Lieve jongedame die pijnloos de test afnam. Later een telefoniste aan de lijn. Ook zij was behulpzaam. De mensen waren top je komt wel precies in een "kot" terecht. 😳😅 De dame zelf was wel hele... Toon meer
Bedrijf heeft er alles aan gedaan om het zo snel mogelijk in orde te krijgen. Eigenaardig genoeg moest je voor Dubai tóch geen PCR test nodig hebben? Spijtig dat de luchtvaartmaatschappij hier geld ui... Toon meer
Wat is de test goed verlopen. Geboekt in Nederland maar met de mail en mobiel was het nog wat lastig. Gelukkig bleef onze tester heel rustig en vriendelijk en hielp hij om alles in orde te krijgen.
Gesloten deur 15min voor afspraak, netjes toch nog een telefoontje ontvangen dat de medewerker onderweg was. 10 minutes later dan afspraak had ik mijn test, binnen 30 minuten resultaten in meerdere t... Toon meer
Snel en goed georganiseerd maar duur
Alles ging heel vlot en duidelijk
Alles ging heel vlot. Ik maakte mijn afspraak online, ging naar mijn afspraak , de test werd genomen en ik had het resultaat binnen het uur. Bovendien kreeg ik mijn resultaat ook per e-mail. CoronaCheck app is ook heel handig voor internationale reizen. Zo heb ik alles snel kunnen regelen voor mijn vlucht.
Top snel service
Snel en rustig geholpen
Snel en rustig geholpen . En de uitslag kwam binnen op de afgesproken tijd
Vlot en correct
Vlot en correct. Binnen het uur resultaat ontvangen. Alleen de huisvesting kon beter.
Het enige wat mis ging was het…
Het enige wat mis ging was het ontvangen van een sms met de code. Mijn echtgenoot Pierre Vande Velde kreeg er geen. We hebben het dan opgelost door de code naar mijn gsm te laten sturen. Verder ging alles vlot.
Het ging heel vlot
Het ging heel vlot, lieve dame die de test afnam en amper 25 min later hadden we inderdaad het resultaat. Documenten om te printen ook gemakkelijk uit te voeren! Prima!!!!!!
Mvg,
Lucienne Tack
Om 7:00 uur kun je al terecht, binnen 30 min resultaat
Om 7:00 uur kun je al terecht. Fijne ontvangst en snel resultaat.
Locatie Noorderlaan beneden de maat.
De locatie aan de Noorderlaan in Antwerpen is beneden de maat en armoedig. Blijkbaar een ruimte die al een tijdje leegstond en niet even is opgeknapt. Boezemt geen vertrouwen in. Ook de pinbetaling ging heel traag door een goedkoop apparaatje en slechte verbinding. De testresultaten zelf waren wel snel en betrouwbaar, maar de locatie allerminst.
Snel en efficiënt.
Alles vlot verlopen