Als kado ontvangen wij hebben een mooi zwart randloos hangtoilet, dat werkt gewoon niet water raakt blok niet nu aan de voorkant gehangen en alleen bij grote spoeling raakt het water het net. Denk dat... Toon meer

Ik bestelde regelmatig met tevredenheid bij Boutoi. Product ziet stijlvol uit en lekkere geur. Ik ben echter 1x overgestapt op de zwarte blokken. Die hadden een hele andere kwaliteit. Loste niet op, m... Toon meer

Onlangs deed ik mijn eerste bestelling; een startpakket. Toen ik het pakket thuis ontving bleek ik per ongeluk een navul verpakking besteld te hebben. Na contact met Boutoi werd me beloofd dat er alsn... Toon meer

De Amber Geur Is M’n Nieuwe Favorite! Ruikt Lekker En Blijft Lang Hangen. Ik Hoop Dat Jullie De Collectie Uitbreiden Met Bijv Geurkaarsen En Soapbars. Ook Contact Met De Klantenservice Is Goed Verlope... Toon meer

1. Cosmetica groothandelaar
  2. Cosmetica en parfums leverancier
  3. Geuren- en aromaleverancier
  4. Toiletbenodigdhedenwinkel

Elk verhaal heeft een rebel en een engel. Goed en slecht. Zuiverheid en kwaad. BOUTOI? Wij brengen deze rijken samen. We reisden Europa rond en werden aangetrokken door het sexy, het coole, het mysterieuze, overal waar we kwamen. We wilden schoonheid vinden in elke laatste enclave. We wilden een gevoel van veiligheid creëren en de iconische bezigheden die een tijdperk kunnen bepalen nieuw leven inblazen. En we wilden dat het onverwacht was, om je mee te nemen in onze wereld. Welkom in de wereld van Boutoi!

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Leuk product

Leuk product, mooi design, heerlijke heur

26 januari 2024

Antwoord van Boutoi

Dank Lizzie voor je mooie reactie.

Zeer goede service

Bestelling snel in huis maar helaas 1 houder stuk, na een mailtje gestuurd te hebben werd er meteen een nieuwe houder opgestuurd. Erg goede service dus

15 januari 2024

Antwoord van Boutoi

Dank voor de reactie Kiki.

Rappe service

Rappe service, heerlijke geur! Kortom een aanrader

Dank Wendy voor je reactie. Word enorm gewaardeerd

Geweldig product

Geweldig product! Ruikt heerlijk, echt een aanrader!

Dank Martijn, voor de mooie beoordeling. Word gewaardeerd

Prima

Top, snelle levering

15 januari 2024

Dank voor je reactie.

Totaal geen geur

Totaal geen geur, heb 3 setjes gekocht en bij alle 3 geen geur, heb een mail gestuurd en krijg als antwoord: wij hebben daar eigenlijk nooit klachten over als wij verder nog wat kunnen doen dan hoor ik graag van u. Wat is dat nu voor een antwoord? Ik wil een oplossing !!!!!
Wordt wel gewaardeerd??? Dit was jullie reactie maar ik ben schijnbaar niet de enige die niks ruikt maar jullie ontwijken de vraag, hoe gaan we dit oplossen? Ben 44 euro lichter voor helemaal niks, makkelijk geld verdienen zo

11 januari 2024

Antwoord van Boutoi

Jammer van u reactie. Wij hebben u netjes een mail gestuurd. Maar beetje geduld om te kunnen reageren word wel gewaardeerd.

Gat in de markt

Wat mij betreft een gat in de markt want waarom zouden we nog langer genoegen nemen met de buitenaards lelijke toiletzeep hangers van de reguliere merken met hun standaard geuren?!
Boutoi heeft daarentegen een prachtig, chique design én de geuren zijn fantastisch en luxe. Het is “het rituals idee” maar dan dus voor je toilet. Ik heb alle 3 de geuren besteld en ze zijn oprecht allemaal super lekker en de geur blijft heel lang hangen.
Het klinkt misschien wat bizar om dit te zeggen over iets simpels als een toiletzeep 😉 maar ik ben er echt heel blij mee.
Overigens heb ik mijn bestelling naderhand nog wat aangepast en de adequate service die vervolgens werd toegepast, is ook het benoemen waard! 🙏🏼

5 januari 2024

Antwoord van Boutoi

Dank voor de leuke reactie. Word enorm gewaardeerd!

Slechte misleidende koop !!!Correcte afhandeling voor redelijk duur…

Correcte afhandeling voor redelijk duur produkt maar ruik totaal niets en geef je commentaar op verkoopsite FB wordt snel verwijderd????
Dus erg misleidend !!!!!
Krijg idee dat veel reacties gewoon fake zijn

5 januari 2024

Antwoord van Boutoi

Dank Lenie van u reactie. Bij klachten kunt u ons ter allertijde tijdens kantooruren bellen of mailen. En wij hebben helaas geen reactie van u ontvangen. Jammer!

totaal geen enkele geur

totaal geen enkele geur. Tegenvaller dit product. En dat voor die prijs!

6 januari 2024

Antwoord van Boutoi

Dank voor deze teleurstellende reactie. Maar nemen je feedback mee voor verbetering!

Het ziet er heel mooi uit alleen blijft…

Het ziet er heel mooi uit alleen blijft het niet goed zitten op iedere toilet, wipt naar boven en zo komt het water niet bij😒

Antwoord van Boutoi

Dank voor je reactie Astrid. Helaas past onze toilethouder niet op elk toilet. Wij hebben bij onze toilethouders een foto toegevoegd, waar te zien is dat onze toilethouders op toiletranden van maximaal 6cm hoog kan worden geplaatst.

Ik al vierdagen nog niks echt…

Ik heb al vier dagen hangen je ruikt nog niks echt waardeloos ik ben teleurgesteld heb de geur amber nu de pot hangen lijkt wel een oud ding zelf van witte reus en glorix is beter

Antwoord van Boutoi

Jammer van u reactie, we gaan ons best doen om onze dienstverlening te verbeteren.

Super

Super, delivered at time.
Fijne geur en mooi i.p.v. ordinaire toilet houder van supermarkt

26 december 2023

Dank voor de reactie.