Brinkman keurt het noorden van kinderen goed op instrgam een facebook!

Al jaren onze server en de dienstverlening is altijd goed tot zeer goed te noemen Vriendelijke mensen!!

Zowel ik als mijn zoon hebben al vele jaren een relatie met Brinkman IT voor onder andere webhosting. Altijd prima en betaalbare service en afspraken worden goed nagekomen. Ben er dan ook zeer tevred... Toon meer

1. Webhostingbedrijf
  2. Automatiseringsbedrijf
  3. Webdesigner

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Wordpress Webdesign, Webhosting, Webwinkels en domeinregistratie. Goedkope webhosting met datacentrum in Groningen. Hosting voor MKB, ZZP, Kerken, Vereniging en bloggers.

3,6

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Dik tevreden!

Dik tevreden over de hulp en vooral het geduld waarmee ik ondersteund ben. En dat terwijl de webmaster op vakantie was.

25 juni 2021

Antwoord van Brinkman.IT

Graag gedaan! Bedankt voor uw feedback!

Alsof je mailt met een goede vriend

Alsof je mailt met een goede vriend: antwoorden worden snel gegeven en problemen snel opgelost, ook buiten de gebruikelijke kantoortijden!

10 mei 2021

Antwoord van Brinkman.IT

Bedankt voor je review! Wordt zeer gewaardeerd.

Meer dan hosting alleen

Overgestapt naar een webhoster uit de buurt.

Er zijn veel bedrijven die dit aanbieden maar er gaat niets boven een eigen streekproduct.

Meer dan webhosting....
Ook meedenken en adviseren over de snelheid van de website. Je merkt dat je te maken hebt met een bedrijf met passie voor het product.

Kortom een mooie en verassende start. Op naar een langdurige relatie.

26 april 2021

Antwoord van Brinkman.IT

Hartelijk dank voor de reactie en positieve feedback!

Altijd goede service

Altijd goede service, behulpzaam en snel antwoord! Brinkman is de goedkoopste en beste hosting die ik kan vinden voor mijn websites.

5 april 2021

Antwoord van Brinkman.IT

Dank je voor je positieve feedback!

Goede hosting en goede service!

Als vereniging hosten we onze website al jaren tot volle tevredenheid bij Brinkman.IT. Altijd snelle en goede service!

16 december 2020

Antwoord van Brinkman.IT

Bedankt voor je aanbeveling en feedback!

Korte lijnen en zeer snelle reactie…

Korte lijnen en zeer snelle reactie (ook buiten kantoortijden) in geval van vraag of probleem. Al jaren zeer tevreden!

1 oktober 2020

Antwoord van Brinkman.IT

Hartelijk dank voor uw review, dat stellen wij zeer op prijs.

Rudy ken ik al vele jaren

Rudy ken ik zakelijk al vele jaren en het was dus geen discussie bij wie ik mijn site wilde onderbrengen. Heldere facturen, korte lijnen, meedenken en snel reageren. Downtime nooit iets van gemerkt.

28 september 2020

Antwoord van Brinkman.IT

Hartelijk dank voor je review!

Jarenlang de (eigengebouwde) website…

Jarenlang de (eigengebouwde) website van de voetbalvereniging hier gehost. Absolute topservice - ik herinner me dat ik met mijn stomme kop een database had overschreven. Om 23:00 een mailtje met de hoop dat het in de loop van de volgende dag opgelost zou zijn. Maar nee, 5 minuten later was de backup teruggezet. Daar moet ik bij de exteem dure meuk op mijn werk eens voor komen.
En, ook belangrijk - ik heb werkelijk nog NOOIT (> 10 jaar) meegemaakt dat de boel eruit lag.

25 september 2020

Antwoord van Brinkman.IT

Hartelijk dank voor je review, we zijn blij te horen dat je tevreden bent!

Top hosting

Brinkhost host voor ons al meer dan 20 jaar diverse domeinnamen. Ook nu nog steeds altijd dik tevreden over de diensten van Brinkhost. Brinkhost staat altijd klaar om te helpen, zonder dat daar altijd direct een factuur tegenover moet staan. Een partij die voor de klant op de bress wilt staan, i.p.v. alleen voor zichtzelf. Een aanrader dus :)

24 juni 2020

Antwoord van Brinkman.IT

Dank voor uw reactie, dat waarderen wij erg.

Brinkman.IT is een zeer betrokken…

Brinkman.IT is een zeer betrokken partner die onmiddellijk reageert als er zich een probleem voordoet!

23 april 2020

Antwoord van Brinkman.IT

Dank je wel voor je feeddback Anja!

super host

super host, letterlijk wat het woord zegt, zeer behulpzaam, en hands-on, altijd aandacht en tijd, extra tips, menselijk , werk al 15 jaar samen! graag zo door!

6 april 2020

Antwoord van Brinkman.IT

Hartelijk dank voor de reactie/feedback.

Betrouwbaar en snel

Zeer betrouwbare partij, altijd een snelle reactie op vragen.

30 januari 2020

Antwoord van Brinkman.IT

Hartelijk dank voor de reactie/feedack!

Al jaren zeer gewaardeerd

Al jaren heb ik een website, en sinds enkele jaren ook een blog by Brinkman.IT. Goede, snelle service, zeer deskundig. In al die jaren is de website maar heel zelden (en dan nog meestal heel kort) offline geweest.

24 januari 2020

Antwoord van Brinkman.IT

Hartelijk dank voor je review!