Belangrijkste kenmerken van 2 (voorheen Safe & Secure): • Alleen marktneutrale strategieën • Flexibiliteit: Wekelijks in- en uitstappen zonder kosten; • Toegankelijkheid: Instappen vanaf 2.500... Toon meer

Makkelijk inloggen alles duidelijk ging allemaal heel snel. Crypto bot 400 euro gestort na 1 dag 89 euries erbij helemaal leuk . Zal ook wel eens minder gaan maar daar moet je gewoon tegen kunne... Toon meer
De transactie duurde deze keer wat langer dan normaal, er stond wel beschreven hoe lang het zou duren, het hangt dus af van de Bot waarin je geïnvesteerd hebt. Vanuit Bots kregen we nog navraag of all... Toon meer
- Niet-bancaire financiële diensten
- +31 (0)6 24 59 37 34
- support@bots.io
- bots.io
Buy Crypto for free with 0% fee's
Houd rekening met het volgende
Heeft 81% van zijn negatieve reviews beantwoord
Na 2 jaar 2% verlies
Niet instappen
De beleggingsresultaten zijn zeer slecht. Als reden geven ze externe zaken de oorzaak, maar kijken niet naar hun eigen beleid. Als je uitstapt moet je ook nog 2% betalen. Prestatiebeloning? Geen compensatie. Niet instappen, het kost alleen maar geld en levert niets op.
Profiel 2 (safe & Secure
Belangrijkste kenmerken van 2 (voorheen Safe & Secure):
• Alleen marktneutrale strategieën
• Flexibiliteit: Wekelijks in- en uitstappen zonder kosten;
• Toegankelijkheid: Instappen vanaf 2.500 euro;
• Rendement: Met een gemiddeld rendement van 19,69% per jaar en een uitzonderlijk rendement van 30,44% in 2024;
• Risico: maximale terugval van -3,5% & genomineerd in Dollars
• Betrouwbaarheid: Geen kwartaal sinds de start in 2020 met een negatief rendement;
Dit is het verhaal van Bots, in werkelijkheid ligt het toch heel anders in mijn beleving. Vorig jaar juni ingestapt en wij zijn nu een klein jaar verder. Heb nog geen enkel kwartaal winst behaald en sta tot op de dag van vandaag in de min. Mis het geld gelukkig niet en laat het ook nog wel even staan. Maar de bewering die ze doen zijn ver weg.
App van BOTS goed, belegging onvoldoende transparant.
Hoewel de app van BOTS goed werkt en overzichtelijk is, vind ik de beleggingen zelf onvoldoende transparant. De wijze waarop rendementen en producten worden gepresenteerd kan verwarrend en soms misleidend zijn, wat vragen oproept over de duidelijkheid die je mag verwachten van een partij onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten.” BOTS als bedrijf heeft geen vergunning van AFM. Je belegt buiten toezicht AFM, let daarop.

Antwoord van BOTS Capital
Per vergissing veel te laat…
Per vergissing veel te laat betaald.zonder extra kosten Kon ik het alsnog regelen

Raadsel
Het is mij een raadsel waarom een bot niet geremd wordt in handelen terwijl een blinde kan zien dat er een bearmarket plaatsvindt. Als een beheerder ziet dat er een huidige algemene trend is van daling dan zet je de bot toch tijdelijk stop? Nee, dit is voor mij onbegrijpelijk.

Antwoord van BOTS Capital
Werkelijke rendementen in de mooie…
Werkelijke rendementen in de mooie plaatjes sluiten niet aan bij wat ze laten zien. Bots scoren structureel slechter dan concurrenten, ook de fees zijn hoger dan bij anderen.

Antwoord van BOTS Capital
Zonder toestemming veranderd van Bot.
Ik had jaren geleden in een specifieke bot geïnvesteerd en wachtte na een crash om een periode dat het weer beter ging. De periode bleef duurde langer dan ik dacht dus kon ik niet mijn geld eraf halen. Net toen het weer wat beter ging hadden ze zonder mijn toestemming de bot veranderd. Van mijn inleg van €500 had ik nu ineens €50 over. Dus mensen investeer duidelijk niet in deze oplichters.

Antwoord van BOTS Capital
Denk goed na voor je hieraan begint
Een paar jaar geleden begonnen met investeren in BOTS. Initieel was het model dat je betaalde voor wanneer de bots rendeerden. Nu vandaag een update van de algemene voorwaarden:
Buy & Hold Management Fee:
Tot op heden werd er geen jaarlijkse beheervergoeding toegepast op de Buy & Hold bots. Vanaf 1 december zal er ook (net als bij alle andere bots) een jaarlijkse Beheervergoeding van 2% worden toegepast op de tegoeden die zijn ingelegd in Buy & Hold strategieen.
Als u niet akkoord gaat met de gewijzigde Algemene Voorwaarden, verzoeken wij u om te stoppen met het gebruik van de diensten van BOTS en uw gelden op te nemen. Als u geen actie onderneemt en de App blijft gebruiken, wordt dit gezien als akkoord, en worden de wijzigingen automatisch toegepast.
let wel.. alle bots staan dik onder water( 17-11-25):
Slechts 2 renderen (iets meer dan een spaarrente):
Profiel 1 +2,55%
Profiel 2 +2,61%

Antwoord van BOTS Capital
Werd nav een vraag persoonlijk gebeld…
Werd nav een vraag persoonlijk gebeld en uitgelegd hoe te doen.
Super!

irritante app
Ik heb in 3 botsbelegd. De duurste, in profiel 2 heb ik gestopt en verlies genomen (-300). De 2 in profiel 1 staan op dit moment ook zwaar in de min.
Wat mij het meeste stoort is als je de app opent dat ze eerst de astronomische 'projected value' laten zien die je over 20 jaar zou behalen als je naast je initiele investering tenminste 500 euro per maand inlegt. Dat gaf me het gevoel aan een schimmig pyramidespel mee te doen.
Nav deze review heeft een medewerker van Bots contact gezocht en hun kant van het verhaal verteld. Daarom deze review wat gecorrigeerd, en een ster erbij voor hun actie. De app blijft grootste ergerpunt voor mij.

Antwoord van BOTS Capital
BOTS kan beter KOTS gaan heten
Al zo vaak contact gehad, omdat je vanuit het buitenland niet kunt inloggen, maar nu weer geen mogelijkheid om op de app te komen. Zal best een goeie beveiligings update zijn, maar ik kan er weer eens niet bij. Heb de app maar gedelete. Het is zo oninteressant die stilstand gadeslaan. Bij Bots investeer je geld waarvan je nul revenue terugziet. Bots weet zelf ook dat vele bots niet presteren, vandaar de ongevraagde omzetting van vele bots in profielen, maar dat doet ook niets. Eigenlijk staat de boel al jaren stil. Niet deelnemen is mijn advies. In de jaren dat t nog wel wat deed heb ik afgeroomd. De rest afgeschreven. Als die posities ooit nog wat doen is t leuk maar ik zal nooit weer in deze toko investeren. De slechtste investering ooit!

Antwoord van BOTS Capital
Jammer dat je steeds een code moet…
Jammer dat je steeds een code moet vragen om in te loggen.
Sms komt niet door via mijn browser 🥴

Antwoord van BOTS Capital
Wat u denkt wat het gaat worden komt…
Wat u denkt wat het gaat worden komt veelvuldig voor, en dat spreekt beleggers aan.
Vriendelijke groet Heinz Richard Stegeman