Snelle levering netjes en heel bezorgd. Ben tevreden nu spel nog bekijken ,had andere vragen verwacht
Hele goede service, welke ik nodig had vanwege een fout die ik zelf had gemaakt. Snel contact en goede oplossing.
Afgelopen week heb ik hier sokken besteld. Ik ben een echte Brabander en wil dat graag uitdragen. De sokken kwamen 2 dagen nadat ik ze bestelde al binnen! Verder is de kwaliteit gewoon goed, en kan i... Toon meer
Welkom bij BrabantMemes, dé plek voor iedereen die houdt van het échte Brabantse leven! Wij zijn een uniek bedrijf dat gespecialiseerd is in het verkopen van leuke, originele Brabantse producten. Of je nu op zoek bent naar een cadeau met een lokaal tintje of iets wilt toevoegen aan je eigen collectie! Met meer dan 200.000 volgers op onze social media kanalen zijn we uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in Brabant. Dagelijks brengen we onze volgers een glimlach met leuke en herkenbare Brabantse content.
Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Brabantmemes
Spelletje besteld en zou volgens DHL bezorgd zijn, terwijl wij niet thuis waren. Ook niks bij de buren o.i.d. Na contact, werd direct een nieuw spel verzonden, met als advies naar een pakketpunt. Daar opgehaald toen het daar lag, alles top. Super opgelost!
En product zelf ook super!

Supersimpel:
gegevens invoeren, betalen en verder ginne poespas😊💪🏻!!!
Enne, dan kump ut gwoon goe!!!

Antwoord van Brabantmemes
Het doosje is van onprofessionele kwaliteit. Het spel was niet goedkoop en dan mag je meer verwachten.

Antwoord van Brabantmemes
Snelle levering. Product voldoet aan de beschrijving. Heel tevreden mee.

Antwoord van Brabantmemes
Snel verzonden. Leuk produkt. Niet echt heel goed verpakt (envelop). Leek nat/vochtig, maar was alleen de buitenkant. Bij pakketautomaat af moeten halen in een winkel is ook niet echt makkelijk.