Snel en makkelijk online bestellen en daarna afhalen. Goed geregeld op deze manier. Heel veel keus in het assortiment. Service en personeel ook prima.
he is voor mij de eerste keer dat ik een bestelling heb geplaatst via internet nadat ik mij heb aangemeld voor een klanten nummer en het werkt perfect bestelling geplaatst en betaald en dag er... Toon meer
Dit bedrijf heeft medewerkers die meedenken en zonder morren een fout mijnerzijds tot tevredenheid herstellen. En dat in no time zodat levertijd niet in het gedrang kwam.👍🏻
Ik moest tijdens het ophalen van me bestelling nog iets wisselen en dat was geen probleem Vriendelijke behulpzame medewerkers
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Laanweg 4B, 3208 LC, Spijkenisse, Nederland
Vraagt klanten om een review
Snelle afhandeling en levering van zand in bigbags.

Antwoord van Bouwmaat - Spijkenisse
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Kon snel afgehaald worden.

Antwoord van Bouwmaat - Spijkenisse
Fijn personeel met ervaring.
Helpen je professioneel en snel weer op weg.

Antwoord van Bouwmaat - Spijkenisse
Vriendelijkheid medewerkers, hielpen zelfs bij het inladen omdat de spullen welke besteld waren nog niet klaar stonden. Echte bouwmaat(jes)

Antwoord van Bouwmaat - Spijkenisse
Makkelijk bestellen en heel kundig en vriendelijk personeel

Goede website en winkel.
Product stond keurig klaar om af te halen en vriendelijk geholpen.

Antwoord van Bouwmaat - Spijkenisse
Eenvoudig bestellen en sneller af te halen dan waar ik recht op heb. Super service.

Antwoord van Bouwmaat - Spijkenisse
De mensen van de vestiging Spijkenisse waren vriendelijk en gaven goed uitleg over de gang van zaken voor een bezoek aan deze vestiging.

Antwoord van Bouwmaat - Spijkenisse
Douglas palen gekocht van 12x12. Alvast begonnen met op maat snijden en nog een extra paal gaan kopen van 12x12. Tot ons verbazing was deze paal 1 cm dikker. De andere 4 palen bleken 11x11 cm te zijn. Medewerker van Spijkenisse geeft aan dat dat ligt aan het materiaal wat werkt. Verschil 1 cm. Terwijl op de andere palen ook 12x12 wordt aangegeven. Kan dus niet zo zijn de de palen 1 cm gaan werken in de hele omvang. Bouwmaat benaderd en zij geven aan dat ze de palen niet kunnen omruilen of retour nemen of eventueel een compensatie. Aangegeven dat zij een product moeten leveren na toebehorenen. Een klein beetje verschil maakt niet uit maar 4 palen met een omvang van 11x11 kan dus niet. Vrouwelijke collega van filiaal Spijkenisse bouwmaat hangt tijdens het gesprek ook de telefoon op. Slechte sevice tot in de nop. Status situatie. In gesprek
met de rechtsbijstandverzekering om dit op te lossen.