Hold jer langt væk! Du får ikke dine penge udbetalt uanset hvor mange gange du prøver. Du får heller ingen hjælp fra kundeservice. Jeg har forsøgt i 3 år at få mine penge udbetalt. Intet sker. Det er... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Cashback bliver registreret, men har cshback stående der er mere en 2 år gamle, som stadigt blot står som afventer Har skrevet utallige gange til dem. Men ingenting sker der. Cashbacken bliver al... Toon meer
Dog har jeg kun benyttet mig af hjemmesiden en enkelt gang, da jeg skulle købe en gallakjole via Nelly. Jeg fik rabat på min vare og dermed sparede jeg nogle penge, hvilket jeg synes er helt fantast... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har stadig ikke modtaget min cashback fra et hotel, jeg checkede ud fra i midten af December. Der er altså gået næsten fem måneder, hvilket er alt alt for dårligt. Jeg har skrevet til deres kundes... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Få bonus på dine online køb med Bonusway og få penge til overs til andet. Bonusway er Nordens førende cashback-site med +1 million brugere i Danmark, Sverige og Finland.
Contactgegevens
Kalevagatan 30, 00100, Helsingfors, Denemarken
- info@bonusway.dk
- bonusway.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Hold jer langt væk
Det er tydeligt at firmaet bag bonusway selv høster alle de penge, brugerne indsamler ved at shoppe gennem bonusway. Så det eneste man som bruger gør, er at hjælpe bonusway med at tjene penge. Du får intet ud af det selv!
Har haft problemer med at få mine penge…
Har haft problemer med at få mine penge ud
Ubrugelig service og uduelig kundeservice
Til at starte med virkede det lovende med attraktive cashbacks og generelt velfungerende automatisk tilføjelse af køb, men det er også det eneste positive jeg kan nævne og totalt irrelevant da tallene på skærmen aldrig materialiserer sig penge på ens bankkonto.
Min første store udfordring var vedr. eb cashback på et ca 160 kr som stod i ‘afventer’ i over et år. Jeg havde ikke travlt så tænkte det vel ville falde på plads på et tidspunkt men efter et år skrev jeg til deres ‘kundeservice’ mail. Jeg har aldrig oplevet en så ringe og komplet uduelig ‘kundeservice’. Man får en mail om at sagen er modtaget og efter en uges tid kommer der en ny mail om at de har travlt, links til FAQ og en besked om at man skal svare på mailen hvis man stadig har brug for hjælp!?!? Selvfølgelig har man brug for hjælp - det er vel derfor man lavede sagen til at starte med!? Der kom aldrig svar fra kundeservice men efter en dårlig anmeldelse herinde gik den pudsigt nok fra ‘afventer’ til ‘kan udbetales’ efter halvandet års tid.
Nu er jeg så nået til udbetalingen. Den anmodede jeg først om for et halvt år siden, først til bankkonto og nogle måneder senere til Paypal da der intet skete. Nu har jeg så lavet en ny supportsag og ganske som sidst kommer der efter en uge en mail om at de har travlt og at man skal svare hvis man fortsat vil have hjælp. Fuldstændig vanvittig idé at sende sådan en mail som svar på en supportsag!
Alt i alt må det konstateres at Bonusway i bedste fald er en uduelig forretning og i værste fald et kæmpe scam hvor bagmændene selv tager de penge brugerne hiver hjem til dem ved at brugere deres henvisning ved bestilling fra butikker. Mit udestående beløb er kun lidt over et par hundrede kroner så det er lige det mindste at køre en sag over men de burde som minimum meldes til forbrugerombudsmanden.
Kort sagt: HOLD JER VÆK!
Virker det?
Virkelig lang betalingstid - Gad vide om penge ankommer
It took over 2 years for my cashback to…
It took over 2 years for my cashback to be registered. Now we will see how long it will take to payout my money. 😅
Utroværdigt bonus firma
Utroværdigt bonus firma
Jeg venter også på udbetalinger fra april sidste år.
Fup fup fup
Cashback står blot som afventer
Har skrevet utallige gange til dem. Men ingenting sker der. Cashbacken bliver aldrigt afviklet og nan for derfor heller aldrigt sine penge
De udbetaler ikke ens cashback
De udbetaler ikke ens cashback.
Selvom jeg har afventet min cashback i 2 år bliver den ikke udbetalt.
Der er nogen der score kassen på at fuppe folk her.
Er virkelig ringe
Er virkelig blevet ring. Den registrere at man går ind på en side men registrerer ikke ens køb. Alle dem jeg har indsendt med billede bevis på at jeg har handlet og at det er igennem Bonusway er alle blevet afvist. Før det blev Bonusway fik man stort set altid pengene når man indsendte beviser. Grunden til 2 stjerner er for de få gange det virker, så er det smart
Man får ikke sin cashback
Man får ikke sin cashback, det bliver ikke registreret og man får ingen svar på sine henvendelser. Det er vist til en god gang bondefangeri. Hold jer langt væk.
Hvis jeg kunne give 0 stjerner ville…
Hvis jeg kunne give 0 stjerner ville jeg gøre det. Man optjener cashback men halvandet år senere kan stadig ikke udbetales
Meget lang ventetid og manglende udbetaling – ingen kundeservice
Jeg har over flere måneder forsøgt at få udbetalt min cashback fra Bonusway. Hver gang fik jeg besked om, at de “afventer betaling fra butikken”, selvom der var gået mere end et halvt år. Først da jeg spurgte, om jeg selv skulle kontakte butikken, blev cashbacken pludseligt frigivet til min konto.
Herefter bad jeg om udbetaling via PayPal. Pengene blev trukket fra min Bonusway-saldo, men kom aldrig ind på min PayPal-konto. Siden da har Bonusway fuldstændigt stoppet med at svare på mine henvendelser — hverken via mail eller deres kontaktformular.
Det er uacceptabelt, at man skal vente i halve år, og at udbetalinger forsvinder uden forklaring. At kundeservice ikke svarer længere, gør oplevelsen endnu værre.
Jeg kan desværre ikke anbefale Bonusway ud fra min oplevelse.
Virker ikke
Jeg har afventende cashback stående fra flere år tilbage. Det bliver aldrig udbetalt. En del køb jeg har foretaget er cashback bare blevet afvist uden forklaring. Jeg har prøvet at skrive til dem men jeg har aldrig fået noget svar.
Fake fake fake…
Fake fake fake… i have tried to get my almost 1000kr bonus paid out for years now, but it never happens. Do not waste your time using this app like I have. I would give 0 stars, but that’s not an option..
Langsommelig godkendelse af cashback
Langsommelig godkendelse af cashback, men ganske gratis så ok!
Fup og svindel!
Nu har jeg haft cashback stående i 1 år i venteposition.
Ved kontakt, får man blot et standardsvar.
Enten har de bevidst ikke tænkt sig at løse problemerne eller også er de bare komplet inkompetente!
Nu har jeg opgivet og slettet appen, øv!
Udbetaling af din cashback virker ikke.
Udbetaling af optjent cashback virker ikke.
Man får ikke altid den cashback, der står man har optjent, ind på kontoen.
Hold jer væk
Cashback har stået i ‘afventer’ i over et år og kontakt til deres support resulterer udelukkende i det samme ubrugelige robot-svar hver eneste gang. Siden min første lab for over et år siden har jeg foretaget ca 10 køb via Bonusway links og ikke et eneste af disse køb har resulteret i en cashback som kan udbetales.
Eftersom andre cashback løsninger fungerer upåklageligt må jeg konstatere at Bonusway formentligt er et scam. Selvom du som bruger ikke direkte mister nogle penge ved at bruge Bonusway kan jeg kun kraftigt anbefale at undgå brug af deres links da al eventuel cashback formentligt blot beholdes af dem frem for at sende det videre til brugeren.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.