Vores hund er indtil videre meget glad for de forskellige pølser, som vi købte. Det er dog ikke så tydeligt, at se “bedst før” datoen på nogle af produkterne, men vi fik hurtig oplysningerne da vi spu... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Efter at have rodet rundt og fundet det fodder jeg skulle bruge så går det hele som det kan forventes af et super professionelt firma med styr på tingene
Havde lidt svært ved at få svar på mine henvendelser på mail vedr min ordre som desværre var fejlet, (hvilket ikke var Brekz skyld, skal det lige siges), men kom ved telefonisk henvendelse igennem til... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har brugt Brekz igennem flere år.. da min gamle hund blev syg. Og nu igen da min nye hund skal have dyrlægekontoleret allergifoder.. Men priserne er ikke helt så skarpe mere som tidligere. Når je... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Som specialist i foder og tilbehør til hunde, katte, fugle og gnavere tilbyder Brekz et bredt sortiment af topmærker til skarpe priser.
Hvorfor vælge Brekz:
• Spar op til 40% på mange kendte mærker
• Stort udvalg, inklusive eksklusive produkter som du kun finder hos Brekz
• Nemt og hurtigt at bestille
• Hjemmelevering med tracking via vores pålidelige partner DPD
• Mere end 25 års erfaring med dyreprodukter
• Kundeservice der altid står klar til at hjælpe
Hvad vores kunder værdsætter:
Vores skarpe priser, produkter af høj kvalitet og det store udvalg til deres dyr
Altid i gang med at forbedre:
Vi arbejder løbende sammen med vores logistiske partnere for at optimere leveringstider og leveringskvalitet, så din ordre altid ankommer sikkert og til tiden
Oplev vores butik: https://www.brekz.dk
Geschreven door het bedrijf

Konkurrencedygtige priser, et bredt sortiment og mere end 25 års erfaring til dine dyr.
Bredt sortiment
Et nøje udvalgt sortiment af A-mærker til hunde, katte, fugle og gnavere, inklusive eksklusive produkter fra Brekz.
Konkurrencedygtige priser
Drag fordel af skarpe priser og rabatter på op til 40% på mange topmærker hele året rundt.
Levering med track & trace
Hurtig forsendelse og levering til døren med pålidelig track & trace via vores logistiske partnere.
Pålidelig
Mere end 25 års erfaring med dyreprodukter og tusindvis af tilfredse kunder, der stoler på os hver dag.
Computerweg 2, 3542 DR, Utrecht, Nederland

Altid gode tilbud og hurtig levering. Meget tilfreds, kan helt klart anbefale det
I har sat beløbet for gratis fragt op til 600 kr Det betyder at jeg nu skal betale fragt for min normale pose til ca 550 kr. Nu er jeg begyndt at se mig om efter tilbud hver måned, skal I bare vide.
Har købt foder til min hund i flere år, altid i orden 😀

Antwoord van Brekz.dk
Hurtig levering og fuldt tilfreds. Desværre var der gået hul på kattegruset og noget rendt ud men det er jo ikke jeres fejl.

Antwoord van Brekz.dk
Bestilte loppe/flåt kur til mine katte ,
Det kom hurtigt

Antwoord van Brekz.dk
Jeg har handlet hos Brekz i en årrække nu og de skuffer aldrig. Jeg kan varmt anbefale at benytte sig af deres fantastiske tilbud. De har hurtig ekspedition og levering...

Antwoord van Brekz.dk
Varen kom som bestilt, og stillet ved min bagdør, så den var bare klar da jeg kom hjem

Antwoord van Brekz.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.