Brdrkomplet Reviews 10

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ekstrem dårlig kvalitet og service

Ekstrem dårlig kvalitet og service. Hold jer væk!!!
Jeg bestilte en brusekabine i sort med bambus.
Lige fra start af har der været problemer både med kvalitet og service.
Det starter med at der manglede flere dele både til afløb samt til håndtag til glasdøren som de lovede at sende. Har aldrig modtaget noget eller hørt fra dem. Jeg var selv nød til at 3D printe de manglende stumper for at ku få håndtaget på.
Da jeg bestilte brusekabinen spurgte jeg specifikt til vedligehold af bambusdelene, hvor jeg får at vide at de er beskyttet fra fabrikkens side af så jeg skal kun stå for rengøring af disse. Det var beregnet til brug i brusekabinen. Nu bare 3 måneder efter er lakken begyndt at slippe og krakelere på bunden og bambus er ved at tage skade. Men her afviser de det med at bambus er et naturligt materiale som skal løbende behandles 😵🤯 hvilket netop var det jeg spurgte om inden jeg købte kabinen.
Total elendig måde at drive virksomhed på så hold jer langt væk.

12 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har købt en kommode Akord K160 hvid 160…

Har købt en kommode Akord K160 hvid 160 cm med 10 skuffer sonamo Eg mat 160x40x121 cm ordre 2016
Vi købte denne kommode til soveværelset Da vi godt ville have noget der så lidt godt ud og var i en fin kvalitet
Vi skulle selv samle den og det var heler ikke noget problem da undertegnede er uddannet snedker og maskinarbejder og også har egen virksomhed som producerer til udlandet
Skal lige love for at ens gamle kundskaber med træ og ikke mindst at tilpasse ting der ikke var lavet rigtigt blev flittigt brugt her på denne kommode
Der står i beskrivelsen at man kun må komme max 3 kg i hver skuffe, det holder så ikke vand, da skufferne kører imod den tværgående stiver der er monteret under hver skuffe og det skyldes at hulderne som er lavet til glideskinnerne er boret helt i bund så de små klejne skruer der medfølger ikke kan holde de glideskinner som jo er en meget vigtig ting i en kommode af denne type
Dyvler var der heller ikke nok af dem måtte vi ud og købe flere af, til gengæld var der til 2 kommoder mere af de ubrugelig små skruer og 2 af de tværgående hvide lægter var der fræset nogle huller på bagkanten som ikke skal være der
Godt man havde rigeligt med lim og tålmodighed
Havde man så lavet det sådan at man kunne justerer de glideskinner så man kunne komme tættere på bunden af skuffen så der blev lidt luft til at så kunne skuffen passerer den tværgående hvide lægt uden besvær, men ak nej
Hele vejen igennem denne kommodes konstruktion , var der tydelige store fejl på mangel af egen kontrol
Det der med Iso har de vist ikke hørt om i dette firma
Det er under al kritik a leverer sådan en gang sjusk
og så til 4000kr og man samler selv
Det er vist mangel på moral der gør at sådanne ting kan sælges i lille Danmark
Jan Harbo Jakobsen CEO

5 februari 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig indpakning = skade

Dårlig indpakning….. hvis man tilbyder forsendelse - er det ok at genbruge en silvan flyttekasse. Men når flyttekassen ikke kan nå rundt omkring emnet, så er det dømt til skade - specielt når man betænker fragtfirmaernes kasteegenskaber 😤
Ingen respons på reklamation

25 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte to pakker file til savkæder

Bestilte to pakker file til savkæder, den 31/12 2025.
Den 2 januar skriver de at varen er sendt .
Det er nu den 10 januar og der er ikke sket en skid,
Min pakke står stadig som den er under forsendelse .
Jeg kan ikke lade være med at tænke. Er det en dansk virksomhed eller kommer varen fra Kina.

31 december 2025

Fantastisk oplevelse

Jeg bestilte et spejl, og jeg er så glad for det. Hele processen var enkel og effektiv. Bestillingen var let at gennemføre, og leveringen skete allerede dagen efter. Spejlet lever op til forventningerne og fremstår i høj kvalitet. En meget tilfredsstillende oplevelse.

Perfekte oplevelse

Jeg havde en super god oplevelse med Brdrkomplet! Bestillingen var nem og overskuelig, og jeg modtog hurtigt en bekræftelse. Leveringen var punktlig, og varen levede fuldt ud op til mine forventninger – både hvad angår kvalitet og design. Kundeservicen var også virkelig hjælpsom og imødekommende, hvilket gjorde hele processen endnu bedre. Jeg kan varmt anbefale Brdrkomplet og handler gerne her igen!

Da varen ankom, blev jeg virkelig positivt overrasket – kvaliteten var endnu bedre end forventet, og det hele var pakket forsvarligt ind. Monteringen gik nemt, og det færdige resultat passede perfekt ind i mit hjem. Det er tydeligt, at Brdrkomplet har styr på deres håndværk.

Det er sjældent, jeg skriver anmeldelser, men her følte jeg virkelig, det var på sin plads. Jeg kommer helt sikkert tilbage næste gang, jeg mangler noget lignende!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk inspiration og god service!

Jeg faldt tilfældigt over Brødrene Komplet, da jeg var på udkig efter idéer til at opgradere mit hjem – og jeg blev virkelig positivt overrasket. Hjemmesiden er super nem at navigere i, og jeg fandt masser af inspiration til både opbevaring og indretning.

Jeg endte med at bestille et lignende opbevaringssystem som det på billedet – og det passer perfekt ind i mit hjem. Kvaliteten er i top, og designet er enkelt, nordisk og stilrent, præcis som jeg ønskede det.

Levering gik hurtigt, og alt var pakket sikkert ind. Kundeservicen var også virkelig hjælpsom, da jeg havde spørgsmål til monteringen.

Kan helt klart anbefale Brødrene Komplet, hvis du står midt i et boligprojekt eller bare vil opgradere hjemmet med stil!

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.