Transparante en professionele samenwerking
Bij Bouwersgids streven wij naar een transparante en professionele samenwerking met al onze klanten. Tijdens het registratieproces worden de voorwaarden, tarieven, looptijd en verlengingsmodaliteiten duidelijk vermeld. Elke registratie vereist een expliciete goedkeuring van deze voorwaarden. Het volledige registratieproces is bovendien publiek raadpleegbaar via onze website
Jaarlijks bedienen wij duizenden bedrijven. Het overgrote deel van onze klanten is tevreden over onze dienstverlening en samenwerking. Slechts een zeer beperkt aantal klanten plaatst een negatieve review.
Wij stellen vast dat negatieve reviews vaak afkomstig zijn van dossiers waarin facturen gedurende een lange periode onbetaald zijn gebleven en die uiteindelijk werden overgedragen aan een incassopartner voor verdere opvolging. In dergelijke situaties ontstaat er soms ontevredenheid over de invorderingsprocedure, wat zich kan vertalen in negatieve online beoordelingen.
Wij respecteren het recht van iedere klant om zijn of haar ervaring te delen. Tegelijk vinden wij het belangrijk dat beoordelingen gebaseerd zijn op correcte feiten en een volledig beeld van het dossier weergeven. Daarom blijven wij steeds beschikken over de registratiegegevens, de aanvaarding van de voorwaarden, de facturatie en de volledige correspondentie met de betrokken klant.
Met meer dan 3.500 aangesloten bedrijven en slechts een beperkt aantal negatieve beoordelingen, blijven wij ons dagelijks inzetten voor een correcte, transparante en professionele dienstverlening.