Bouwmaat - Eindhoven De Hurk XL Reviews

Lodewijkstraat 1C, 5652 AC Eindhoven, NL

Een beetje onduidelijk vanaf hoe laat ik na internet bestelling op mocht halen op een mail geen antwoord. Ik had alles betaaks en de bestellings scan code maar moet eerst langs de info bali kreeg ik... Toon meer

Gipsplaten en raggel hout besteld bij vestiging de hurk in Eindhoven. Kon meteen volgende dag worden geleverd, tegen een zeer redelijke prijs. Kwam op een pallet van 360x120 met een grote heftruk... Toon meer

Vriendelijke personen op de afd. klantenservice. Goede website met veel keuze. Eenvoudig om de bestelling te maken. Klein minpuntje was dat de bestelling nog niet gereed stond voor ophalen, maar dat... Toon meer

Als particulier producten besteld via de webshop. Bestelling werd klaar gemaakt en klaar gezet en kon dezelfde dag opgehaald worden. Bij het ophalen erg vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.... Toon meer

1. Bouwmateriaal groothandelaar
  2. Bouwmaterialenwinkel
  3. Bouwmaterialen leverancier
  4. Bouwgereedschap leverancier
  5. Bouwmarkt
  6. Gereedschapwinkel

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

• Lodewijkstraat 1C, 5652 AC, Eindhoven, Nederland

• 040 257 2700

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

852 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Groot assortiment

Groot assortiment, kosteloze levering aan huis.

19 mei 2026

Bedankt! Veel succes met de klus 💪

Gewoon altijd goede service

Gewoon altijd goede service, gedoe met een mailadres? In mijn geval binnen 5 minuten opgelost waardoor de online bestelling een dag later op te halen is!

27 januari 2026

👍 Top!

Op de site staat verkeerde informatie

Op de site staat
Q-link Buitenkabel XMVK Grijs 2,5mm2 3x50mQ-link Buitenkabel XMVK Grijs 2,5mm2 3x50m
Ik lees dus 3 stuks van 50 meter
Bij aflevering krijg ik een stuks 50 meter ik weet niet waar het fout gaat zet er dan een meterprijs bij dit geeft bij mij veel verwarring
Ben benieuwd wat U met mijn factuur doet?

23 november 2025

Antwoord van Bouwmaat - Eindhoven De Hurk XL

Bedankt voor je feedback! In de artikelomschrijving wordt aangegeven dat dit om 3 aders gaat, vandaar de 3 in de titel. Het klopt inderdaad dat dit voor verwarring kan zorgen, en we zullen de feedback intern bespreken.

Goed winkel

Goede communicatie... Goede website... En goede prijzen en producten... Gefeliciteerd!

17 september 2025

Antwoord van Bouwmaat - Eindhoven De Hurk XL

Dank je wel! Fijn te horen 😊. Graag tot ziens!

goede service

2 september 2025

Antwoord van Bouwmaat - Eindhoven De Hurk XL

Dank je wel voor het doorgeven! 👍

Gipsplaten en raggel hout besteld bij…

Kwam op een pallet van 360x120 met een grote heftruk op de oprit door vriendelijke chauffeur. Helaas kon de pallet alleen dwars opgepakt, dus kon niet in de lengte de garage ingeschoven.
Dus ff sjouwen. Pallet met statiegeld kon niet opgehaald, maar ik kon grote aanhanger lenen om hem terug te brengen. Prima service!
Helaas waren paar platen beschadigd, naar nog wel bruikbaar. Deze werden keurig verrekend. Meteen nog een plaat multiplex laten zagen.
Bijzonder vriendelijk personeel en erg behulpzaam, en keurig op maat. Personeel met plezier in het werk en zeer service gericht. Aanrader!

4 september 2025

Antwoord van Bouwmaat - Eindhoven De Hurk XL

Super fijn dat je zo goed geholpen bent! We zullen de complimenten doorgeven! 😃