Hold jer langt væk herfra håber…
Hold jer langt væk herfra håber virkelig I lytter. De er de værste, aldrig til at træffe.
Mange gange når man tager kontakt til dem, så bliver man bedt om at tage kontakt til et andet nr for at snakke med sin læge. Meget langvarigt.
De vil vide alt hvad der foregår, men gøre ingenting overhovedet. De samler empiri fra deres patienter og fylder deres tasker op til deres egen fordele, eller paniksutter hvem ved? Skulle ikke undre mig med disse læger her. Lægen Betina Søvnløs mener jeg nok hun hedder, er bange for sig selv, tror ikke hun kan rumme sit arbejde professionelt. Hun døjer med sine egne kampe og problematikker, som går ud over sine egne patienter. De misbruger deres patienter således at hverken eller enten eller, og ikke rigtig det konkrete svar, eller det var ikke lige det. Du får ikke stedet her fulde udbytte, hvis det er det du tror. Du bliver udnyttet og misbrugt, ligesom lægerne her - lietmann, beich og ehrenreich - Borups alle 1 TV 2200 kbh n familie lægen Nørrebro som den bliver kaldt.
Engang slog jeg på cykel, og skulle syes Bispebjerg Hospital. Vi kom frem til jeg skulle vaccineres, og lægerne på Bispebjerg Hospital undrede sig over hvorfor min egen
Læge ikke har vaccineret mig eller nævnt det over for mig. Her blev jeg anbefalede en ny læge, da det er seriøst og noget man skal tag hånd om.
Der indså jeg hvor vigtig det er hvor man befinder sig henne
Ønsker alle en rigtig god dag og weekend