Boutiquenoelle Reviews

TrustScore 3 uit 5

1. Damesmodewinkel

Boutique Noëlle is een online boetiek voor vrouwen die houden van stijl, comfort en tijdloze elegantie. Wij selecteren zorgvuldig onze collecties – van zachte truien en elegante jurken tot veelzijdige sets – met aandacht voor pasvorm, kwaliteit en uitstraling. Onze missie is om elke vrouw zich zelfverzekerd en stijlvol te laten voelen, elke dag opnieuw. Met gratis verzending, 30 dagen retourrecht en een klantenservice die altijd klaarstaat, zorgen we voor een prettige en betrouwbare shopervaring.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Een en al oplichterij

Een en al oplichterij. heb een trui besteld en teruggestuurd omdat de 15% die ze me voorstelde niet correct was. Het terugsturen werkt niet . 3 X aangeboden en 3x niemand beschikbaar. Mail gestuurd om vergoeding te vragen. Nooit geen antwoord meer ontvangen. Geen aanrader !!

24 maart 2026

Dit is oplichterij

Dit is oplichterij. Verkopen kledij aan woekerprijzen, die je ook goedkoper op SHEIN kan kopen. Bestelling is lang onderweg, want komt dus ook ook China. Mijn trui had geen vorm. Dus niet doen!!

19 november 2025

Hoge terugzendkosten.

Ik zou hier alleen bestellen als je een makkelijke maat hebt. Het duurde 10 dagen voordat ik een trui ontving, kwaliteit lijkt best goed, maar was niet helemaal mijn model. Leek op de foto ruimer. Ik heb gelezen dat je makkelijk terug kan zenden, maar dat kost dus 30 euro voor een trui van 39 euro. Als ik dat geweten had, had ik hier niet besteld. Staat wel op de site dat de kosten hoger kunnen zijn, heb ik niet gezien, maar dit had ik niet verwacht. Ze reageren wel snel op vragen.

9 november 2025

Chinese Dropshopper, slechte kwaliteit

Bestelling is meer dan 2 weken onderweg vanuit China. Maten zijn niet correct en de kwaliteit is ondermaats. Zeker zijn geld niet waard. Retourzenden is op eigen kosten en naar china (veel duurder).

7 november 2025

Product valt tegen, retourneren bijna onmogelijk

Product is geleverd maar niet zoals op t plaatje. Retourneren kan (nadat ik 3 keer om een retourformulier heb gevraagd) maar dit gaat naar Azië waarbij je hoge douane kosten kan verwachten.
Als alternatief mag je t product houden en krijg je 15% van het aankoopbedrag terug

Vooral niet bestellen!!

29 oktober 2025

Bestelling nog altijd niet ontvangen

Bestelling nog altijd niet ontvangen, ondanks 10dagen geleden een bericht van verzenden.
Update (15okt): na 17 dagen nog steeds niet. Wel positief dat je vlug reactie krijgt op mail, met de boodschap dat ik geduld moet hebben. (verzending verzonden 29sept)

7 oktober 2025

Leuke webshop

Met veepl plezier besteld en erg blij met de jurken en blazer. Niets op aan te merken!

11 juli 2025

Antwoord van Boutiquenoelle

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met je bestelling. Bedankt voor je vertrouwen in Boutique Noëlle – we hopen je snel weer te mogen verwelkomen.

Super klantenservice!

Mijn bestelling bleef helaas liggen bij de bezorgdienst. Dus contact opgenomen en superfijn geholpen tot een oplossing!

7 juli 2025

Antwoord van Boutiquenoelle

Wat goed om te horen dat alles netjes is opgelost. We vinden het belangrijk dat iedere klant goed geholpen wordt, dus dankjewel voor je mooie woorden.

Goed

Prima jurken ontvangen voor een prima prijs dus blij mee

14 juni 2025

Antwoord van Boutiquenoelle

Fijn dat je blij bent met de jurken. Dankjewel voor je review en je vertrouwen in Boutique Noëlle!

Mooier dan op de foto!!

Enorm verrast door hoe mooi en lekker de stof in het echt is. Het zag er op de foto al wel goed uit maar in het echt is het echt heer-lijk zacht en soepel

10 juli 2025

Antwoord van Boutiquenoelle

Wat leuk om te horen dat het product in het echt nog mooier was dan verwacht. We waarderen het enorm dat je dit wilde delen – veel plezier met je aankoop!

Eindelijk een fijne pasvorm

Moet normaal altijd de helft terugsturen omdat de pasvorm afwijkt maar bij Noëlle zaten alle 3 de jurkjes perfect!! Dat scheelt weer.. haha!

4 juli 2025

Antwoord van Boutiquenoelle

Geweldig om te horen dat alles zo goed zat. We besteden veel aandacht aan de pasvorm, dus dit soort reacties maken ons echt blij. Bedankt!

Om eerlijk te zijn had ik niet super…

Om eerlijk te zijn had ik niet super hoge verwachtingen want ben vaker teleurgesteld met online shoppen maar dit was echt top. Super leuke jurk en een heerlijke stof, dus top!

14 juni 2025

Antwoord van Boutiquenoelle

Wat fijn dat je zo positief verrast bent over de kwaliteit en pasvorm. Dankjewel voor je eerlijke en mooie review – dat waarderen we enorm.