Ik had zelf vergeten aan te kruisen dat het moest worden verzonden Heb contact gezocht en gelijk hebben ze het opgepikt Terwijl het weekend was Super bedankt voor het snelle reageren en handele... Toon meer
Snel geleverd, precies wat ik besteld had. Alleen jammer dat ik geen idee had wanneer pakket geleverd zou worden. Bleek na 2 dagen en het paste gelukkig in mijn (buiten) brievenbus. Track en trace of... Toon meer
Onze parketvloeren zijn geschuurd en gelakt door Booijparket Wonen met lef. Ontzettend mooi en vakkundig werk! We gaan nu verhuizen en kiezen beslist weer voor dit bedrijf om de vloeren te schuren e... Toon meer
Makkelijk te bestellen, dag erna op de post en (redelijk) snelle levering. Prima contact toen PostNL in de app had gezet het pakket geleverd te hebben terwijl dit niet het geval was. Dag daarna a... Toon meer
- Vloerenlegger
- Vloerafwerkingsbedrijf
- Vloerbewerkingsbedrijf
- Vloerenwinkel
- Woonwinkel
- Houten vloereninstallateur
Booij Parket uit Elst legt ambachtelijke vloeren. Patroonvloeren zijn onze absolute specialiteit: wij draaien onze hand niet om voor een visgraatmotief of Hongaarse punt. Maar ook voor een klassiek parket of plankenvloer bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast voeren wij onderhoud- en renovatiewerkzaamheden uit op bestaande vloeren.
Industrieweg Oost 5b, 6662NE, Elst, Nederland
- 0481 745 296
- info@booijparket.nl
- booijparket.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik had zelf vergeten aan te kruisen dat…
Ik had zelf vergeten aan te kruisen dat het moest worden verzonden
Heb contact gezocht en gelijk hebben ze het opgepikt
Terwijl het weekend was
Super bedankt voor het snelle reageren en handelen.
Perfecte service
Het was een goede ervaring omdat er 1 verkeerde wax bij zat en na 1 telefoontje kreeg ik zo een nieuwe toegestuurd. Perfecte service.
Snelle levering en kaarsen zijn precies…
Snelle levering en kaarsen zijn precies zoals afgebeeld.
vloer weer prachtig
vloer weer prachtig. waar anderen de oude houten visgraatvloer niet meer goed genoeg achtte om weer mooi te schuren, lukt het Chris wel.
Echte vakman
Prachtig geschuurd en gelakt parketvloeren.
We gaan nu verhuizen en kiezen beslist weer voor dit bedrijf om de vloeren te schuren en lakken.
Zeer tevreden!
Online kaarsen besteld
Online kaarsen besteld. Heel snel geleverd en keurig verpakt. Ben er erg blij mee!
Top geleverd
Jullie denken heel erg mee
Jullie denken heel erg mee, ook bij een online bestelling. Bellen op als jullie denken of zien dat er misschien iets niet helemaal goed gaat. Top service!
Nou zo.n goede service heb ik nog nooit gehad na de bestelling werd ik gebeld om een fout in mijn order te veranderen en de andere dag had ik het al binnen mijn complimenten
Gezeldige service topbedrijf
Het Booijparket bedrijf heeft het goed…
Het Booijparket bedrijf heeft het goed en correct gedaan, echter Post.nl wat minder. op de bezorg datum voor niks thuis gebleven, kwam weer een dag later.
Prima .snel bezorgd
Het is gewoon allemaal stuk en je kan…
Het is gewoon allemaal stuk en je kan het niet retour sturen.