Brilart Heule is de optiek waar we zeker terugkeren voor onze volgende bril, zonnebril … deze keer ging het over een fietsbril met multifocale glazen … vriendelijk, behulpzaam, veel keuze, mooie sol... Toon meer
Ik heb vorige week een nieuwe bril…
Ik heb vorige week een nieuwe bril laten aanmeten bij Brilart en ben er erg blij mee. De oogmeting was erg professioneel en het advies over de monturen was zeer behulpzaam.
Klantvriendelijk.service na verkoop top
Klantvriendelijk.service na verkoop top
Klantengerichtheid
Nele is een luisterend oor en straalt veel vakliefde uit. Authentieke marketing en winkelconcept is innoverend...
De optiek die zijn naam waardig is … Top! 👍🏼
deze keer ging het over een fietsbril met multifocale glazen … vriendelijk, behulpzaam, veel keuze, mooie solden en mooie winkel …en je krijgt er zelf nog een drankje als je zit te wachten…wat kan een mens nog meer verlangen 😊
bestelling vlug geleverd
perfecte levering, met een extraatje
Duidelijke website, eenvoudige betalingsmogelijkheden, snelle levering
Duidelijke website, eenvoudige betalingsmogelijkheden, snelle levering (ook naar Nederland).
Goede service en persoonlijk
Goede service, snel geleverd ( Nederland in 2 dagen) en veel goedkoper dan in de winkel. Dus een aanrader!
Goeie prijs
Goeie prijzen! Alleen jammer dat je niet kan zien of iets voorradig is.
Snelle en perfecte service.
ik wil wel maar kan niet :(
Ik zou graag een beoordeling willen schrijven maar het duurt nogal lang.(wat uiteraard meer aan de post ligt dan aan Brilart)
Wordt vervolgd.
09/03/2015 16:03 Barcode herprinten : barcode onleesbaar PI SCS
06/03/2015 21:31 Vertrek uit het internationaal depot BEBRUA Belgium
06/03/2015 17:03 Aankomst in het internatlonale uitwisselingskantoor BEBRUA Belgium
06/03/2015 06:30 Vertrek uit het internationaal depot NLAMSA Netherlands
05/03/2015 13:01 Vertrek uit het internationaal depot NLAMSA Netherlands
03/03/2015 23:28 Vertrek uit het internationaal depot NLAMSA Netherlands
03/03/2015 19:42 Aankomst in het internatlonale uitwisselingskantoor NLAMSA Netherlands
02/03/2015 00:20 Informatie over de zending manueel geregistreerd LCI
01/03/2015 23:49 Vertrek uit het internationaal depot BEBRUA Belgium
01/03/2015 17:08 De zending werd gesorteerd Antwerpen X Parcel Sorter
28/02/2015 09:12 Zending aangenomen in het netwerk TORHOUT
27/02/2015 17:01 Aankondiging van een zending LCI
online lenzen bestellen
Op brilart lenzen bestellen is erg eenvoudig, duidelijk en overzichtelijk. Ik bestel ze altijd hier ze hebben heel veel merken lenzen en vloeistoffen. Het scheelt voor mij de helft in de prijs of ik ze hier bestel of in een optiek winkel. Enige jammeren is dat ze de lenzen doosjes in een grotere doos doen zodat het een pakketje word en dus niet meer in de brievenbus past. Misschien een idee om in een grote envelop te versturen. Veder ben ik super tevreden en bestel ik al vele jaren bij brilart lenzen.
Teleurgesteld!
Contactlenzen voor mijn dochter besteld en gelijk betaald, helaas bestelling nooit ontvangen.
De twee telefoonnummers bestaan beide uit 9 ipv 10 cijfers, geen enkel contact mogelijk!
Al met al een teleurstelling die ons toch 57 euro heeft gekost.
Super service
Bij deze opticien heb ik een mooi Theo montuur gekocht, bij mijn eigen opticien is het montuur kapot gegaan. Echter heeft Brilart dit montuur teruggenomen en geheel kosteloos weer vervangen. Super!
Keurig verpakt en netjes afgeleverd !
De lenzen worden duidelijk en goed geprijsd aangeboden , Brilart komt vertrouwelijk over en maken dit ook waardig !
Groet Robert
Correcte service in een correcte tijd !
Als je iets nodig hebt voor je ogen heb ik een leuk adresje gevonden op het internet : Brilart. Niet alleen voor de bril maar ook voor de lenzen een leuke ervaring !
zeer goede service
Wij zochten een speciaal model bril. Deze was alleen te vinden bij Brilart. na het eerste contact was deze gelijk gereserveerd en de levering was echt binnen 24 uur. Mits je zelf geen fouten maakt. zelfs die herstelde ze zonder extra kosten. goede service en producten. een echte aanbeveling. mijn volgende bril haal ik zeker hier.
Rayban Justin Black
Hallo,
De ik wou al lang een goede zonnebril, om die t' kunnen krijgen ben ik naar de website van Brilart gegaan, ze hebben mij daar goed verder geholpen als ik problemen had, ook de chat is een handige tool, zo kun je rap een antwoord op je vraag krijgen, over het algemeen een zeer goede site met veel informatie en veel verschillende zonnebrillen aan een lage prijs!!
Supersnel in huis!
Leuke site met veel keuze! Heb mijn zonnebril hier besteld omdat dit de enige website is waar je de brillen op een pop kunt zien waardoor je de grootte goed kunt inschatten en een bril kan bestellen zonder het te passen. Bovendien zijn de prijzen ook lager dan op andere websites!
Vertrouwde lenzen voor super prijs!
Al een aantal keer co-optic maandlenzen besteld via de Brilart webshop. Snelle levering en goede service. In Nederland zijn deze lenzen niet bij andere webshops te vinden terwijl we wel graag profiteren van een gunstige prijs, we zijn erg blij met deze lenzen!