Ontzettend lieve klantvriendelijke benadering ervaren. Mijn pakketje had wat vertraging opgelopen, omdat ik een spellingsfout in het adres had gemaakt. Suzanne (verkoper) was bereid om kostenloos een... Toon meer
Ik kan brievenbus pakketjes echt aanraden. Goede service en voldoende keuze voor elke gelegenheid. De klantenservice is ook echt top. Toen mijn pakketje door de post maar niet werd bezorgd toen hebben... Toon meer
Via de website zocht ik een leuk pakketje uit voor een vriendin die net was verhuisd. Helaas was er bij Post NL iets misgegaan met de bezorging. Dat is vervolgens ontzettend vriendelijk, snel en goed... Toon meer
Hele fijne, goede service. Ik had wat vragen per whatsapp gesteld in het weekend en werden snel beantwoord waardoor ik hetzelfde weekend een bestelling heb kunnen plaatsen. De bestelling is op maa... Toon meer
Een pakketje door de brievenbus is een ideaal cadeau om te versturen een verjaardag, pensioen, geboorte, etc. Allerlei gebeurtenissen in het leven kunnen en mogen niet zomaar voorbij gaan. Als je elkaar niet kan opzoeken, is een kleinigheidje een warm welkom in je brievenbus. De kleine cadeautjes zijn een groot succes en er komen geregeld nieuwe pakketjes bij zodat je de ontvanger kan blijven verrassen. Brievenbus Pakketjes levert orders aan bedrijven, stuurt een theepakketje naar oma of een borrelpakketje naar de jarige job. En wil je graag een gepersonaliseerde order plaatsen? De eigenaren Suzanne en Remco denken graag met je mee!
Garnizoenstraat 6, 5363vx, Velp, Nederland
Erg leuke en originele pakketjes! Voor ieder wat wils… Goeie service en klantgericht.

Antwoord van Brievenbus Pakketjes
Een verjaardag theepakket besteld voor oma, maar die werd niet op de verjaardag bezorgd zoals aangegeven. Een teleurstelling, doen er niks aan, alleen een excuus, met dit kan gebeuren. Voor 20 euro voor een verjaardag brievenbus pakketje geen aanrader!
Dit antwoord heb ik inmiddels al 2x gehad van jullie per mail. Als je deze service aanbied bezorgen met kaart op je verjaardag en deze dienst niet zeker kunt waar maken dan beter niet aanbieden. Jullie zouden in ieder geval verzendkosten kunnen vergoeden

Antwoord van Brievenbus Pakketjes
Als afscheidscadeauleek ons een samengesteld theepakket een leuk idee, maar het hoefde niet perse door de brievenbus.
Brievenbuspakketjes heeft er een leuk pakket van gemaakt, dubbel verpakt, zodat er geen adressticker op het cadeau kwam, en supersnel bezorgd.
Echte aanrader!

Antwoord van Brievenbus Pakketjes
Hele leuke en gevarieerde pakketjes!! Al een paar keer besteld, leuk dat je tussen een heleboel verschillende thee kan kiezen bij de thee pakketjes. Snelle levering.

Antwoord van Brievenbus Pakketjes
Snelle levering, goede variatie in producten en wat fijn dat je zelf pakketten kan samenstellen!
Zo maak je toch iets persoonlijks zonder te veel moeite.
Verpakking was ook erg mooi en duurzaam.

Antwoord van Brievenbus Pakketjes
Voor een vriendin een heel mooi brievenbus pakketje kunnen samenstellen. Het was tip-top in orde en keurig bezorgd. Alweer veel leuke dingen gezien om nog veel vaker een brievenbus pakketje te bestellen 😁

Antwoord van Brievenbus Pakketjes
Wat een leuke brievenbuspakketjes.
Gestuurd naar een vriendin van mij die het echt een verrassing vond. Ook veel keus!

Antwoord van Brievenbus Pakketjes
Ik geef het op. Ik wil betalen dan moet ik inloggen, dat lukt niet. Ik ben nu al een uur bezig, ik geef het op!! Slechte webshop

Antwoord van Brievenbus Pakketjes
Een pakket besteld voor de verjaardag van een vriendin. Mooi op de dag zelf bezorgd aan de andere kant van Nederland. Top service en communicatie.
Op Instagram zag ik brievenbus-pakketjes voorbij komen en heb blanco een bestelling geplaatst. Zou het wat zijn? Hoe zou het verzenden gaan? etc. Maar als je het niet probeert weet je het niet. Het logistieke traject is prima geregeld. Een bevestigingsmail, een mail van DHL met alle gegevens, weer een mail van DHL wanneer het geleverd wordt etc. Dat gaf al een goed gevoel. En toen 's avonds mijn schoonzus belde om te bedanken voor het pakketje en helemaal blij was en de zeep zo heerlijk rook, wist ik het zeker bij brievenbus-pakketjes ga ik zeker nog meer bestellingen plaatsen. En inmiddels ook gedaan! Echt een aanrader!
Leuke brievenbus pakketjes voor een leuke prijs om iemand op een onverwachte manier te verrassen. Het pakketje was snel verzonden. Ik ga vaker wat bestellen bij brievenbus pakketjes!