Attente reactie dat levering - anders dan gebruikelijk - vertraging zou oplopen omdat pakketdienst dagje niet meedeed vanwege feestdag. Ophalen kon ook want bestelling stond reeds klaar. Als toetje to... Toon meer
Brand heeft prachtige wijnen uit Italie. Ik had net Cepparello 1990 uit magnum mogen genieten, en toen kwam mailing over 2019 met 97 punten. Besteld via internet, opmerking over een prijs versc... Toon meer
Sinds zo'n dertig jaar ben ik klant van Brand Wijnimport en partner wijnwinkel Noordman Wijn. Ik ben liefhebber van dagelijks een paar glazen goede wijn, vóór en bij het avondeten. Op de wekelijkse pr... Toon meer
Groot assortiment mooie wijnen in verschillende prijsklassen. Dus de fles voor de borrel en de fles die je nog vijf jaar weg legt voor die ene, speciale gelegenheid. Je krijgt goede adviezen en je kun... Toon meer
Brand Wijnimport - Specialist in Italiaanse Wijnen
Haagweg, 2321 AA, Leiden, Nederland
- 0715790902
- info@brand-wijn.com
- brandwijn.nl
Vraagt klanten om een review
Lekkere wijnen van een prettige…
Lekkere wijnen van een prettige importeur.
Duidelijke enthousiaste nieuwsbrief.
Goed werkende website maakt het bestellen eenvoudig.
Snelle levering. En ik ben blij met de proefpakketten zodat je verschillende wijnen kan proeven.

Antwoord van Brand Wijnimport
Snelle levering op het afgesproken…
Snelle levering op het afgesproken tijdstip en keurig verpakt.
Always excellent service and advice!
Brand heeft prachtige wijnen uit…
Brand heeft prachtige wijnen uit Italie.
Besteld via internet, opmerking over een prijs verschil werd direct opgepakt en ten gunste van mij verrekend.
Wijn stond keurig klaar toen ik het kwam afhalen.
Spaarpunten ook geboekt.
Helaas nu de wijn nog paar jaar laten rijpen ;-)

Goede wijn
Goede wijn, goede levering op afgesproken tijd. Ben niet anders gewend van BRAND.

Antwoord van Brand Wijnimport
Wijnpakket besteld en in eerste…
Wijnpakket besteld en in eerste instantie klopte de jaartallen niet. Dit werd uitermate keurig opgelost met een gratis andere mooie wijn uit dat jaartal. Zeer correcte en vriendelijke service! Ben zeer tevreden!
Helemaal tevreden
Mooie aanbieding, uitstekende kwaliteit producten, heldere communicatie en snelle levering in een degelijke verpakking. Helemaal tevreden.

Antwoord van Brand Wijnimport
Goede wijnen prompt geleverd!
Goed snelle levering en bijzonder goed verpakt. Voor een kleine fout in de geleverde artikelen is ook onmiddellijk op een zeer klantvriendelijke oplossing geboden. De prijs/kwaliteit is gemiddeld prima.
Perfecte service
Perfecte service. Levering door PostNL was etmatig vertraagd maar Brand reageerde adequaat door persoonlijk levering langs te brengen (en later het originele pakket op te halen). Hulde voor zo’n benadering.
Ik geniet nu al van een heerlijke Carmignano
Wijn is met fietskoerier gebracht
Wijn is met fietskoerier gebracht. Dat is in deze tijd toch super. De Primitivo is een lekker doordeweeks wijntje, niks mis mee.
Snelle vriendelijke aflevering
Snelle vriendelijke aflevering.
Regelmatig aanbiedingen.
Makkelijk te bestellen via website.

Antwoord van Brand Wijnimport
Geweldige zaak met bijzondere wijnen
Altijd goed advies en passende informatie, altijd moeilijk kiezen uit zo veel lekkere wijnen, maar net zo goed altijd heel tevreden met de keuze.