Deze borrelplank biedt een scala aan heerlijke snacks, variërend van hartige worstjes tot romige kazen en van knapperige nootjes tot sappige druiven. De presentatie van de borrelplank was heel mooi ge... Toon meer
Ik was op zoek naar een leuke borrelplank in de buurt. Via Google hier terechtgekomen. Bestellen ging gemakkelijk (de datumselectie kan nog verbeterd worden), het ophalen ging soepel en de plank was t... Toon meer
de plank was helemaal kant en klaar ingepakt, ideaal om zo mee te nemen. De producten die erop lagen waren allemaal erg lekker. De verbetering zou zijn als er een omschrijving was van wat alles was. I... Toon meer
Met BorrelplankenAmbacht geniet je van ambachtelijk samengestelde borrelplanken die elke gelegenheid compleet maken. Ontdek de heerlijke smaken en kwaliteitsproducten die zorgvuldig zijn geselecteerd om jouw borrelmomenten onvergetelijk te maken. Kies voor BorrelplankenAmbacht - de ultieme smaakbeleving voor elke borrel!
Boterbloem 89, 3344 AE, Hendrik-Ido-Ambacht, Nederland
- 0652654883
- info@borrelplankenambacht.nl
- borrelplankenambacht.nl
Vraagt klanten om een review
Mensen keken ook naar
Prima borrelplank!
Was lekker en goed verzorgd! Wij hadden rondje Volgerlanden en was voor ons meer dan genoeg voor 6 personen.
Goed gevulde plank
Goed gevulde plank, verse producten, veel diversiteit, kan ik van harte aanbevelen !
Heerlijke en goed gevulde borrelplank!
De borrelplank is makkelijk op te halen en goed verpakt. Na het uitpakken ziet ie er erg mooi uit. De kwaliteit en smaak van de hapjes is super! Ik ga de volgende keer bij een gelegenheid weer een borrelplank bestellen bij Borrelplank Ambacht!
Topkwaliteit verse producten
Topkwaliteit verse producten! Vanwege het warme weer was alles zorgvuldig ingepakt met koelelementen. Mooi gepresenteerd en zeer smakelijk.
Aanrader
Rondje Waal besteld voor 3 personen. 2 Planken besteld, maar na telefonisch overleg, bleek dit teveel. Uiteindelijk 1 plank besteld en een liter soep. Het restantbedrag van de 2e plank is keurig en snel terug gestort.
Plank was heerlijk gevuld, met diverse kazen, vleeswaren, olijven, dippers met saus, toast en nog veel meer. Leuk aangekleed mat vlaggetjes ter ere van Koningsdag.
Borrelplank rondje Waal
Wij hadden de plank voor 2 a 3 personen besteld. Meer dan genoeg variaties aan kaas worst enz.
De eiersalade en de tonijnsalade die bij ons op de plank werd gereserveerd was heerlijk en duidelijk vers gemaakt!
Wij zijn zeker van plan om weer een keer een plank te bestellen.
Borrelplankambacht ga zo door!
Een mooie
Een mooie, heerlijke, gevarieerde borrelplank.
Kreeg allerlei complimenten van de visite.
Voor herhaling vatbaar!
Top plank!!
Zo wat een verassende en gevarieerde plank met hapjes was dit. Heerlijke eigengemaakte salades, lekkere soorten worst en kaas. Aan alles is gedacht.
Zeer de moeite waard!!!
Heerlijk gevarieerde borrelplank
Was een heerlijke gevarieerde borrelplank. Leuk op gemaakt😃
Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Heerlijke plank en ruim voldoende voor…
Heerlijke plank en ruim voldoende voor een avondje borrelen. Gevarieerd en mooi opgemaakt. Aanrader!!