1. Barbecuegebied

Cooking Tools for Togetherness

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Fantastisch product

Fantastisch product, vlotte en snelle levering.

2 oktober 2024

Antwoord van Bricknic

Bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met ons product en de snelle levering hebt ervaren. We hopen dat je veel plezier beleeft met je Bricknic en we staan altijd klaar om je verder te helpen als je vragen hebt. Veel kookplezier! 🍽️🔥

Goede service, snel antwoorden en dan nog eens een top product

21 juli 2024

Antwoord van Bricknic

Super, bedankt voor je beoordeling. Geniet van het Bricknic koken en voor recepten kun je je aanmelden voor onze wekelijkse recepten nieuwsbrief.

Trage vertraagd en communicatie is aandachtspunt

Track and trace werkt niet. Foutmelding
Levering duurt veel te lang volgens melding op de website.
Update - Na contact met de klantendienst werd dit extra opgevolgd en met vertraging in orde gebracht

10 december 2022

Dear Sieg,

We are very sorry for your bad experience with Bricknic. Please send an email to timm@bricknic.org or contact us via our chat. We have not received any message from you so far. We are doing our very best to support every customer with every order. We hope we can solve the matter at your convince.

Best wishes
Timm form Bricknic

Echt supergaaf ding

Echt supergaaf ding, mooie doos, zowel voor mezelf en als cadeau aan vriendin gekocht. Iedereen helemaal blij!

8 oktober 2022

Antwoord van Bricknic

Bedankt voor de goede feedback! We hopen dat jij en je vriendin veel plezier zullen beleven aan het gebruik van de Bricknic Cooking Bricks.

Heel benieuwd om het te gebruiken

Levering zoals verwacht! Product zit netjes en veilig verpakt.
Tip: Zou leuk zijn om nog enkele receptjes te delen online of via mail :)

16 juni 2022

Antwoord van Bricknic

Bedankt voor de beoordeling. Volg ons op sociale media voor recepten en voedselinspiraties

Top!

Snel geleverd, mooi ingepakt en ziet er uit als goede kwaliteit. Snel uitproberen!

27 december 2021

Antwoord van Bricknic

Bedankt voor je goede review :)
Veel plezier met proberen.

Reviews in alle talen tonen. (42 reviews)