Lactatiekundige MoM&e + Borstkolf Winkel Reviews 27

4,7

Goede ingelicht over alles dat mogelijk is omtrent kolven. Ook super fijn dat het mogelijk was om verschillende apparaten te proberen en dus te ervaren. Het apparaat waar onze voorkeur naar uit gi... Toon meer

Een heldere en overzichtelijke website. Het fijne is ook de filmpjes die ondersteunend zijn aan hetgeen je wilt aanschaffen. De borstvoedingszakjes zijn fijn in gebruik, je kunt ze zo plat mogelijk... Toon meer

Fantastische winkel. Heb hier altijd de juiste producten mogen ontvangen. Ze hebben een enorm informatieve insta waar ze dus veel kennis delen. Als ik in de buurt woonde was ik hier zeker graag voor e... Toon meer

1. Zwangerschapsbegeleiding
  2. Babywinkel
  3. Vrouwenkliniek

Moeders in Nederland en België vertrouwen sinds 2005 op MoMe BorstkolfWinkel voor alles rondom kolven. Je vindt een breed assortiment borstkolven, onderdelen en accessoires of de mogelijkheid om eerst een kolf te huren voordat je koopt. Je krijgt persoonlijke service en deskundig advies van een IBCLC-lactatiekundige en Borstvoedingscoaches. Met snelle levering, betrouwbare producten en ruim 20 jaar ervaring zijn wij het vertrouwde adres voor kwaliteit, gemak en ondersteuning in jouw borstvoedingsreis.

4,7

Uitstekend

Goede info en mogelijkheid om te ervaren!

Het apparaat waar onze voorkeur naar uit ging was helaas niet op voorraad. Toch adviseerde zij ons om deze gewoon ergens anders te bestellen om hem al eerder in huis te hebben. Dit is altijd iets dat vertrouwen wekt!

27 maart 2026

Snelle levering! Veel informatie op de overzichtelijke website. Snelle reactie bij vragen!

5 januari 2026

Ik heb een halfjaar geleden een kolf gekocht tijdens een kolfconsult (wat echt een aanrader is, want ze hebben veel verschillende kolven!). De motor deed het niet goed meer en ik kon de motor kosteloos retour sturen. Deze werd voor mij getest, waar nodig gemaakt en weer naar mij opgestuurd.

6 oktober 2025

Fijne website!

Fijne website, heeft veel verschillende kolf onderdelen (mocht ik hieraan toe zijn) en mijn artikelen werden snel verzonden.

24 september 2025

De site geeft fijne uitleg en snelle verzending

De site geeft fijne, complete uitleg en verkoopt veel losse onderdelen zodat je jouw kolfervaring kan personaliseren. Verzending ging snel: 's avonds besteld en volgende ochtend vroeg kreeg ik meteen een bevestiging van verzending.

23 september 2025

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website, fijn dat het ook per merk is gecategoriseerd. Dit maakt het overzichtelijk. Prettig dat je veel losse onderdelen kan bestellen. Snelle verzending en mooie producten.

15 september 2025

Meest complete winkel voor borstkolven en onderdelen

Eind juni een kolfconsult geboekt en daar heel prettig geholpen. Fijn dat er ook consulten in Noord-Holland mogelijk zijn :) Naar aanleiding van het consult heb ik een kolf aangeschaft, met de mogelijkheid om later nog (app)contact te hebben voor evt vragen.
Inmiddels was ik toe aan nieuwe ventielen, die ik makkelijk kon vinden op de website. Bij sommige onderdelen staat zelfs aangegeven bij welke andere kolfset(s) ze passend zijn. Handig!
Verzending was snel en netjes. Ik kan weer even vooruit.

Ik hoop dat mijn borstvoedingsavontuur nog lang mag duren en zal mijn onderdelen altijd hier bestellen!

10 september 2025

Super service

Eerst een kolf consult gedaan en hierna in de winkel mijn kolf aangeschaft. Na een tijdje merkte ik dat ik zelf graag de afwasbare onderdelen in tweevoud wilden hebben aangezien de kolftijd op het werk. Kon de onderdelen eerst niet vinden maar na app contact de juiste reserve onderdelen kunnen bestellen, het was heel snel geleverd en netjes verpakt.

17 mei 2025

Kolfconsult

2 jaar geleden ben ik al eens bij Chella geweest. Het is een erg fijne plek, waar je terecht kunt voor alles omtrent borstvoeding en kolven. Ik heb toen mijn eerste kolf aangeschaft. Super tevreden mee! Over een tijdje maak ik een nieuwe afspraak, en hoop ik weer te kunnen slagen voor een kolf! Zin in!

9 september 2024

Kolfonderdelen

Ik had een bestelling gedaan voor onderdelen van mijn kolven. Veel goedkoper dan op de originele site en past perfect. Producten waren snel geleverd

18 augustus 2025

Goede hulp gekregen...

Goede hulp gekregen bij het bestellen van nieuwe onderdelen van mijn kolf. Duidelijke uitleg wat wel en niet zou werken op mijn bestaande kolf. Snel verzonden.

9 september 2025

Voldoet aan verwachting

Zelf was ik op zoek naar glazen borstvoedingsbewaarflesjes omdat ik niet graag plastic gebruik. Super snel en goed verzonden. Flesjes voldoen aan de verwachting! Voor een volgende bortsvoedingsgerelateerde aankoop zal ik zeker eerst hier kijken!

24 juli 2025