na maanden weer eens geëvalueerd,.. Er is niets veranderd,..eerder erger geworden, daar je nu minimaal 30min in de wacht staat en dan niet eens zelf de apotheek aan de lijn krijgt. Dit heeft in... Toon meer

1,7

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

na maanden weer eens geëvalueerd,..

na maanden weer eens geëvalueerd,..
Er is niets veranderd,..eerder erger geworden, daar je nu minimaal 30min in de wacht staat en dan niet eens zelf de apotheek aan de lijn krijgt. Dit heeft in t verleden voor fouten gezorgd. Echt slechte service,..Dit is al sinds t call centrum er is.
Lekker makkelijk, bezuinigen over de hoofden van klanten. De aandeelhouder moet natuurlijk zijn dividend krijgen,...echt om k#tsmisselijk van te worden. Betaal je personeel fatsoenlijk dan heb je geen tekorten daarin.
Er verandert niets dus stap ik nu over naar Benu
Hier krijg je tenminste nog een apotheker aan de lijn binnen afziend bare tijd. Boots,...zoooo slecht !!

27 mei 2026

Vandaag heb ik meerdere keren…

Vandaag heb ik meerdere keren geprobeerd telefonisch contact op te nemen om te voorkomen dat ik voor niets naar de apotheek zou komen. Helaas heb ik telkens meer dan 15 minuten in de wacht gestaan, zonder gehoor. Ook mijn terugbelverzoek is niet opgevolgd.
Gezien de zorgplicht van een apotheek verwacht ik een betere bereikbaarheid. Door de huidige situatie loop ik het risico onnodig te reizen en mijn medicatie niet tijdig te kunnen ophalen.
Ik verzoek u vriendelijk de telefonische bereikbaarheid en opvolging van terugbelverzoeken te verbeteren.

19 mei 2026

Boots Cartesius pas zelf aantallen aan

Boots Cartesius pas zelf aantallen aan. Ik verzoek mijn dokter om een dubbele hoeveelheid i.v.m. langdurig verblijf in het buitenland. Ik vind de gebruikelijke hoeveelheid in de kluis. En slechts 2 van de 3 medicijnen. Apotheek bezocht, komt in orde. Niet dus. Volgende dag opnieuw niet compleet. Ik word er moedeloos van, want dit is elk jaar hetzelfde probleem.

23 april 2026

Slechte service

Lang wachten aan de telefoon,15 minuten is geen uitzondering.
Heel onvriendelijk te woord gestaan,ook dit is geen uitzondering

15 december 2025

Voor een deel zeer onvriendelijk…

Boots apotheek Velp, voor een deel zeer onvriendelijk personeel en sommige zelfs brutaal en arrogant! Met 1 "buitenlandse dame " in het bijzonder. Met deze dame heb ik al meerdere aanvaringen gehad. Geeft ze ook nog aan dat reviews haar niks kan schelen ( fijn voor de eigenaar). Zeer kortaf en echt brutaal!valt geen oplossing of normaal gesprek mee te behalen..zij heeft gelijk en daarmee is de kous af kennelijk. Ze veranderen zelf dus zomaar een recept in een " vervanger" en dat word niet met MIJ als cliënt besproken. ???? Krijg gewoon alleen een mail dat er een nieuw recept ligt..zonder uitleg, waardoor je als cliënt denkt....maar ik heb geen nieuw recept ik gebruik dit al jaren. Het blijkt dus ( na mijn telefoontje)een vervanger die zij zonder overleg met mijzelf dus willen geven. Vanwege dit " nieuwe recept "veranderd ineens daardoor kennelijk ook weer mijn ophaalpunt. Bij een gesprek daarover krijg ik ook nog allerlei beweringen die pertinent niet waar zijn en een grote mond van deze dame in kwestie. Ze leren NIETS van hun slechte reviews!

17 juli 2025

Waardeloos

Altijd gaat er wel iets mis met de levering,herhaalmedicatie is niet compleet en daar moet je dan dagen achteraan bellen en mailen waarna je dan n uiterst onvriendelijk ja soms zelfs onbeschoft antwoord krijgt.? (Filiaal Oisterwijk)
Al 2 dagen ben ik bezig om de herhaalmedicatie bij elkaar te krijgen maar het schijnt maar niet te lukken.
En dit is niet eenmalig maar een
steeds terug kerend probleem bij zowel mijn man zijn medicatie als bij die van mij
Maar met declareren bij de zorgverzekering zijn ze heel snel

26 juni 2025

GEEN AANRADER... heel slecht

Ik heb voor €106 voor een online recept betaald. Ik ben al een week aan het mailen (bellen kan niet) waar mijn recept blijft maar ik heb nog steeds niets... echt heel slecht!!! Ik blijf mailen maar nul reactie.....

19 juni 2025

Bootsapotheek is dozenschuiver (als het goed gaat).

De locale apotheek blijkt niet direct bereikbaar, men werkt met een callcenter. Dat is ons nooit gezegd en is ook niet ergens te lezen. De wachttijd is minimaal 8 minuten. De extra schakel levert fouten op. Ook de communicatie door onze locale apotheek is slecht. Voorbeeld: 2 mrficijnen worden door de specialist voorgeschreven (steeds voor 2 weken want de kliniekspecialist wil niet voor langer voorschrijven). Ophaalbericht: medicatie in de kluis. Blijkt 1 te zijn. De ander??? In de apo: het is pas leverbaar over 1 week. We gaan op vakantie! Alternatief wordt niet geboden (bijv. andere apotheek bellen en vragen). Apotheek bij vakantieadres kan het recept online inzien en afleveren, zegt de medewerkster (stagiaire), klopt niet. Recept moet naar de vakantieapotheek, kan via e-mail. De bootsapotheek gebeld om emailadres door te geven vd 'vakantieapotheek' (boots callcentrum dus). Recept komt niet aan. Naar de bootsapotheek: 'Hier staat dat u de medicijnen al hebt gekregen'. Nee hoor. 'Oh nee, er staat dat u wilt dat het recept naar u moet worden opgestuurd'. ??? 'Maar dat kunnen we wel naar de vakantieapotheek sturen hoor'. Doe dat. 'Fijne avond'

11 juni 2025

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Een herhaal recept komt werkelijk nooit goed door. De app geeft volkomen onzin aan over je status en wachttijden zijn heel erg lang.

27 maart 2025

Waardeloos

Waardeloos. Enorm druk binnen maar personeel staat alleen maar met elkaar te praten. Herhaalrecept aanvragen via de site: een bestand van 2MB ie al te groot en kan niet worden geüpload. Telefonisch totaal onbereikbaar.

28 februari 2025

Ik deal met Boots apotheek Omnium Krimpen aan den IJssel

Ik deal (zelf rechtstreeks of via mijn verpleeghuis) met Boots apotheek Omnium Krimpen aan den IJssel en moet zeggen dat ik uitsluitend prima ervaringen heb met dit filiaal. Ben altijd correct door ervaren personeel professioneel maar beleefd eholpen. Ik kon altijd mijn ei kwijt. Er werd altijd begripvol naar me geluisterd en ze kwamen altijd met duidelijk en goed advies.

3 januari 2025

0 sterren.

Niet leveren volgens afspraak dus zie maar hoe je het weekend doorkomt. Wel rekeningnummer en handtekening eisen. Slechte apotheek.

28 december 2024

Veel gedoe en onprettig contact voor een herhaalrecept

Als je belt voor een herhaalrecept, krijg je via de automatische beantwoorder het verzoek dit via het formulier op de website te regelen. Maar dat werkt blijkbaar niet. Na een paar dagen had ik nog niks gehoord of gezien, dus maar gaan bellen. Mijn formulier bleek niet bij de apotheek te zijn binnengekomen.
Ik heb wat langer gedaan met de medicatie (lagere dosering aangehouden) dan bij de apotheek was verwacht. De medewerkster leek daardoor van haar apropos, maar zou - na mijn uitleg daarover - het herhaalrecept regelen, inclusief thuisbezorging in verband met extreme vermoeidheid (post covid).
Vervolgens krijg ik een mailtje, dat ik het "toch echt" via de huisarts moet aanvragen. Daar heeft ze het tijdens het gesprek niet over gehad, maar dat heb ik natuurlijk gedaan, inclusief het verzoek aan de doktersassistente de medicatie thuis te laten bezorgen.
Op de dag van bezorging ontvang ik een e-mail, dat de medicatie voor me klaar ligt in een kluisje. Weer gebeld met de apotheek en weer een niet erg vriendelijke medewerkster aan de telefoon, die mij net als haar collega behandelt alsof ik een lastige vlieg ben. Uiteindelijk "zal ze vragen" of het thuisbezorgd kan worden.
Kortom: veel gedoe voor een herhaalrecept en al met al erg vermoeiend voor iemand met een vermoeidheidsziekte.

15 november 2024

Is dit jouw bedrijf?