2 keer thuis gebleven op het bezorgmoment , maar geen bringly...3e keer mail dat ik het pakje kan halen op servicepunt post.nl (hoezo) 4 km van ons huis.
Het was voor mij de 2e keer dat ik gebruik maakte van Bringly. De eerste keer was ik vol lof! Jammer dat het nu zo'n tegenvaller was. De verpakking was helemaal gekreukt en de inhoud was daardoor bes... Toon meer
Pakketje is niet bezorgd op 21-06-2024, geen track en tracé code, bezorger beweert tegen gall en gall om 22.45 en 23.45 nog bezorg pogingen gedaan te hebben, totaal ongeloofwaardig verder niets meer... Toon meer
Bringly is geen logistieke vervoerder maar een duurzaam verzendplatform dat webwinkels en vervoerders door heel Europa met elkaar verbindt. Door middel van onze duurzame en slimme verzendsoftwareoplossing ontzorgen wij de e-commerce en optimaliseren we je verzendoperaties op de meest duurzame en kosteneffectieve manier. Of je nu al een verzendcontract hebt of wilt profiteren van gereduceerde tarieven, Bringly zorgt voor de meest optimale e-commerce bezorgervaringen. Wij nemen al het logistieke gedoe uit handen met onze software: betaal minder, verzend duurzamer, en focus op je klanten.
Amsterdam, Nederland
- support@bringly.nl
- bringly.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
De bezorger kwam eerder dan verwacht
De bezorger kwam eerder dan verwacht. Ik herkende hem als "fietsbezorger" en dat gaf me een goed gevoel; de laatste maanden bijna dagelijks een busje voor de deur en al deze bezorgingen bij mij, maar ook bij anderen, zorgt natuurlijk voor veel extra CO2-uitstoot. Vandaar dat ik blij was toen ik zag dat de bezorging milieuvriendelijk is verlopen.
Teleurstellend!
Bezorgster was aardig, maar zeer gehaast en in mijn tas met bestelde spullen zat een grote scheur en miste daardoor een product!!😠 heel vervelend, moest er zelf weer achteraan bellen met veel ongemak!
Gisteren besteld ...
Gisteren besteld .... vandaag geleverd. Heel netjes.
Prima bezorging
Prima bezorging. Wel vreemd dat ze tussen 18-21 zouden komen en er om 12 uur zijn
Prima bezorging
Prima bezorging, sneller dan verwacht, vriendelijke bezorger. Hij was op de "bezorgfiets" en zelfs het slechte weer maakte hem niks uit.
In de middag besteld en het werd…
In de middag besteld en het werd dezelfde avond nog bezorgd! Echt super!
Nog nooit zo snel is er een pakketje…
Nog nooit zo snel is er een pakketje afgeleverd !!
Dank daarvoor.
Snel geweldig en duurzaam met Bringly…
Snel geweldig en duurzaam met Bringly bezorgd. 👍
Keurige bezorging per fietskoerier
Pakketje werd op de fiets bezorgd. Vriendelijke bezorger. Bestelde producten netjes in een papieren tasje en per product een cadeaupapiertje erbij geleverd.
was blij verrast
was blij verrast, een hele leuke en milieu vriendelijke manier van post rondbrengen.
Heel tevreden 😊
Ben echt blij met de manier waarop ik mijn pakketje heb gekregen. Zelfde dag èn met de fiets. Heel goed voor het milieu!
Heel goed
Heel goed. Geen enorme doos voor mijn artikelen, maar een klein tasje.
Duidelijke communicatie en de bezorger kwam op tijd.
Weinig ‘duurzaam’ als het pakket gewoon…
Weinig ‘duurzaam’ als het pakket gewoon met een bestelbus wordt gebracht. Overigens wel duurzaam voor de bezorger die het pakket niet naar de voordeur wilde brengen.
Supergoed service
Supergoed service, er werd echt gecontroleerd of het adres klopte en niet zomaar neergezet. Had ook nooit verwacht dat ik dezelfde dag als het bestellen mijn producten al zou ontvangen, dus dat was helemaal een verrassing!
snel en verrassend
snel en verrassend. Had PostNL of zo verwacht en niet een meer persoonlijke bezorging. Vond het extra leuk!
Snel (zelfde dag in huis)
Snel (zelfde dag in huis), lokaal, ideaal, fantastisch!