Woonboulevard 34, 7606 JA Almelo, Overijssel, NL

Boxxer heeft geprobeerd Caiway op glasvezelnet aan te sluiten. Na 3 pogingen niet gelukt. Na de derde keer is mij verzocht contact op te nemen met Caiway. Hoewel ik het vreemd vond, dat... Toon meer

Wat een super service verleent Boxxer Almelo! Het product wat ik had gekocht beviel mij niet. Gebeld met Boxxer Almelo en ik werd uitgenodigd voor een gesprek. Daar nam men alle tijd om te horen wat... Toon meer

1. Elektronicawinkel
  2. Huishoudapparatuur winkel
  3. Computerwinkel
  4. Televisiewinkel
  5. Stofzuigerwinkel
  6. Winkel voor wasmachines en wasdrogers

Info over BoXXer - Almelo

BoXXer - Dé lokale elektronica helden

Dé elektronica discounter van Nederland.

BoXXer is dé plek voor iedereen die op zoek is naar betaalbare elektronica zonder gedoe. Wij geloven dat technologie voor iedereen toegankelijk moet zijn, en daarom zorgen we ervoor dat onze prijzen altijd scherp zijn. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe laptop, televisie, stofzuiger of wasmachine, bij BoXXer vind je het allemaal voor de beste prijs.

Bij BoXXer houden we het simpel: topmerken, lage prijzen, en service waar je op kunt rekenen. Wat wil je nog meer? Van de nieuwste gadgets tot vertrouwde klassiekers, wij hebben het in huis. Wat BoXXer uniek maakt, is dat we niet alleen een scherpe prijs garanderen, maar ook zorgen voor snelle en betrouwbare service. Bestel je voor 19:30? Dan heb je jouw bestelling bijna altijd de volgende dag al in huis! Geen wachttijden, geen kleine lettertjes – alleen snelle levering en scherpe deals.

Online voordelig, in de winkel nóg voordeliger – dat is ons motto. Bij BoXXer krijg je altijd extra korting als je jouw aankoop zelf komt ophalen in één van onze winkels. Zo bespaar je niet alleen op de bezorgkosten, maar krijg je ook direct een leuke extra korting mee. Win-win!

Ons team staat altijd klaar om je te helpen, of je nu online winkelt of een van onze fysieke winkels bezoekt.

Bezoek onze website

• Woonboulevard 34, 7606 JA, Almelo, Overijssel, Nederland

• 0546-540995

4,4

Uitstekend

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Airco wordt niet geleverd

Maandagavond voor 19:30 uur een airco besteld voor mijn moeder van 85 in het verzorgingstehuis. Er stond: "Voor 19:30 uur besteld, dezelfde dag verzonden". Maar dit bleek niet waar, de Track en Trace gaf alleen een elektronische aanmelding aan en stond pas de volgende middag op aangekomen in sorteercentrum. Ik krijg hierover een keurige mail van Boxxer met uitleg en daarmee dacht ik dat we klaar waren. Maar: vanaf dat moment alleen nog maar mails van DHL en Boxxer dat het sorteren verkeerd is gegaan, artikel in de verkeerde regio is aangekomen, dat er een vertraging van 1 tot 3 werkdagen is enz. Wel vanochtend zelfs TWEE mailtjes gekregen van Boxxer om de service te beoordelen. Nou, dat kan snel: 2 keer 1 ster. Want, er wordt niet meer op mijn mails gereageerd, de airco is ergens (?) onderweg en u bekijkt het maar. Gelukkig voor mijn moeder met Parkinson is het inmiddels weer minder heet, maar blij kan ik er niet van worden.

Na aanvankelijk 1 ster gegeven te hebben vanwege bovengenoemde ervaring, is dit nu gewijzigd naar 4 sterren vanwege de goede afwikkeling door de klantenservice, met name door Mark. Hopelijk wordt er in de toekomst beter en vlugger gereageerd.

30 juni 2025

Snel en netjes de airco geleverd

Snel en netjes de airco geleverd tot over de drempel. Geen schade of krasjes op het apparaat en is ongebruikt, iets wat je bij anderen wel eens voor moet oppassen.

9 april 2025

Antwoord van BoXXer - Almelo

Bedankt voor je duidelijke en positieve feedback! Fijn dat de airco netjes en in perfecte staat is geleverd. We doen ons best om elke levering zo zorgvuldig mogelijk te laten verlopen – goed om te horen dat dat gelukt is!

BoXXer Almelo: AANRADER!

Prima advies n.a.v. onze wensen voor de aankoop van een nieuwe Philips Oled Abnilight 65 inch tv, een Sonos Arc Ultra soundbar, een Sonos sub mini, ophangbeugels voor tv/soundbar, kabelgoot en kleine cd/dvd speler.
Alles werd zeer vakkundig, netjes en goed werkend geïnstalleerd. Goede uitleg hoe er mee te werken via de afstandsbediening.
Een voor ons optisch probleempje werd vlot en keurig verholpen.
Zijn erg blij met onze aankopen.
Kunnen BoXXer Almelo aanbevelen!

27 februari 2025

Netjes en op tijd geleverd

Netjes en op tijd geleverd

25 november 2024

Antwoord van BoXXer - Almelo

Bedankt voor je mooie review! Super om te horen dat alles netjes en op tijd is geleverd. We waarderen de 5 sterren enorm!

Mij een prachtigekleuren tv aangeraden…

Mij een prachtigekleuren tv aangeraden !voor een klein bedrag .netjes aangesloten .en kijken maar .ben er blij mee groetjes Francet

23 september 2024

Antwoord van BoXXer - Almelo

Bedankt voor je leuke review, Francet! Fijn om te horen dat je zo blij bent met je TV én dat alles netjes is aangesloten. Veel kijkplezier gewenst!

Direct geholpen met softwareprobleem op Zondag.

Had een probleem met pc midden op de zondag. Kon 's middags direct langskomen. Binnen kwartier probleem opgelost. Uitstekend geholpen door Boxxer Almelo.

22 september 2024

Antwoord van BoXXer - Almelo

Wat een mooie review, bedankt! Fijn om te horen dat het probleem zo snel was opgelost. Boxxer staat graag voor je klaar.

Goed geholpen bij Boxxer Almelo

Goed geholpen bij Boxxer Almelo. 3 jaar geleden er al een laptop gekocht inclusief verzekering, die was veel gebruikt, kapot gegaan en total-loss verklaard. Boxxer heeft de afhandeling met de verzekering geregeld. We hebben er nu weer een nieuwe laptop gekocht waar direct de verzekeringsuitkering bij is verrekend. Weer meteen studenten pakket en verzekering erop, het installeren was klaar terwijl we wachten. Prima service dus.

22 september 2024

Antwoord van BoXXer - Almelo

Bedankt voor je mooie review, Richard! Wat fijn om te horen dat je opnieuw tevreden bent met de service van onze winkel in Almelo en dat alles vlot is verlopen. We wensen je veel plezier met je nieuwe laptop en staan altijd klaar als je nog vragen hebt.

Bagger bedrijf

Bagger bedrijf, onvriendelijk in de winkel!

8 augustus 2024

Beste Tirza,

Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring in onze winkel niet naar wens was. Graag horen wij van u, via klantenservice@boxxer.nl, wat uw ervaring was en mogelijk kunnen wij naar aanleiding daarvan, onze service nog meer verbeteren.

Bas
Boxxer.nl

Beste John,

Hartelijk dank dat je ons 5 sterren gegeven hebt. Wij wensen je ook heel veel plezier met deze frituurpan.

Groeten team Boxxer

Beste Bert,

Hartelijk dank voor het delen van deze mooie 5 sterren review en wat fijn om te lezen dat de bestelling/levering snel en accuraat was. Dank voor het compliment.

Wij wensen je veel plezier met je aankoop (inductiekookplaat) en hopen je snel terug te zien op onze webshop of in één van onze winkels!

Groet Danny - Boxxer klantenservice

Had een probleem met mijn wasmachine en…

Had een probleem met mijn wasmachine en hadden een nieuwe nodig. Werd vriendelijk geholpen en zeer goed voorgelicht. Zijn voor een Bosch wasmachine gegaan. Dezelfde middag nog bij mij thuis!! Topwinkel! (Bert en Gerdien)

1 maart 2024

Beste Bert en Gerdien,

Hartelijk dank voor deze fantastische review! Heel veel plezier met jullie nieuwe wasmachine en hopelijk tot ziens in onze vestiging in Almelo!

Team Boxxer

Koelkast

Onlangs hebben we Boxxer Almelo bezocht voor een nieuwe koelkast. Er was veel keuze en de nieuwe koelkast kon dezelfde dag al geleverd worden!

Ook werd onze defecte koelkast gratis afgevoerd.

26 januari 2024

Beste Hans

Hartelijk dank voor het delen van deze mooie 5 sterren review.
We zullen deze review dan ook naar ons filiaal in Almelo doorsturen.

Wij hopen je snel terug te zien op onze webshop of in één van onze winkels!

Groet Danny - Boxxer klantenservice

Boxxer heeft geprobeerd Caiway op…

Boxxer heeft geprobeerd Caiway op glasvezelnet aan te sluiten.
Na 3 pogingen niet gelukt.
Na de derde keer is mij verzocht contact op te nemen met Caiway.
Hoewel ik het vreemd vond, dat ik zelf en niet Boxxer dat deed, heb ik dat gedaan.
Zij hebben hun partner Gideon gestuurd, die het glasvezelnetwerk correct heeft aangesloten.

Tegelijkertijd gekochte draadloze Canon printer aangesloten. Werkt op dat moment.
Later niet meer. Totale kosten 75 minuten
€ 72,50
Telefonisch contact gehad met Boxxer.
Tegen betaling wil men komen.
Gelet op bovenstaande wil ik niet opnieuw betalen.
Daarna 2x mail gezonden.
Geen reactie.
Ik vind dit zeer klantonvriendelijk

22 januari 2024

Antwoord van BoXXer - Almelo

Mijn Collega is bij u op 2 november 2023 geweest. Alles is werkend achter gelaten. Later belde u met problemen. We zijn 2x gratis terug geweest om problemen te verhelpen die buiten onze schuld zijn ontstaan.
Half januari wit u dat we opnieuw gratis nazorg komen verlenen. Onze winkel heeft uitgelegd dat we na zoveel tijd opnieuw moeten komen er wel kosten in rekening worden gebracht.
Helaas kregen we zeer onvriendelijke mails daarover en onze winkel heeft besloten hier niet op te reageren.
Team Boxxer

Top Service!!!

Ik kwam bij Boxxer omdat ik problemen had met het office pakket die ik, elders had gekocht. Service is dus echt
Top!

19 januari 2024

Beste Rowena,

Dankjewel voor je positieve feedback! We zijn erg blij te lezen dat je tevreden bent over onze service!

We wensen je veel gebruikersgemak van je office pakket en we hopen je nog eens terug te zien online of in één van onze winkels

Groet Tom - Boxxer klantenservice

Ik had gebeld voor informatie van een…

Ik had gebeld voor informatie voor een deurbel camera. Ben goed geïnformeerd en zeer vriendelijk geholpen. Technische dienst van Boxxer heeft deze geïnstalleerd door een zeer vriendelijke dame.
Goed geholpen en ga zeker weer terug naar Boxxer Almelo

3 oktober 2023

Beste Nas,

Fijn om te horen dat de collega's uit Almelo je netjes hebben geïnformeerd én je hebben kunnen helpen met het installeren van je bestelling. We zien je uiteraard graag weer terug bij een volgende aankoop !

Mark - Boxxer klantenservice