Wij bestellen al jaren hier onze koffie. De laatste tijd viel mij op dat de smaak erg veranderd was, voor mij erg bitter. De bonen zijn veel te donker gebrand met uitschieters van verbrande zwarte b... Toon meer

Bestel hier al jaren en altijd helemaal top geleverd. Goede hersluitbare verpakkingen en overheerlijke koffiebonen. Hun klantenservice is prima. Ondanks dat het mijn fout was hebben ze mijn beste... Toon meer

1. Koffiewinkel
  2. Koffiebranders
  3. Koffiebar
  4. Koffiegroothandel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Verse koffiebonen kopen doe je direct uit de koffiebranderij. Gratis verzending vanaf € 35,00. 100% Arabica kwaliteit.

• Singaporestraat 46, 3047 BE, Rotterdam, Nederland

• brandzaak.nl

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Verse koffiebonen en prima van smaak

We bestellen intussen al een paar jaar de bonenkoffie bij Brandzaak en kan niet anders zeggen, dat we zeer tevreden zijn. Snelle levering, goede verpakking en altijd vers gebrande koffiebonen. Na verschillende smaken te hebben geprobeerd is onze favoriet Brasil maar dat zal voor iedereen weer anders zijn. Heel goedkoop is het misschien niet, maar de prijs/kwaliteit is zonder meer prima en wij hebben het er voor over om heerlijke koffie te drinken!

2 maart 2026

Wij bestellen al jaren hier onze…

Wij bestellen al jaren hier onze koffie.
De laatste tijd viel mij op dat de smaak erg veranderd was, voor mij erg bitter. De bonen zijn veel te donker gebrand met uitschieters van verbrande zwarte bonen.
We gaan dus weer op zoek naar een andere leverancier wat ik erg jammer vind want de bestelling was altijd makkelijk en op tijd

2 februari 2026

Top koffie!

Top koffie!

Al jaren klant en al jaren aan het genieten. Beste medium roast, geen vettige koffie zoals uit de supermarkt.

2 januari 2026

Zeer verse bonen en meestal uitstekend gebrand

Zeer goeie prijzen voor doorgaans lekker verse bonen. Af en toe zijn de bonen te donker gebrand voor wat eigenlijk een medium had moeten wezen. Toch is het meestal kwalitatief uitstekend. Ik snap dat dit met oogst en beschikbaarheid te maken heeft maar de bonen uit Cuba zijn een van de lekkerste bonen/brandingen die ik in tijden heb geproeft, enige jammere is dat ze maar heel af en toe te koop zijn.

6 januari 2026

Voor mensen met een verfijndere smaak en die een consistente

★★☆☆☆
Snelle verzending en handige betaalmethoden – daar heb ik geen klachten over.
Helaas is bij de koffie (Ethiopia Sidamo Yirgacheffe) een duidelijke verandering in het brandprofiel merkbaar. De bonen zijn duidelijk donkerder gebrand en minder uniform, wat direct invloed heeft op de smaak.

Het afstellen van de maalgraad van de espressomachine is belangrijk, maar kan een juiste brandmethode niet vervangen. Wanneer het brandproces geen rekening houdt met het karakter en het potentieel van de bonen, gaan hun natuurlijke smaaknuances verloren – ongeacht de instellingen van de apparatuur.

Ter vergelijking heb ik dezelfde koffie bij een andere branderij besteld, tegen een hogere prijs. Het verschil in de bonen was met het blote oog zichtbaar; ik heb zelfs vergelijkende foto’s gemaakt. De smaak bevestigde deze verschillen.

Voor mensen met een verfijndere smaak en die een consistente, hoogwaardige kwaliteit verwachten, kan dit teleurstellend zijn. Momenteel kies ik voor een duurdere alternatieve aanbieder, waar de prijs daadwerkelijk de kwaliteit en het respect voor de koffiebonen weerspiegelt.

5 november 2025

Ontzettend lekkere koffie

Ontzettend lekkere koffie! Toen ik mijn pistonmachine kocht, was ik niet bewust dat het vers gebrande bonen nodig had. Na diverse merken geprobeerd te hebben, kwam ik uit bij de Marsala Comsa van Brandzaak. Dit is koffie! Vol van smaak, diepgang zonder dat het complex wordt. Heeft genoeg aroma om ook erg lekker te zijn zonder de perfecte instelling. Maar, als de goede instelling bereikt is, uitmuntende koffie.

Een paar keer contact gehad met hun CS, na het niet goed lopen van een Paypal betaling waardoor ik te laat was om nog in de branding mee te gaan, samen met de eigenaar Zia een heel goede oplossing gevonden, waar hij snel en adequaat reageerde.

Afgehaald is het nog lekkerder, wanneer de koffie afkoelt in hun omgeving. Voor mij geen andere meer

8 oktober 2025

Ik ben al jarenlang een trouwe klant…

Ik ben al jarenlang een trouwe klant bij Brandzaak en bestel er steevast mijn 2 kilo koffie. De kwaliteit van de koffie is top — altijd vers en vol van smaak, precies zoals ik het graag heb. Dat is ook de reden dat ik telkens weer bij jullie bestel.

Wat ik echter jammer vind, is dat de service in de loop van de tijd wat achteruit lijkt te zijn gegaan. Waar ik vroeger gewend was dat mijn bestelling de volgende dag al bezorgd werd, duurt het tegenwoordig vaak twee dagen (soms zelfs langer) voordat mijn koffie binnen is. Dat is op zich geen ramp, maar het verschil met vroeger is wel merkbaar — vooral omdat die snelle levering altijd één van de redenen was waarom ik juist bij Brandzaak bestelde.

Ik hoop dat jullie dit weer kunnen verbeteren, want ik blijf graag klant. Met een iets snellere levering zou het plaatje weer helemaal compleet zijn!

3 oktober 2025

Door het vuur voor je koffie

Mooie site met goede informatie. De bonen zijn goedgeprijsd en beschikbaar in 500gr en 1 kg. Niet 250gr en 1kg zoals bij andere sites. Informatie over je bestelling en verzenden is duidelijk. Verzending is echt snel en goedgeprijsd. ik ben fan.

24 april 2025

Altijd top koffie en top levering en prima service!

Hun klantenservice is prima. Ondanks dat het mijn fout was hebben ze mijn bestelling achteraf nog aangepast, super!

En over de lage scores: 'Medium' is een ruim begrip en om deze super ambachtslieden daarop af te branden... Soms mag het misschien een tikje lichter, het blijft smaak en mensenwerk.

27 februari 2025

Heerlijke koffie

Heerlijke koffie, super snel geleverd en altijd vers. Al een jaar bestel ik hier mijn koffie en zelfs met een vraag over mijn machine ben ik keurig geholpen.

Top!!

14 februari 2025

Goede koffie

Goede koffie, snelle verzending gebruiksvriendelijke verpakking . En geen vette boon . Onze Jura is er blij mee net als wij. Wij bestellen altijd de Brazil.

31 december 2024

Fantastische koffie!

Ik zag een negatieve recensie staan en ik wilde daar toch nog eventjes op reageren. Wij bestellen enige tijd hier de koffie en wij kunnen niet anders zeggen dan dat dit fantastisch lekkere koffie is. Absoluut niet vet, mooie droge licht gekleurde Boon. Onze jura geniet mee! Snelbinder huis, vers! Niet twijfelen hier bestellen.

28 december 2024

Goede koffie met goede service!

Ik heb al een paar keer hier iets besteld en iedere keer lekkere koffie. Toen er eenkeer iets niet in orde was met de bestelling werd ik snel geholpen en hebben ze het netjes opgelost.

4 oktober 2024

Is dit jouw bedrijf?