przy zwielokrotnieniu zakupu; 4. Szybki czas do... Toon meer
Uważam, że sklep Bono bardzo sprawnie i szybko realizuje procedury wysyłki dla klientów. Obsługa jest pomocna, a dodatkowo oferują ciekawe promocje przy zakupie większej liczby produktów. Produkty są... Toon meer
Nie udało mi się odebrać paczki z paczkomatu na czas. I zaczęły się problemy. Brak telefonu kontaktowego, jedyny możliwy kontakt przez chatbota, który w kółko powtarza te same pytania lub przez maila,... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Vitamine- en supplementenwinkel
- Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
- Natuurlijke geneesmiddelenwinkel
- Biologische drogisterij
Geschreven door het bedrijf
BONO to Twój sklep internetowy z suplementami diety. ✓ Dostawa w ciągu 3-4 dni. ✓ Darmowa wysyłka od 250. ✓ Darmowy produkt do każdego zamówienia. ✓ Zapłać później z Klarna.
Contactgegevens
Nederland
- bonozdrowie.pl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
WSZYSTKO jest świetne
WSZYSTKO jest świetne!
1. Funkcjonalna, intuicyjna strona internetowa;
2. Staranne i merytoryczne opisy artykułów;
3. Znakomite ceny, opcja rabatu przy zwielokrotnieniu zakupu;
4. Szybki czas dostawy.
Jestem pod wrażeniem.
Solidność
Solidność, terminowość, dobry produkt niedostępny w innych miejscach
Sprawnie i bez dramatów
Zamówiłam NMN i przy okazji dorzuciłam kilka innych rzeczy, bo wiadomo… samokontrola kończy się tam, gdzie zaczyna się koszyk. Samo zamówienie poszło szybko, bez nerwów i klikania w kółko. Paczka przyszła sprawnie, wszystko dobrze zapakowane, nic nie wyglądało jakby przeszło survival w magazynie.
Jednak da się o siebie zadbać bez frustracji i trzech ataków szału przy składaniu zamówienia. Jak dla mnie- bajka! :)
Zdecydowanie odradzam zakupy w tym…
Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie.
Zakupiłam dwa opakowania Minoxidilu. Na stronie brak jakiejkolwiek informacji o tym, że preparat jest silnie toksyczny dla zwierząt – co uważam za skrajnie nieodpowiedzialne i niedopuszczalne. Tak kluczowa informacja powinna być jasno widoczna przed zakupem, a nie ukryta dopiero w ulotce wewnątrz opakowania.
Po jej przeczytaniu natychmiast zgłosiłam chęć zwrotu – mam w domu psy i koty, dla których ten produkt stanowi realne zagrożenie życia. Jedno opakowanie zostało jedynie otwarte (zerwana plomba), ale preparat nie był używany.
Otrzymałam jasną informację mailową, że mogę zwrócić oba produkty i otrzymam pełny zwrot. Niestety, po miesiącu wymiany wiadomości i walki o swoje pieniądze, zwrócono mi środki tylko za jedno opakowanie.
Gdybym od początku została poinformowana, że otwarte opakowanie nie podlega zwrotowi, sprzedałabym je komuś innemu. Zamiast tego sklep zatrzymał zarówno produkt, jak i moje pieniądze.
Brak transparentności, nierzetelna obsługa i wprowadzanie klienta w błąd i bardzo utrudniony kontakt.
wszystko ok
Bono - super sprzedawca suplementów!
To był mój pierwszy zakup na Bono, ale na pewno nie ostatni. Nie dość że kupiłam Omegę dla siebie i syna w bardzo konkurencyjnej cenie, to jeszcze dostałam w przezencie Witaminę D3+K2 i cudowne pudełko na leki/suplementy. Nawet nie wiedziałam, że tak go potrzebowałam:) To pudełko jest eleganckie i dobrze przemyslane. Teraz układam sobie suplementy na cały tydzień (biorę ich sporo) i już się nie zastanawiam, bo mam wzystko podzielone na dni, a w ciagu dnia na 4 dawki, każda oddzielona przegródką. Na czas wyjazdu takie pudełko to super rozwiązanie, bo mam wszystko rozłożone na 7 dni do przodu. Dziękuję za bardzo udany zakup, dostarczył mi dużo pozytywnych emocji:)
Korzystna cena i szybka dostawa
Korzystna cena, szybka realizacja zamówienia oraz dobrej jakości gadżet który otrzymałem w prezencie sprawiły, że z czystym sumieniem mogę polecić bonozdrowie.pl
Nie polecam.
Nie polecam.. drogo i brak kontaktu, nie odpisują na wiadomosci
Zaskoczyła mnie bardzo szybka dostawa
Zaskoczyła mnie bardzo szybka dostawa, kolejnym zaskoczeniem były produkty. Zgodne z opisem, Omega3 o smaku miętowym WYMIATA. Wrócę tu to pewne.
Jestem bardzo zadowolony zarówno z…
Jestem bardzo zadowolony zarówno z obsługi jak i z kupionych produktów. Polecam ten sklep.
To było moje pierwsze zamówienie i będę…
To było moje pierwsze zamówienie i będę stała klientką.
Firma z atrakcyjna ofertą
Rzetelna informacja, szybka dostawa, atrakcyjne ceny.
Bezproblemowe zakupy
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie, produkty oryginalne i w dobrej cenie, ekspresowa wysyłka, gratisy do zamówienia, zero problemów. Polecam.
Polecam w 100%
Super sklep, bardzo szybka wysyłka, super zapakowane produkty i znakomita jakość. 💪 Dziękuję!
Jeszcze nie wiem
Nie polecam, zamówienie zapłacone 9.02.26 do dziś nie wysłane, kontakt tylko z chat botem. Sprawa zgłoszona do banku i na policji. Chat bot informuje, że przesyłka wysłana Inpost nawet nie zarejestrował takiej przesyłki. Zaowienie numer BONO_9895_PL.
Edit: właśnie wysłali paczkę (21.02.26), dodałam dwie gwiazdki, będę informować na bieżąco.
Edit: 7.03.2026 , dalej nie ma paczki , możliwe że tu jest problem z InPost. Po telefonie do InPost paczka ruszyła do Centrum logistycznego ( ruszyła się o jeden etap) i jest w tym miejscu już dwa dni.
Fatalny sklep
Fatalny sklep. Omijajcie jeśli nie lubicie się denerwować. Kupiłem w sobotę, bo obiecywali dostarczenie na wtorek. Dziś jest czwartek i nie mogę nawet się dowiedzieć dlaczego przesyłka nie została jeszcze wysłana, bo kontakt tylko z chat botem… a ten nic nie wie. BONO_10381_PL
OSZUŚCI
ZAMÓWIENIE NIE WYSŁANE PRZEZ 3 TYGODNIE, BRAK KONTAKTU I INFORMACJI. ZŁODZIEJE
Szybka dostawa zamówienia
Szybka dostawa zamówienia, jestem bardzo zadowolona.
Szybka i sprawna realizacja zamówienia.
Szybka i sprawna realizacja zamówienia.
Paczka solidnie spakowana.
Brakuje polskiej informacji na opakowaniach zakupionych produktów.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.