Bouwmaat - Spijkenisse Reviews

Laanweg 4B, 3208 LC Spijkenisse, NL

Snel en makkelijk online bestellen en daarna afhalen. Goed geregeld op deze manier. Heel veel keus in het assortiment. Service en personeel ook prima.

he is voor mij de eerste keer dat ik een bestelling heb geplaatst via internet nadat ik mij heb aangemeld voor een klanten nummer en het werkt perfect bestelling geplaatst en betaald en dag er... Toon meer

Dit bedrijf heeft medewerkers die meedenken en zonder morren een fout mijnerzijds tot tevredenheid herstellen. En dat in no time zodat levertijd niet in het gedrang kwam.👍🏻

Ik moest tijdens het ophalen van me bestelling nog iets wisselen en dat was geen probleem Vriendelijke behulpzame medewerkers

1. Bouwmateriaal groothandelaar
  2. Bouwmaterialenwinkel
  3. Bouwmaterialen leverancier
  4. Bouwgereedschap leverancier
  5. Bouwmarkt
  6. Gereedschapwinkel

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

766 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Gewoon de beste

Fijn personeel met ervaring.
Helpen je professioneel en snel weer op weg.

14 februari 2025

Bedankt! 👏 👏 👏

Vriendelijkheid medewerkers

Vriendelijkheid medewerkers, hielpen zelfs bij het inladen omdat de spullen welke besteld waren nog niet klaar stonden. Echte bouwmaat(jes)

4 februari 2025

Antwoord van Bouwmaat - Spijkenisse

Dank je wel voor het doorgeven! 👍

Goede website en winkel.

Goede website en winkel.
Product stond keurig klaar om af te halen en vriendelijk geholpen.

20 november 2024

Antwoord van Bouwmaat - Spijkenisse

Fijn te horen! Dank je wel!😊

Levering

Helder en duidelijk wanneer levering plaatsvindt

24 september 2024

Super! Tot ziens! 😃👍👷‍♂️

De mensen van de vestiging Spijkenisse…

De mensen van de vestiging Spijkenisse waren vriendelijk en gaven goed uitleg over de gang van zaken voor een bezoek aan deze vestiging.

14 september 2024

Fijn om te horen. Bedankt. 😃👷‍♂️👍

Douglas palen gekocht van 12x12

Douglas palen gekocht van 12x12. Alvast begonnen met op maat snijden en nog een extra paal gaan kopen van 12x12. Tot ons verbazing was deze paal 1 cm dikker. De andere 4 palen bleken 11x11 cm te zijn. Medewerker van Spijkenisse geeft aan dat dat ligt aan het materiaal wat werkt. Verschil 1 cm. Terwijl op de andere palen ook 12x12 wordt aangegeven. Kan dus niet zo zijn de de palen 1 cm gaan werken in de hele omvang. Bouwmaat benaderd en zij geven aan dat ze de palen niet kunnen omruilen of retour nemen of eventueel een compensatie. Aangegeven dat zij een product moeten leveren na toebehorenen. Een klein beetje verschil maakt niet uit maar 4 palen met een omvang van 11x11 kan dus niet. Vrouwelijke collega van filiaal Spijkenisse bouwmaat hangt tijdens het gesprek ook de telefoon op. Slechte sevice tot in de nop. Status situatie. In gesprek
met de rechtsbijstandverzekering om dit op te lossen.

22 augustus 2024

Antwoord van Bouwmaat - Spijkenisse

Bedankt voor je review! Leverancier geeft aan dat de palen per batch kunnen verschillen. Helaas had je in dit geval in 2 losse aankopen 2 verschillende batches te pakken en waren de palen al gezaagd voordat dit duidelijk werd. Excuses voor het ongemak.

Alles wat ik nodig heb

Alles was makkelijk te vinden en te bestellen. En snel geleverd

22 mei 2024

🚚💨 🤗 Bedankt!

Goede service, bestelling stond op tijd klaar alles was aanwezig.

5 maart 2024

Top! 👩‍🔧