Beställde först ett par för att prova, blev mer än nöjd. Otroligt sköna och fick ett lugn i benen. Nu har jag beställt 4 par till så att jag har under hela arbetsveckan. Dessutom väldigt snabb levera... Toon meer
Snabb leverans men trögare återkoppling från kundtjänst då mina strumpor som kom var defekta med helt öppen tåände. Inget svar alls då man skriver via formuläret på hemsidan. Fick svar till slut via e... Toon meer
Ordered really fun children's gloves with lights. Arrived in good time and they are fantastic. One glove has a mark but customer service replied quickly and I got a replacement pair efficiently 👍
Jag köpte 2 paket av Trofast kompression strumpor, otroligt sköna kommer beställa mer inom en kort tid👍
Jag köpte 2 paket av Trofast…
Lite lång leveranstid
Snabb leverans och bra produkt!
Bra produkt
Bra produkt. Det strulade med leveransen (inte deras fel) men de löste det väldigt snabbt!
Jag beställde bara pennor som va lite…
Jag beställde bara pennor som va lite roliga för barnbarn.
Jag har fortfarande inte fått min…
Jag har fortfarande inte fått min vara!!!
Beställd 14/11
Really fun and lovely products 😁
Snabb frakt
Julklappar snabbt och lätt…
snabbt och lätt och ett ovanligt omväxlande sortiment. perfekt för att hitta julklappar.
Bra passform o stämmer i storlek

Antwoord van Bozzado
Varan har ännu inte levererats
Varan har ännu inte levererats, 3 dagar stod det, har gått mer än en vecka nu....

Antwoord van Bozzado
Snabb leverans.
Fruktansvärt små i storleken på strumpor