2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Ik heb viLees de klachten voordat je iets koopt

Ik heb via het XL Auctions-platform een ​​elektrisch verwarmde kraan bij hen gekocht voor €38,95. Nu ik de klachten heb gelezen, begrijp ik waarom ze niet zijn geleverd. Ik heb contact opgenomen met dit frauduleuze bedrijf. Eerste antwoord: Nieuwe producten zijn beschikbaar.)))) Je moet wel een complete idioot zijn om zoiets te accepteren. Ik schreef dat ik alleen geïnteresseerd was in een terugbetaling.
Tweede antwoord: Je kunt via de website een creditering aanvragen dan zullen wij deze goedkeuren. Ik heb geen tegoed nodig.
Instructie: Lees de klachten voordat je iets koopt!)))

31 december 2025

Bij vakantieveilingen een meubeltransporter besteld…

Bij vakantieveilingen een Meubeltransporter gewonnen dat door dat flut bedrijf BosB.nl BV geleverd zou worden binnen 5 dagen zoals ze beloven, nou ik heb op 2 mei deze veiling gewonnen, tot op heden geen enkele levering geweest, ook diverse mails geschreven naar dat flut bedrijf, maar ze reageren gewoon niet, ik zou willen dat ze mijn geld retour sturen want ik geloof niet meer in dit zooitje, mensen ontwijk dat bedrijf, mails naar vakantieveilingen werkt ook niet die zeggen dat je met BosB.nl BV moet mailen, maar dat is ondoenlijk

14 mei 2024

Zoals zoveel andere mensen hier wat…

Zoals zoveel andere mensen hier wat gewonnen op VakantieVeilingen en laten bezorgen door bosb.. had schijnwerpers gewonnen via de veiling en heb een of ander ergonomisch standaard voor een beeldscherm gekregen. Meerdere mails gestuurd maar geen respons tot op heden

7 januari 2024

2x schijnwerper met bewegingssensor…

2x schijnwerper met bewegingssensor gewonnen, maar kreeg in plaats daarvan een een product om een naam in je vlees te branden.
Op berichten geen gehoor en vakantieveiling stuurt me gewoon daarheen. Snap niet dat vakantieveiling hiermee in zee gaat.

10 januari 2024

Reageren totaal niet op mails met klacht!!

Zoals vorige reviews ook al aangeven: het bedrijf BosB / iBella living ( is het zelfde bedrijf) verdient totaal géén sterren!!.Als je belt wordt er via een automatisch bandje gezegd dat je een mail naar de klantenservice moet sturen. Dit meerdere malen zéér uitgebreid gedaan op verzoek van Vakantie-Veilingen die zeiden dat ik eerst zelf contact met BosB moest opnemen. Ik had 2 roestvrijstalen kranen gekocht die binnen een half jaar al gingen roesten en lekken! Er wordt totaal niet gereageerd door BosB!
Snap niet dat VakantieVeilingen gezien onderstaande reviews nog samenwerken met dit bedrijf!

28 december 2023

Eigenlijk verdient dit bedrijf niet een…

Eigenlijk verdient dit bedrijf niet een 1 ster. Kraan gewonnen via vakantieveilingen,die adverteert dat je binnen 5 werkdagen het product in huis heb.... Niet dus. Ik heb contact opgenomen met vakantieveilingen en die verwees mij natuurlijk naar bosb.nl telefonisch niet te bereiken en op mails reageren ze ook niet. Toch maar even gekeken naar de reviews....en ja hoor bagger dus. Ik begrijp echt niet waarom vakantieveilingen nog steeds met dit bedrijf zaken doet daar ik hier van een aantal jaren zulke slechte reviews lees. Vakantieveilingen gaat nu zelf in contact met het desbetreffende bedrijf maar......daar komt tie.... het KAN zijn dat er pas over 5 dagen een mail met antwoord komt..... ongelooflijk zeg!

Even een update. Na verschillende mails gestuurd te hebben en 0 communicatie terug te hebben mogen ontvangen heb ik vandaag 2 nov 2023 toch de gewonnen kraan mogen binnen gekregen . Eind goed al goed !

25 oktober 2023

Krijg vandaag aaa Philips batterijen…

Krijg vandaag aaa Philips batterijen geleverd (48st)
die ik via VakantieVeilingen had gewonnen en zie tot
mijn verbazing, dat de batterijen vóór september 2023
gebruikt moeten worden. m.a.w. heb ik gewoon oude
batterijen geleverd gekregen. Dat kan en mag natuurlijk niet gebeuren op zo’n manier. Heb deze klacht neergelegd bij VakantieVeilingen en hun zouden ermee aan de slag gaan. Dus ben benieuwd hoe dit nu wordt opgelost. ???

19 augustus 2023

Eigenlijk niet eens 1 ster

Eigenlijk niet eens 1 ster.
Ze reageren niet, zijn niet bereikbaar en sturen geen retourformulier. Echt schandalig en aanfluiting. Enorm slecht bedrijf.

18 augustus 2023

Kapot apparaat, niet bereikbaar

Hartslag en oximeter besteld. Kapot apparaat geleverd. Telefonisch, schriftelijk en per mail onbereikbaar. Apparaat geretourneerd en nu dus apparaat en geld kwijt. Bosb.nl en Dealwizard zijn overigens een het hetzelfde bedrijf op hetzelfde adres.

30 april 2023

Bagger bedrijf

Een wasmand van bosb gekocht via Blokker. Snel geleverd, maar kapot, dus heb er niks aan. Nu krijg je geen retourformulier mee in je pakket, maar dien je deze aan te vragen via de klantenservice, die dan nota bene ook niet te bereiken is. 2 weken geleden een mail gestuurd en tot op heden geen reactie. Bagger bedrijf

1 maart 2023

BosB blijkt een slechte externe aanbieder te…

BosB blijkt een externe aanbieder te zijn van vakantieveilingen. En blijkbaar heeft deze aanbieder zijn zaakjes niet goed op orde. Winnend bod op 19 november. zogezegd, verstuurd op 23 november.

Na lang wachten, antwoord op 3 December van de aanbieder Bosb: ''Pakket is 23-11-2022 door ons afgegeven bij DHL voor verzening, ik navraag doen bij hun waarom uw pakket niet wordt geleverd. ''
Sindsdien blijven ze volhouden dat ze wachten op DHL antwoord, en willen ze de zending niet annuleren en het geld restitueren. Hoe lang ga je een klant laten wachten voordat je actie onderneemt en gewoon zegt, het pakket is kwijt, het geld krijg je terug. Na lang wachten en de kans geven op een goede afhandeling word het tijd voor de review.
En vakantieveilingen doet er goed aan om gebruik te maken van externe partijen die hun zaakjes wel op orde hebben en niet zoals Bosb !

13 december 2022

Is dit jouw bedrijf?