Goede service en communicatie.Gezellige…
Goede service en communicatie.Gezellige man met humor
Lekkere middag op het water.
Leuke boot en schoon .
Aanrader voor iedereen die een middag ofzo wil varen.

Antwoord van Bootjewestland
Bootje Westland biedt een unieke manier om het prachtige Westland vanaf het water te ontdekken. Je kunt bij ons eenvoudig en snel een boot huren voor een dag of een dagdeel, geschikt voor zowel gezinnen, vrienden als bedrijven die willen genieten van een ontspannen vaartocht door de mooiste wateren van de regio. Onze boten zijn comfortabel, makkelijk te besturen en vereisen geen vaarbewijs. Zo kan iedereen, met of zonder ervaring, zorgeloos het water op. Je kiest zelf je route langs gezellige dorpen, rustige natuur of leuke terrasjes aan het water. Reserveren kan eenvoudig via ons gebruiksvriendelijke online reserveringssysteem. Liever persoonlijk contact? Geen probleem — we zijn ook bereikbaar via het contactformulier op onze website, per e-mail of telefonisch via 0174 – 70 80 70. We denken graag met je mee over de mogelijkheden, routes en arrangementen. Bootje Westland staat voor gastvrijheid, gemak en plezier op het water. Of je nu een ontspannen middag wilt varen of een complete dagtocht plant: wij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Beleef het Westland op z’n mooist — met Bootje Westland!
Nobelstraat 8 BU1, 2693 BC, 's-Gravenzande, Nederland
Goede service en communicatie.Gezellige man met humor
Lekkere middag op het water.
Leuke boot en schoon .
Aanrader voor iedereen die een middag ofzo wil varen.

Antwoord van Bootjewestland
Heerlijke dag op het water gehad. Prima sloep en service. Gaan we zeker nog eens over doen!

Antwoord van Bootjewestland
Een heerlijke middag gehad op de Westlandse wateren. Prima bootje, goede uitleg, vriendelijk geholpen, flexibel qua tijden en fijne communicatie

Antwoord van Bootjewestland
Ik sluit me helemaal aan bij het review van Esther.
De uitleg was super goed, we hadden een mooie route en inderdaad een leuke verrassing bij terugkomst.
Ik zou het iedereen aanbevelen.

Antwoord van Bootjewestland
We hebben een mooie dag gehad op het water met de sloep van 'Bootje Westland'. Bij aankomst kregen we een duidelijke uitleg en keuze uit verschillende routes. De routes waren duidelijk volgbaar tijdens het varen. De sloep was comfortabel om mee te varen. Met nog een mooie verrassing aan het einde als herinnering. Erik heeft ruim de tijd genomen voor alles. Kortom: een top middag gehad op het water dankzij Erik! Een aanrader voor iedereen. Bedankt!

Antwoord van Bootjewestland
Wij hebben een topdag op het water gehad met Bootje Westland. Erik heeft ons ontzettend goed op weg geholpen met een duidelijke uitleg van de routes. Het sloepje was comfortabel en ruim genoeg voor 4 volwassenen en een baby. Zin in een lekker dagje op water? Dan is Bootje Westland een absolute aanrader!

Bedankt Erik,
Het was een erg leuke middag en de route was geweldig. Die wat langer duurde dan verwacht omdat wij de weg kwijt waren. Gelukkig belde Erik om te vertellen hoe wij weer terug konden komen. Vriendelijk ontvangen en duidelijke instructies over de boot gekregen. Ook nog een verassing meegekregen naar huis. Bedankt. Een echte aanrader voor een ochtendje of middagje varen. Groet,
Jess

Antwoord van Bootjewestland
Een heerlijke ochtend door het westland gevaren Erik heeft leuke routes waar je uit kunt kiezen

Antwoord van Bootjewestland
Het was heel relaxed om met het bootje van Erik te varen door de mooie wateren in het Westland en omstreken. Je kunt er fijn door leuke stadjes varen en ook nog even stoppen onderweg. Erik heeft leuke route(s).