Banner for Brekz.dk

Brekz.dk Reviews 3.527

TrustScore 4 uit 5

4,1

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vores hund er indtil videre meget glad for de forskellige pølser, som vi købte. Det er dog ikke så tydeligt, at se “bedst før” datoen på nogle af produkterne, men vi fik hurtig oplysningerne da vi spu... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Efter at have rodet rundt og fundet det fodder jeg skulle bruge så går det hele som det kan forventes af et super professionelt firma med styr på tingene

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Havde lidt svært ved at få svar på mine henvendelser på mail vedr min ordre som desværre var fejlet, (hvilket ikke var Brekz skyld, skal det lige siges), men kom ved telefonisk henvendelse igennem til... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har brugt Brekz igennem flere år.. da min gamle hund blev syg. Og nu igen da min nye hund skal have dyrlægekontoleret allergifoder.. Men priserne er ikke helt så skarpe mere som tidligere. Når je... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Dierenwinkel
  2. Dierenverzorgingswinkel

Info over Brekz.dk

Geschreven door het bedrijf

Hver dag stoler tusindvis af kæledyrsejere på Brekz for at give deres trofaste ledsagere den bedste pleje.

Som specialist i foder og tilbehør til hunde, katte, fugle og gnavere tilbyder Brekz et bredt sortiment af topmærker til skarpe priser.

Hvorfor vælge Brekz:

• Spar op til 40% på mange kendte mærker

• Stort udvalg, inklusive eksklusive produkter som du kun finder hos Brekz

• Nemt og hurtigt at bestille

• Hjemmelevering med tracking via vores pålidelige partner DPD

• Mere end 25 års erfaring med dyreprodukter

• Kundeservice der altid står klar til at hjælpe

Hvad vores kunder værdsætter:

Vores skarpe priser, produkter af høj kvalitet og det store udvalg til deres dyr

Altid i gang med at forbedre:

Vi arbejder løbende sammen med vores logistiske partnere for at optimere leveringstider og leveringskvalitet, så din ordre altid ankommer sikkert og til tiden

Oplev vores butik: https://www.brekz.dk

Online dyrebutik Brekz.dk

Geschreven door het bedrijf

En kundeservice, der lytter – hurtig og effektiv
Har du spørgsmål? Ring på 89 87 70 02 (mandag til fredag fra kl. 9.00 til 13.00). Eller kontakt os direkte via formularen på vores hjemmeside. E-mail: service@brekz.dk (vi svarer hurtigst muligt).

Hvorfor vælge Brekz?

Konkurrencedygtige priser, et bredt sortiment og mere end 25 års erfaring til dine dyr.

Vi gør dyrefoder og -produkter tilgængelige for alle, med et stærkt fokus på pris, udvalg og kvalitet.

Bredt sortiment

Et nøje udvalgt sortiment af A-mærker til hunde, katte, fugle og gnavere, inklusive eksklusive produkter fra Brekz.

Konkurrencedygtige priser

Drag fordel af skarpe priser og rabatter på op til 40% på mange topmærker hele året rundt.

Levering med track & trace

Hurtig forsendelse og levering til døren med pålidelig track & trace via vores logistiske partnere.

Pålidelig

Mere end 25 års erfaring med dyreprodukter og tusindvis af tilfredse kunder, der stoler på os hver dag.

Promotion box for Brekz.dk

Hver måned uimodståelige tilbud!

De bedste tilbud til dit kæledyr, fra fårehund til stuekat

4,1

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

I har sat beløbet for gratis fragt op…

I har sat beløbet for gratis fragt op til 600 kr Det betyder at jeg nu skal betale fragt for min normale pose til ca 550 kr. Nu er jeg begyndt at se mig om efter tilbud hver måned, skal I bare vide.

19 april 2026

12 april 2026

Antwoord van Brekz.dk

Vi er glade for at høre, at du har haft gode oplevelser med os. Tak for din sode ord. Det betyder meget for os.
Med venlgi hilsen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og det helt rigtige…

Hurtig levering og det helt rigtige produkt

16 april 2026

Med venlgi hilsen

Hej Laila
Tak for di´n positive anmeldelse. Vi er glad for at prisen og levering var god.
Birgitte fra Brekz kunde service

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super og hurtig levering.

Super og hurtig levering.

Antwoord van Brekz.dk

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores hurtige levering. Tak for din positive feedback!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og fuldt tilfreds

Hurtig levering og fuldt tilfreds. Desværre var der gået hul på kattegruset og noget rendt ud men det er jo ikke jeres fejl.

Hej Anne-lykke
Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig og du er tilfreds. Vi beklager meget, at der var hul på kattegruset under transporten. Nu er jeg ikke sikker på om i har haft kontakt med os, men hvis ikke venligst send e-mail til service@brekz.dk og send os et billede så vi kan se skaden

Jeg beklager meget dette

Birgitte fra Brekz kunde service

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte loppe/flåt kur til mine katte…

Bestilte loppe/flåt kur til mine katte ,
Det kom hurtigt

Antwoord van Brekz.dk

Vi er glade for at høre, at du har modtaget loppe-/flåtmidlet hurtigt til dine katte. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har handlet hos Brekz i en årrække…

Jeg har handlet hos Brekz i en årrække nu og de skuffer aldrig. Jeg kan varmt anbefale at benytte sig af deres fantastiske tilbud. De har hurtig ekspedition og levering...

10 april 2026

Antwoord van Brekz.dk

Vi er glade for at høre, at du har haft gode oplevelser med os over årene. Vi sætter stor pris på din anbefaling og er taknemmelige for din positive feedback om vores hurtige service.
med venlig hilsen

Der går ikke mange dage

Der går ikke mange dage, så er det ved mig

11 april 2026

Antwoord van Brekz.dk

Vi er glade for at høre, at du snart modtager den. Tak for din tålmodighed og for at dele din oplevelse med os.

Varen kom som bestilt

Varen kom som bestilt, og stillet ved min bagdør, så den var bare klar da jeg kom hjem

7 april 2026

Antwoord van Brekz.dk

Vi er glade for at høre, at din vare kom som bestilt og var klar ved din bagdør, da du kom hjem. Jeg g[r ud fra i har flexmodtagelse med Postnord
Tak for din positive feedback!
Brekz kunde service

Lees meer over geverifieerde reviews.