Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trodde ikke så mye på dette, men nysgjerrigheten drev meg til å prøve. Fantastisk følelse. Letter pust gjennom nesen betraktelig. Tar det ikke av før jeg skal ut. Nei - jeg kommer ikke til å gå... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Dårlig kvalitet

12 augustus 2025

Hei,

Tusen takk for at du delte erfaringen din, og vi beklager at produktet ikke stod til forventningene. Send oss gjerne en e-post på kundeservice@breathly.no med ordrenummeret ditt, så hjelper vi deg raskt med retur eller finner en løsning som passer for deg.

Takk!

Hadde aldri trodd at et så lite produkt kunne virke så bra! Man skal passe på å tørke området godt, der tapen festes - da holder den hele natten hos meg (jeg har normal fet hud). Service var god! Alt i alt - applaus!

3 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trodde ikke så mye på dette…

Letter pust gjennom nesen betraktelig. Tar det ikke av før jeg skal ut. Nei - jeg kommer ikke til å gå med dette ute(!)

Krever litt «trening» (og speil)! for å plassere magnetene riktig.
Løsnet i begynnelsen, så trykk magnetene godt på plass og hold trykket noen sekunder. Vasker og området og lar det bli helt tørt før festing.

12 juni 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Teipen henger ikke igjennom hele…

Teipen henger ikke igjennom hele natten. Tenkte jeg kunne teste produktet da det skulle være 110% fornøydhetsgaranti. Fant ikke ene magnetklippsen, da det følger med forskjellige str som ikke blir brukt. Fikk da ikke heve kjøpet.

19 mei 2025

Hei,

Takk for tilbakemeldingen. Vi forstår at det er kjedelig når produktet ikke fungerer som forventet. Når det gjelder 110 % fornøydhetsgaranti, forutsetter den at hele produktet returneres – det er standard praksis og fremgår tydelig i våre returvilkår.

Vi ønsker selvfølgelig at du skal bli fornøyd, så ta gjerne kontakt med kundeservice igjen, så ser vi på hva vi kan gjøre i ditt tilfelle.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Scam har gått 1.5 måned fra jeg…

Scam har gått 1.5 måned fra jeg bestilte har ennå ikke fått noe som helst..Snakket med kundeservice som skulle sjekke bestillingen min har ennå ikke hørt noe etter 2 uker.Fikk beskjed om å vurdere et produkt jeg ennå ikke har fått spesielt å få dette når jeg ikke har mottatt noe ennå.
Ser i postnord appen at produktet fortsatt er oss sender men ikke svarer de å er i mitt useriøst..

27 mei 2025

Hei,

Vi forstår at du er frustrert – det er fullt forståelig når en pakke ikke kommer frem. Vi har fulgt opp saken med lageret, og pakken din ble sendt som normalt. Bildebevis på forsendelsen ble også sendt til deg på e-post.

Etter dette ba vi deg kontakte PostNord for å spore opp pakken videre, siden den var registrert som sendt og ikke lenger i vår kontroll. Vi har dessverre ikke hørt noe mer fra deg siden da.

Svindel

Forferdelig side. De svarer ikke på henvendelser. De nekter angreretten. Styr unna da dette er en svindel side!

13 mei 2025

Hei,

Vi synes det er synd at du omtaler oss som «svindel», spesielt når vi faktisk kansellerte og refunderte hele bestillingen din – selv om du kontaktet oss utenfor åpningstid og vi i utgangspunktet ikke er forpliktet til å gjøre det ifølge våre kjøpsvilkår.

Du fikk svar innen 12 timer, og vi gjorde et unntak for å gi deg full refusjon. Vi tar kundeservice på alvor, og gjør vårt beste for å være ryddige og rettferdige i alle saker.

Vi håper du kan revurdere omtalen din, da den ikke reflekterer det som faktisk skjedde.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bedre enn forventet.

Liten update av det jeg har funnet ut, både positivt og negativt:

• Man må IKKE prøve å få på magnetene i ett fuktig rom (f eks rett etter man har dysjet).

• Fungerer svært bra når man er forkjøla, men opplever at nesebora fort blir «tørre», og det kan svi litt, spesielt om man puster for lenge gjennom nesen.

• Veldig enkelt å ta på de ulike størrelsene, gjerne de litt breiere også, da de åpner mer og gir mer plass til luft.

• Pass på å ikke ta magnetene for langt inn på nesen, og heller ikke for langt opp.

• LANG leveringstid, noe jeg stussa over. Hadde helt glemt at jeg hadde bestilt da det plutselig stod at den var på vei på mail.

• Sporingsnummer kom ikke opp på POSTNORD appen før den var levert.

Alt i alt, en bedre erfaring enn forventet.

12 mei 2025

Hei.

Tusen takk for en ærlig og grundig tilbakemelding – det setter vi stor pris på!

Vi er glade for å høre at produktet fungerte bedre enn forventet, og at du fikk testet de ulike størrelsene. Når det gjelder den lange leveringstiden, skyldtes det ekstraordinær pågang etter omtalen på TV2 – dette informerte vi også om på nettsiden underveis.

Vi tar med oss tilbakemeldingene dine videre – og håper du fortsetter å få god nytte av produktet!

Dårlig lim

Først og fremst fikk jeg ikke vite noe om sendingen før den var i posten min. og det tok nærmere en måned før den kom. Prøvd den, men får den ikke til å funke. har fulgt brukermanualen, og brukt 10 magneter, ingen henger som de skal. styr unna.

300+ rett ut vinduet.

8 mei 2025

Hei,

Vi beklager at du fikk en dårlig førsteopplevelse – og for den lange leveringstiden. Som nevnt i senere kommunikasjon skyldtes forsinkelsen stor pågang etter TV2-artikkelen, og vi informerte om dette på nettsiden under bestilling.

Når det gjelder teipen og magnetene: Det er viktig at huden er helt tørr, ren og fri for fukt/krem for at limet skal sitte. Vi har også sett at enkelte opplever utfordringer dersom det påføres i fuktige omgivelser – som du selv senere også påpekte i din oppdaterte anmeldelse.

Vi setter pris på at du tok deg tid til å komme med en grundig og mer balansert oppdatering i etterkant. Det betyr mye for oss – og for andre som vurderer produktet.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen svar eller produkt etter betaling

Betalt for 12 dager siden og ikke hørt noe siden utover ordrebekreftelse. Forsøkt å purre på e-post, men dette bærer preg av å være en scam. Styr unna.

24 april 2025

Hei,

Vi forstår at det er frustrerende å vente, men dette er ikke svindel. På grunn av svært høy pågang etter TV2-artikkelen ble leveringstiden midlertidig lenger enn normalt – noe vi informerte om både på nettsiden og i en felles e-post til alle kunder.

Vi ser også at du fikk svar på henvendelsen din fra kundeservice. Beklager om det tok litt tid – vi jobbet på spreng for å få ut alle bestillinger så raskt som mulig.

Takk for tålmodigheten.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Produktet er så som så

Produktet er så som så, ingen mirakelkur, men pusten gjennom nesen blir pittelitt bedre. Får minus for utrolig treg levering.

22 maart 2025

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din. Vi er glade for å høre at du merket litt effekt av produktet – og enig i at det ikke er en mirakelkur, men for mange gir det en merkbar forbedring.

Når det gjelder leveringstiden, ble det informert på nettsiden at det var forhåndsbestilling – pakken din ble sendt én uke etter bestilling, som angitt. Beklager om det ikke kom tydelig nok frem.

Vi setter pris på ærlige tilbakemeldinger, og tar dette med oss videre!

Fungerte overhode ikke

Fungerte overhode ikke. Kjente ikke forskjell på nesen, eller økt luft tilgang.

15 maart 2025

Hei,

Vi beklager å høre at du ikke ble fornøyd med din bestilling. Om du ønsker å sende din bestilling i retur og å bruke vår 110% fornøydhetsgaranti kan du ta kontakt med oss gjennom nettsiden vår, eller på e-post: kundeservice@breathly.no

Håper du får en fin dag videre, og ta kontakt om du lurer på noe mer!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har ikke fått varen etter en mnd

Har ikke fått varen etter en mnd, til tross for tre purringer. Skal vurdere selve produktet når (hvis) det kommer. Fikk faktisk en mail i dag fra selskapet hvor de spurte om jeg var fornøyd med produktet... vel..

10 maart 2025

Hei Christer,

Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager at leveringen tok lengre tid enn forventet – vi forstår at det kan være frustrerende å vente.

Ordren din var en forhåndsbestilling med estimert utsending i slutten av februar, men på grunn av leveringsutfordringer ble den dessverre noen dager forsinket. Vi sendte ut oppdateringer underveis og svarte på dine henvendelser så raskt vi kunne.

Vi ser at produktet ditt ble levert i starten av mars, og vurderingsmailen ble sendt ut fire dager etter dette. Vi beklager dersom dette opplevdes som upassende, men vi håper du nå har fått testet produktet og at du blir fornøyd med det.

Ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe mer vi kan hjelpe deg med!

Dette hjalp ikke

Dette hjalp ikke, snorker fortsatt

14 januari 2025

Hei Jonas,

Vi beklager å høre at du ikke ble fornøyd med produktet vårt, og at det ikke hjalp deg med snorking. Om du ønsker å sende din bestilling i retur og å bruke vår 110% fornøydhetsgaranti kan du ta kontakt med oss gjennom nettsiden vår, eller på e-post: breathlyno@gmail.com.

Håper du får en fin dag videre, og ta kontakt om du lurer på noe mer!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.