Vi havde fornøjelsen af en af Brix og Burmeisters juridiske sagsbehandlere, der med høj professionalisme og stor faglighed, hjalp os i gennem et boligkøb. Vi blev taget i hånden hele vejen gennem fo... Toon meer
Jeg vil give Søren Burmeister min allerbedste anbefaling for hans fremragende hjælp til mig i forbindelse med en meget langvarig bodelingssag, som nu er endt med et godt resultat! Med både råd og d... Toon meer
Søren Burmeister har været en uvurderlig støtte for mig i en svær højkonfliktskilsmisse. Han har konsekvent bevaret en sober og professionel tone over for modparten, selv når situationen har været... Toon meer
Jeg benyttede Søren Burmeister ved min skilsmisse for nylig. Søren var god til at ridse realiteterne op, og Søren svarer meget hurtigt på henvendelser. Det gælder også om aftenen og i weekender. Det v... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Advokatfirmaet Brix & Burmeister beskæftiger sig med alt fra testamente til rådgivning af virksomheder.
Bregnerødvej 130, 3460, Birkerød, Denemarken
- 2195 3830
- kontakt@brix-burm.dk
- brix-burm.dk
En meget professionel service
En meget professionel service, havde en god og behagelig dialog hele vejen igennem
Super professionel rådgivning ifbm
Super professionel rådgivning ifbm. Bolig køb. Vil helt sikkert både benytte dem igen og anbefale dem til andre
Fantastisk
Kan varmt anbefale Brix og Burmeister.
Kan varmt anbefale Brix og Burmeister.
Fik firmaet anbefalet af en bekendt, som tidligere havde brugt dem til en firmaoverdragelse.
Hurtig og rettidig besvarelse på henvendelser, og nemt forståeligt sprog til at forklare mine muligheder i sagen.
Helt igennem en super oplevelse
Helt igennem en super oplevelse.
Vi har fået den største støtte og kompetente rådgivning igennem et mere kompliceret boopgørelses forløb.
Der blevet taget god tid til at forklare forløbet og hvilke muligheder som vi havde.
Den største anbefaling herfra.
Kæmpe anbefaling
Jeg kan varmt anbefale Brix&Burmesiter.
Virkelig profesionelle og meget imødekommende. Man kunne virkelig mærke at Pelle, var interesseret i at hjælpe mennesker. I det her tilfælde mig.
Jeg havde fået dem anbefalet af en ven. Super oplevelse, i en svær tid.
Excellent.
Excellent.
Ive been using Brix & Burmeister for a long time now, and i can highly recommend them. They are easy getting in contact with and professional.
Dygtig og billig skilsmisseadvokat
Får du nogensinde brug for en skilsmisse advokat så er det Søren Burmeister du skal tage. Han er behagelig, har empati men samtidig utrolig dygtig fagligt og holder altid en pænt tone, hvilket gør at han kommer langt i sine forhandlinger på sin klients vegne. Han er altid tilgængelig både på mail og telefon. Han har en rimelig pris så man ikke føler sig flået når det er overstået. Mine varmeste anbefalinger til Søren Burmeister
Stor hjælp ved skilsmisse
I forbindelse med skilsmisse kontaktede jeg Søren og det var den bedste beslutning jeg har gjort. Søren var en stor og kompetent hjælp i en meget vanskelig sag. Jeg anbefaler Søren til alle og vil selv benytte mig af ham igen, hvis det skulle blive nødvendigt.
Skilsmisse - bodeling...
I forbindelse med skilsmisse valgte vi at kontakte Søren Burmeister. Søren gjorde hurtigt klar, at han bare kunne repræsentere én af os - min kone. Eftersom vi var stort set enige om alt i bodelingen, valgte vi at forlade os på de informationer som Søren kunne bidrage med.
Min oplevelse var, at Søren formåede at overskueliggøre og forklare de forskellige juridiske aspekter på bedste vis, så jeg/vi kunne tage beslutning på oplyst grundlag.
Jeg oplevede hurtig respons fra Søren og kontoret på vores spørgsmål.
Prisen for sagsbehandling var helt rimelig.
Når det ikke bliver til 5 stjerner, skyldes det udelukkende et vist ubehag ved at al kommunikation foregik virtuelt, hvor jeg ville have foretrukket et fysisk møde indledningsvist. Det har dog intet med firmaet/serviceniveauet at gøre.
Vi har haft en rigtig god dialog med Vibeke hele vejen igennem, og hun har været en stor hjælp. Hun svarer hurtigt på alle spørgsmål og der er ordentlighed hele vejen igennem. Mange anbefalinger herfra!
Mine varmeste anbefalinger til Søren…
Mine varmeste anbefalinger til Søren Burmeister som har hjulpet mig igennem en rigtig svær tid, og absolut været en uundværlig støtte. Der har igennem hele perioden været kommunikation, samt juridisk råd og vejledning fra Søren alle ugens dage, hvilket betyder alt i en svær tid. Jeg sidder idag med en helt anden viden, tusind tak.
Dødsbo
Min familie fik hjælp til at klare dødsboet af et familiemedlem.
Vi startede med en opringning fra Vibeke der er juridisk sagsbehandler.
Vibeke har været meget medfølende og hjælpsom hele vejen igennem. Hun har holdt os opdateret og været god til at forklare os de ting vi ikke helt forstod.
Der var bla. bankforbindelser i udlandet, det hele har Vibeke stået for.
Vi vil kan uden tvivl anbefale Brix & Burmeister!
Genvalg!
Vi fik fantastisk hjælp af Brix & Burmeister. De hjalp os med vores huskøb hele vejen igennem. Selvom vi stødte på en masse bump på vejen fra mægleren, var Vibeke super god til at holde dem i kort snor og sørge for at tingene faldt ud til vores fordel, så vi kom trygt igennem vores første huskøb.
God og hurtig hjælp
God og hurtig hjælp. Vil anbefale og benytte igen.
Tak for hjælpen
super god oplevelse
super god oplevelse . Kunne jeg give flere stjerner, gjorde jeg det.
Jeg har benyttet mig af Brix & Burmeister i en vanskelig sitaution
Jeg har benyttet mig af Brix & Burmeister, og jeg stod i en virkelig vanskelig sitaution. Jeg havde behov for en advokat der kunne reagerer hurtigt og effektivt. Firmaet var stort set tilgængelig 24/7, og min sag blev afsluttet hurtigt og effektivt.
Jeg kan til enhver tid anbefale Søren Burmeister
Under min skilsmisse fik jeg den bedste…
Under min skilsmisse fik jeg den bedste hjælp af advokat Søren Burmeister. Det var et hårdt forløb med min eksmand der i 1,5 år modarbejdede mig/ os i alt. Var hjemmegående da jeg var gift og min mand der tjente godt og havde gang i karrieren. Min eks syntes ikke jeg skulle have halvdelen af vores fælles penge og formue, så bla derfor måtte jeg tage en advokat der kunne belyse alt hvad vi havde af økonomi og det kæmpede Søren for mod min eks der på ingen måde var samarbejdsvilling og det tog så 1,5 år og var meget opslidende.Det endte heldigvis godt og pga Søren fik jeg de penge med som var mine. Søren var dygtig og skarp og menneskelig og jeg kan varmt anbefale at bruge Søren hvis man skal have hjælp under en skilsmisse.
Yderst professionel rådgivning ved huskøb
Firmaets juridiske sagsbehandler, Vibeke Thomsen, har hjulpet os med vores huskøb på en yderst kompetent og venlig måde. Hun havde virkelig øje for de ting, som var væsentlige, og gav os en fortrinlig rådgivning under hele processen!
Fantastisk advokat
Mangler du en advokat til samværssager eller skilsmisse, så skal du kontakte advokat Søren Burmeister. Han er rigtig god og tager sagen alvorligt fra start til slut, han svarer hurtigt og er et behageligt menneske. Det var været en fantastisk oplevelse.
Lees meer over geverifieerde reviews.