2 keer thuis gebleven op het bezorgmoment , maar geen bringly...3e keer mail dat ik het pakje kan halen op servicepunt post.nl (hoezo) 4 km van ons huis.
De bezorger kwam eerder dan verwacht. Ik herkende hem als "fietsbezorger" en dat gaf me een goed gevoel; de laatste maanden bijna dagelijks een busje voor de deur en al deze bezorgingen bij mij, maar... Toon meer
Het was voor mij de 2e keer dat ik gebruik maakte van Bringly. De eerste keer was ik vol lof! Jammer dat het nu zo'n tegenvaller was. De verpakking was helemaal gekreukt en de inhoud was daardoor bes... Toon meer
Pakketje is niet bezorgd op 21-06-2024, geen track en tracé code, bezorger beweert tegen gall en gall om 22.45 en 23.45 nog bezorg pogingen gedaan te hebben, totaal ongeloofwaardig verder niets meer... Toon meer
Bringly is geen logistieke vervoerder maar een duurzaam verzendplatform dat webwinkels en vervoerders door heel Europa met elkaar verbindt. Door middel van onze duurzame en slimme verzendsoftwareoplossing ontzorgen wij de e-commerce en optimaliseren we je verzendoperaties op de meest duurzame en kosteneffectieve manier. Of je nu al een verzendcontract hebt of wilt profiteren van gereduceerde tarieven, Bringly zorgt voor de meest optimale e-commerce bezorgervaringen. Wij nemen al het logistieke gedoe uit handen met onze software: betaal minder, verzend duurzamer, en focus op je klanten.
Amsterdam, Nederland
- support@bringly.nl
- bringly.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Krijg ik een mail dat ik niet thuis…
Krijg ik een mail dat ik niet thuis ben. Zit de hele middag gewoon thuis. Nu gaat pakket retour afzender.
Wil de bezorger sneller aan zijn weekend beginnen?

Antwoord van Bringly
Niet normaal hoe snel ik mijn pakket…
Niet normaal hoe snel ik mijn pakket heb ontvangen. Ik heb mijn pakket in de middag besteld en nog dezelfde dag ontvangen.

Onvoorspelbaar snel.
Onvoorspelbaar snel.
S’middags besteld, dezelfde avond ontvangen.

Antwoord van Bringly
Melding niet thuis terwijl ik thuis ben
Voor de derde keer achter elkaar krijg ik een melding dat ik niet thuis ben, terwijl ik gewoon zit te wachten. Waarom bellen ze niet? Nooit meer Bringly. Volgende keer een euro extra voor post nl

Antwoord van Bringly
De bezorging was op ander adres en dat…
De bezorging was op ander adres en dat zag ik pas toen ik op de link klikte en dat was ook in de ochtend terwijl er in mail stond dat avond zou komen

website heel overzichtelijk
website heel overzichtelijk, heel gebruiksvriendelijk. Producten met goed omschrijving.
Betaling en levering is perfect.

Snelle bezorging
Snelle bezorging, juiste tijdvak, goed behandeld

Antwoord van Bringly
Ik heb geen pakket ontvangen.
Ik heb geen pakket ontvangen.. noch mijn buren.

Fijne ervaring
Pakketje kwam erg snel, eerder dan ik zelf had verwacht. Aardige bezorger zonder problemen en pakketje was veilig aangekomen.

Antwoord van Bringly
Alleen bezorgen in de avond.
Alleen bezorgen in de avond is echt niet handig als je een school bent. Verder was het geheel onduidelijk of het pakket op nummer X of Y was afgegeven bij de buren.

Antwoord van Bringly
De bezorger heeft ons huis niet weten…
De bezorger heeft ons huis niet weten te vinden. Wij wonen op 45A dat enkele honderden meters verder ligt dan nr 45 waar de bezorger heeft aangebeld. Wij waren gewoon thuis voor ontvangst pakketje, de buren waren afwezig, dus heeft de bezorger het pakketje achtergelaten bij bewoners in een andere straat aanpalend.

Antwoord van Bringly
Keurig verzorgd ingepakt en snel…
Keurig verzorgd ingepakt en snel volgens afspraak geleverd. Top!

Goede bezorging
Goede bezorging! Optijd, leuke bezorger! Ronduit niks mis mee