Brabantmemes Reviews

4,6

Snelle levering netjes en heel bezorgd. Ben tevreden nu spel nog bekijken ,had andere vragen verwacht

Hele goede service, welke ik nodig had vanwege een fout die ik zelf had gemaakt. Snel contact en goede oplossing.

Afgelopen week heb ik hier sokken besteld. Ik ben een echte Brabander en wil dat graag uitdragen. De sokken kwamen 2 dagen nadat ik ze bestelde al binnen! Verder is de kwaliteit gewoon goed, en kan i... Toon meer

Welkom bij BrabantMemes, dé plek voor iedereen die houdt van het échte Brabantse leven! Wij zijn een uniek bedrijf dat gespecialiseerd is in het verkopen van leuke, originele Brabantse producten. Of je nu op zoek bent naar een cadeau met een lokaal tintje of iets wilt toevoegen aan je eigen collectie! Met meer dan 200.000 volgers op onze social media kanalen zijn we uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in Brabant. Dagelijks brengen we onze volgers een glimlach met leuke en herkenbare Brabantse content.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

24 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snel geleverd

25 juli 2026

Antwoord van Brabantmemes

Hi Els, bedankt voor de review! Hopelijk valt het spel alsnog in de smaak, veel plezier ermee ☺️

Hele goede service

26 juli 2026

Hey Janet, fijn dat het allemaal goed gekomen is! Veel plezier ermee 🙂

Toppers, ookal laat DHL het afweten!

Spelletje besteld en zou volgens DHL bezorgd zijn, terwijl wij niet thuis waren. Ook niks bij de buren o.i.d. Na contact, werd direct een nieuw spel verzonden, met als advies naar een pakketpunt. Daar opgehaald toen het daar lag, alles top. Super opgelost!
En product zelf ook super!

7 augustus 2026

Antwoord van Brabantmemes

Ha Davey! Fijn dat het allemaal goed gekomen is. Bedankt voor de review en veel plezier ermee 😄

Snelle bezorging

Beter verpakken doos was ingescheurd

30 juni 2026

Hi Agnes,

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat de bezorging snel was. Jammer dat de doos beschadigd is aangekomen. We besteden veel aandacht aan het zorgvuldig verpakken van onze bestellingen, maar helaas kan er tijdens het transport soms iets misgaan.

Mocht je het spel willen omruilen of een nieuw doosje willen ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via info@brabantmemes.nl. Dan zorgen we ervoor dat dit netjes wordt opgelost!

Snelle levering. Leuk product

24 juni 2026

Dag Hermine! Bedankt voor je review en veel plezier ermee 😄

Leuk spel

Leuk spel. Doosje is n erg eenvoudige, goedkope uitvoering.

24 juni 2026

Antwoord van Brabantmemes

Ha Marion! Bedankt voor je 5-sterren review en de feedback. Veel plezier met het spel 🙌

Supersimpel:

Supersimpel:
gegevens invoeren, betalen en verder ginne poespas😊💪🏻!!!

Enne, dan kump ut gwoon goe!!!

29 april 2026

Hey Joske, bedankt voor de skônne review! Veel plezier ermee 😄

Snel

Leuk, kwaliteit en snel geleverd

24 april 2026

Hi Hetty, bedankt voor de review. Veel plezier ermee! 🙌

Het doosje is van onprofessionele…

Het doosje is van onprofessionele kwaliteit. Het spel was niet goedkoop en dan mag je meer verwachten.

25 maart 2026

Antwoord van Brabantmemes

Hi Niki, bedankt voor je feedback. Als het doosje beschadigd of van onvoldoende kwaliteit is, kun je het product uiteraard naar ons retourneren. We kijken dan graag samen naar een passende oplossing, zoals een vervanging of terugbetaling.

Neem gerust contact met ons op, dan helpen we je verder met de retourprocedure.

Tevreden klant

Snelle levering. Product voldoet aan de beschrijving. Heel tevreden mee.

7 januari 2026

Antwoord van Brabantmemes

Hey Wim, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles goed is bevallen! 🙌

Leuke sokken en zitten goed.

Snel verzonden. Leuk produkt. Niet echt heel goed verpakt (envelop). Leek nat/vochtig, maar was alleen de buitenkant. Bij pakketautomaat af moeten halen in een winkel is ook niet echt makkelijk.

13 januari 2026

Antwoord van Brabantmemes

Hey Peter, bedankt voor jouw review en fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending en het product.

Wij verpakken onze artikelen standaard in beschermende luchtkussen-enveloppen, die bestand zijn tegen normale weersomstandigheden. Door regen kan de buitenzijde van de envelop soms vochtig aanvoelen, maar de inhoud blijft hierbij beschermd, gelukkig had je daar ook geen probleem mee ervaren.

Wij betalen een extraatje om pakketten aan huis te bezorgen. Mocht er niemand thuis zijn, dan worden de pakketjes bezorgd bij een pakketpunt. Helaas hebben we daar geen verdere invloed op.

In ieder geval veel plezier ermee en nogmaals bedankt voor je feedback!